testbeleid aangepast om nieuwe coronagevallen onder revaccineerden uit te sluiten

 

Op heterdaad betrapt: testbeleid aangepast om nieuwe coronagevallen onder revaccineerden uit te sluiten

in Buitenland 22 mei 2021 11:00 0

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft het testbeleid aangepast zodat het lijkt alsof de experimentele ‘coronavaccins’ effectief zijn. Ze maken er geen geheim van: de veranderingen werden eind april en begin mei aangekondigd op de website.

Het draait allemaal om de zogeheten Ct-waarde. Bij een PCR-test wordt een specifiek stukje genetisch materiaal vermeerderd. Het kopiëren van het genetische materiaal gebeurt in cycli. Tijdens elke cyclus wordt het genetisch materiaal verdubbeld, totdat het wordt gedetecteerd door het PCR-apparaat. De Ct-waarde is het aantal cycli dat gedraaid wordt.

Het testbeleid is aangepast omdat steeds meer mensen die volledig gevaccineerd zijn besmet raken met corona. Het CDC spreekt in dit geval van ‘breakthrough infections’, oftewel doorbraakinfecties. Ten eerste is de afkapwaarde voor de Ct-waarde aangepast. In het geval van mogelijke doorbraakinfecties worden alleen monsters met een Ct-waarde van 28 en lager geaccepteerd.

Zinloos

Dat terwijl Ct-waarden van 35 en hoger tijdens de pandemie de norm waren. Sommige laboratoria draaiden zelfs meer dan 40 cycli. Het kwam er in feite op neer dat laboratoria net zoveel cycli draaiden tot ze een positief resultaat kregen. Zelfs Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel, zei dat het zinloos is om meer dan 35 cycli te draaien.

Maar nu accepteert het CDC in het geval van doorbraakinfecties alleen monsters die zijn verkregen na hooguit 28 cycli.

Daarnaast worden asymptomatische en milde besmettingen niet langer geregistreerd als ‘coronagevallen’. Dus zelfs als een monster een Ct-waarde heeft van 28, wordt het niet geregistreerd als de besmetting na vaccinatie niet resulteerde in een ziekenhuisopname of sterfte.

Dan zou er nooit sprake zijn geweest van een pandemie

Als je geen of milde klachten hebt, word je niet langer geteld als ‘coronageval’, maar alleen als je gevaccineerd bent. Dat betekent dat het voor ongevaccineerde mensen vanaf nu veel gemakkelijker is om te worden gediagnosticeerd met corona dan voor gevaccineerde mensen.

Als dit het officiële beleid was geweest sinds december 2019 dan zou er nooit sprake zijn geweest van een pandemie.

[Zero Hedge via OffGuardian]

 

 

Loading