Top cardiologist: Vaccine pushers are “complicit in crimes against humanity”

One of the world’s leading cardiologists has warned the people behind the Covid mRNA injections that they are “complicit in a crime against humanity.”
The warning was given by Dr. Peter McCullough, one of the most published heart specialists in the world, writes Frank Bergman .
McCullough has been raising the alarm for some time about the impact of the injections on public health.
The top expert has called for the injections to be banned amid concerns that Covid mRNA injections are responsible for recent spikes in blood clots, strokes, heart failure and sudden deaths.
McCullough has now issued a direct message to those involved in the public distribution of the jabs.
“Any person who has ever encouraged, pressured, coerced or threatened retaliation for any of these COVID-19 vaccines is complicit in a crime against humanity,” McCullough warns.
“That crime is mass manslaughter.”

Watch:
McCullough’s comments come after he has continuously warned world governments about the side effects of the shots.
In November, McCullough warned the public and government officials in no uncertain terms that Covid injections are dangerous and “not safe for human use.”
Dr. McCullough testified before the European Parliament during a hearing organized by five Members of the European Parliament (MEPs), as Slay News reported.
The hearing was intended to address concerns about the power grab of the globalist World Health Organization (WHO).
McCullough gave evidence of the massive wave of damage caused by the Covid mRNA injections.

Dr. Peter McCullough – Urgent warning about toxic COVID-19 injections

The renowned heart expert told European Union officials that the narrative that Covid is to blame for spikes in cardiac arrests, strokes and sudden deaths is wrong.
He told lawmakers that the rising health problems and related deaths are true.

McCullough getuigde echter voor de hoorzitting dat de mRNA-injecties van Covid de oorzaak zijn van de explosief stijgende ziekte- en sterftecijfers, niet het virus.
“De COVID-19 vaccins en al hun opvolgers en toekomstige boosters zijn niet veilig voor menselijk gebruik”, aldus McCullough.
“De WHO staat achter deze vaccins,” voegde hij eraan toe.
Ik ben van mening dat de Europese Unie, de Verenigde Staten en alle belangrijke belanghebbenden zich eigenlijk volledig uit de WHO zouden moeten terugtrekken.
Aan het begin van de pandemie was er een onderzoek door de WHO naar de oorsprong van SARS cov2 en toen is het begin van de doofpotaffaire begonnen,” legde McCullough uit aan de leden van het Europees Parlement.
We wisten op dat moment … dat Anthony Fauci, Francis Collins, Jeremy Farrar die bij de Wellcome Trust zat [en] die nu de hoofdwetenschapper is bij de WHO, Kristian Andersen bij Scripps [Research], Eddie Holmes in Sydney, Peter Daszak bij EcoHealth Alliance – ze hebben allemaal samengespannen in januari 2020 om te verdoezelen wat ze wisten.
Dat het virus was ontwikkeld in een gezamenlijke Amerikaans-Chinese samenwerking in het lab in Wuhan China. En ze misleidden de wereld met 12 daaropvolgende frauduleuze papers in de peer-reviewed literatuur.
De vaccins hebben de wereldbevolking verwoest.
Wereldwijd nam twee derde van de mensen een vaccin … [het boodschapper-RNA-vaccin] is de code voor het potentieel dodelijke spike-eiwitdeel van het virus.
Het was het slechtste idee ooit om de genetische code via injectie te installeren en de ongebreidelde productie van een potentieel dodelijk eiwit in het menselijk lichaam toe te staan voor een ongecontroleerde tijdsduur.

Dr. McCullough: Vaccin veroorzaakte myocarditis moet worden overwogen nu de 24-jarige Damar Hamlin een hartstilstand kreeg

Alles wat we geleerd hebben over het vaccin sinds het op de markt is, is afschuwelijk.
In 3400 peer-reviewed manuscripten is bewezen dat het spike-eiwit vier belangrijke ziektedomeinen veroorzaakt.
Eén daarvan is hart- en vaatziekten, hartontsteking of myocarditis …
Het cardiovasculaire domein van schade in het menselijk lichaam door het vaccin is aanzienlijk groter dan alles wat we ooit hebben gezien bij cholesterol, hoge bloeddruk of diabetes …
We hebben hartstilstanden gezien twee jaar na deze vaccinaties.”
“Het tweede belangrijke domein is neurologische aandoeningen,” merkte hij op.
“Beroertes, zowel ischemische als hemorragische, Guillain-Barre syndroom, oplopende verlamming die tot de dood kan leiden [en] die tot de dood heeft geleid met boodschapper RNA vaccins, kleine vezel neuropathie, gevoelloosheid en tintelingen, oorsuizingen [en] hoofdpijn.”
“Deze komen vaak voor,” verklaarde hij.
“Het derde belangrijke domein zijn bloedstolsels – bloedstolsels zoals we nog nooit eerder hebben gezien.
Het spike-eiwit is het meest trombogene eiwit dat we ooit in de menselijke geneeskunde hebben gezien… het spike-eiwit veroorzaakt bloedstolsels.
Het vierde en laatste domein is immunologische afwijkingen.
Vaccin-geïnduceerde trombotische trombocytopenie [VITT] en spierstelselontstekingsstoornis zijn vroege acute syndromen.
“73,9 procent van de sterfgevallen na vaccinatie is te wijten aan het vaccin … bij verdenking op myocarditis … is het in 100 procent van de gevallen te wijten aan het vaccin.
Niet de Covid-luchtwegaandoening – het vaccin,” benadrukte hij.
“Het eerste valse verhaal was ‘het virus is onaantastbaar we moeten opgesloten blijven en bang zijn.
Het tweede valse verhaal is ‘neem een vaccin het is veilig en effectief’.
Het derde valse narratiefis nu ‘het is niet het vaccin dat deze problemen veroorzaakt, het is covid, het is covid dat we zagen in 2020 dat al deze problemen veroorzaakt in 2023’.

Dr. Peter McCullough: COVID-19 vaccins doden baby’s in het eerste trimester met een verbazingwekkende snelheid… een “gruweldaad ” om aanstaande moeders te vaccineren

Trap niet in het valse narratief … De vaccins veroorzaken deze enorme golf van ziektes.”
Dr. McCullough legde uit dat het erop lijkt dat ongeveer 30% van de mensen die een injectie hebben gehad geen bijwerkingen hebben, zelfs geen pijnlijke arm.
Iets minder dan 70% lijkt “wat gematigde bijwerkingen te hebben, wat problemen maar ze lijken niet echt ernstige voorvallen te hebben.”
En dan ongeveer 4,2% – “gaat door het dak, myocarditis, hartstilstand, bloedstolsels, hemorragische beroerte, handicaps, plotselinge dood thuis in bed.”
Het is hetzelfde in de Verenigde Staten zei Dr. McCullough.
“4,2 procent van de mensen in Europa zit op dit moment in de problemen omdat ze de pech hadden een batch met een hoog risico te krijgen.
De weg vooruit is duidelijk dat niemand nog een injectie mag nemen – niemand … de COVID-19 vaccins en al hun nakomelingen en toekomstige boosters zijn niet veilig voor menselijk gebruik …
Ik smeek u … om alle druk en de nodige urgentie uit te oefenen om de COVID-19 vaccins van de markt te halen.
De WHO staat achter deze vaccins.
Ze zijn veel meer een probleem dan een hulp …
En ik ben ervan overtuigd dat de Europese Unie, de Verenigde Staten en alle grote belanghebbenden zich eigenlijk volledig uit de WHO zouden moeten terugtrekken.”

BRON;  FRONTNIEUWS

Loading