Clif High: de Great Reset en WEF Klimaatagenda zal falen

Volgens Clif High gaan we de actieve, zichtbare fase in van de grote lelijke werkelijkheid (the Big Ugly). Door de coronacrisis, financiële en politieke crises keren steeds meer mensen zich tegen de agenda van het World Economic Forum (WEF). De vaccinatieschade vermindert de aanhang van goedgelovigen. 2023 zal een turbulent jaar worden met vooruitzicht op betere tijden.

Clif High is een computerwetenschapper en taalkundige gespecialiseerd in Predictive Linguistics. Aan de hand van data-analyse voorspelt hij toekomstige trends, die op wereldschaal plaatsvinden.
> Abonneer je op Clif’s Substack

Wanhopige bankiers

Er is een grote financiële bankencrisis op komst. Daardoor zou er een kortstondige opleving van contant geld, goud, zilver en Bitcoin en andere cryptovaluta kunnen ontstaan, omdat er behoefte blijft aan een beschikbaar betaalmiddel. Dergelijke grote crisissen leiden helaas ook vaak tot een piek in ver(zelf)moorde bankiers.

Daarnaast blijken grote banken zoals JP Morgan betrokken te zijn geweest bij de financiering van kinderhandel, in bijvoorbeeld de Jeffrey Epstein-zaak. Dat zal naar verwachting bij meer banken tot nader onderzoek leiden. Het kan er ook toe leiden dat we bankiers weer van gebouwen gaan zien springen. Dit dient ook als waarschuwing voor andere bankiers die belastende informatie hebben wanneer de Grote Lelijkheid van die schandalen naar buiten komt.

Macht van het World Economic Forum neemt af

Clif High signaleert een komende piek van het disfunctioneren van de westerse wereld, een piek in de bankenscrisis en een piek in de politieke crisis, die allemaal aan elkaar gerelateerd zijn. Hij denkt dat we bovendien reeds voorbij de piek van de macht van het World Economic Forum (WEF) zijn. Hun plannen zijn ontmaskerd en te veel mensen hebben besloten dat ze die Great Reset niet willen. Het WEF moet nu hun positie en agenda verdedigen. Omdat de WEF’ers hun Grote Lelijkheid willen verhullen vindt er op allerlei niveaus censuur plaats.

Toename van ‘plotselinge overlijdens’

De plotselinge sterfgevallen beginnen nu heel erg op te vallen. Bijvoorbeeld een Amerikaanse voetbalspeler die een hartstilstand heeft gehad tijdens een wedstrijd waar miljoenen naar hebben gekeken. De gevaccineerden zijn doodsbenauwd, omdat ze nu beseffen dat ze iets hebben laten inspuiten dat hen kan doden. Men kan er niet meer omheen.

Clif High noemt het besef van al die kwaadaardige agenda’s de Grote Lelijkheid (Big Ugly). Mensen zijn nu gedwongen het onder ogen te zien om er mee om te gaan. De meeste mensen zijn echter niet in staat er op een volwassen manier mee om te gaan en zullen zich naargelang gedragen. De mainstreammedia probeert de lelijke werkelijkheid te verdraaien door de plotselinge overlijdens aan andere zaken te wijten.

Lelijke plannen zijn nu zichtbaar

Het plan voor de Great Reset en de New World Order was afhankelijk van een geheime samenwerking, maar in de laatste fase, de uitvoering van het plan, moeten ze met hun plan naar buiten komen. Deze fase is het meest riskant, omdat dan zichtbaar is hoe lelijk hun plannen echt zijn. En nu blijkt een grote groep mensen zich tegen hun plannen te keren. Te veel mensen zijn wakker. Zeker nu de controle op social media vermindert, zoals Twitter.

Percentage goedgelovige volgers neemt af

Er is altijd een substantiële groep die dergelijke plannen (de Great Reset, vaccinatie-agenda en coronacrisis) van nature wantrouwt. Dat is ongeveer een kwart van de bevolking (pakweg tussen de 18-26%). Niet alleen hebben de WEF’ers onvoldoende rekening gehouden met deze recalcitrante groep, ze hebben daarnaast een andere catastrofale vergissing gemaakt. Met hun depopulatie-agenda hebben ze met name hun volgers getroffen, die nu sterven als gevolg van de gentherapie.

Ook heeft de gentherapie gevolgen voor de vruchtbaarheid. Als gevolg zal met name deze groep goedgelovigen zichzelf minder gaan voortplanten. Het zijn de vaccinweigeraars die zullen zorgen voor nageslacht. Het percentage goedgelovigen zal daarmee slinken en de groep die kritisch was ten aanzien van de WHO en het WEF zal groeien.

Waarheid omtrent vaccinatieschade wordt onvermijdelijk

De komende weken zullen er steeds meer pro-vaxers naar voren komen, die ofwel zelf vaccinatieschade hebben opgelopen, of een van hun dierbaren. Dit is de ware apocalyps, de onthulling. Een aantal daarvan zal hun woede niet kunnen beteugelen, denkt Clif High. De media kunnen het narratief niet meer beheersen.

De protestbeweging neemt nu het initiatief. Mogelijk volgen er valse-vlag aanslagen, om hetgeen dat werkelijk gaande is te verhullen. Clif High verwacht de piek van deze Grote Lelijkheid rond de zomer. Dat zal geen leuke tijd zijn, maar het is wel een teken van de progressie die deze fase zal opvolgen.

Sociale onrust en inzet leger

Clif High voorspelt dat de Amerikaanse regering in de VS het leger zal inschakelen om de sociale onrust te beteugelen. Hij verwacht echter dat de militairen zich niet tegen het Amerikaanse volk gaan keren. Dat kan een reden zijn om de VN-blauwhelmen binnen te halen. (E*: Dat geeft het leger overigens meer middelen om in te grijpen, omdat de Amerikaanse grondwet een dergelijke interventie niet toestaat.)

2023 wordt een turbulent jaar

De crash zal het systeem tot een knarsende stilstand brengen. Dat is ook waarom preppers zich voorbereiden op een periode waarin de logistieke economie niet meer functioneert. Het zal erg chaotisch worden. Hij verwacht dat 2023 het meest turbulente jaar zal worden. Hij denkt dat het in 2024 al iets gemakkelijker zal zijn.

Great Reset zal falen

Clif High denkt dat het WEF hoe dan ook over zijn hoogtepunt heen is en dat hun ondergang is ingezet. Zelfs als ze hier en daar in de verdediging succesvol zijn, zullen ze niet meer in staat zijn pro-actief allerlei initiatieven op te tuigen, zoals ze dit de afgelopen jaren hebben gedaan. Hij denkt dat hun Great Reset en Klimaatagenda zullen falen.

> Luister naar de podcast van Clif High

> Volg Ella Ster nu ook op Telegram: https://t.me/ella_ster

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

 

Loading