IK WAS BLIND … MAAR NU KAN IK ZIEN

Ik geloof in het goede in mezelf

Ik geloof in het goede van de ander

Ik geloof in het goede van het leven

Tenzij…

Ik geloof dat leiders het goede willen doen

Ik geloof dat media het goede willen berichten

Ik geloof dat medici het goede willen bewerkstelligen

Tenzij…

Ja, tenzij de werkelijkheid een ander verhaal vertaalt…

Hoe kan het zijn dat de PCR testen die nu als basis dienen voor het beleid en de paniek die er is, niet worden onderworpen aan een toets van betrouwbaarheid?

Hoe kan het dat de wijze waarop deze testen worden uitgevoerd door de RIVM stilzwijgend is veranderd met als gevolg een veel hogere kans op “fout positieven”? Tot wel 90% aan toe!

Hoe kan het dat zowel de heer van Dissel als Minister de Jonge hier geen antwoord op geven als hen naar het “waarom” achter deze gewijzigde procedure wordt gevraagd?

Hoe kan het dat er nu zo massaal moet worden getest, zelfs mensen die helemaal niks mankeert, met als gevolg dat er veel te weinig handen zijn van mensen die thuis zitten te wachten totdat hun “quarantaine” er weer op zit? Handen die anderen hadden moeten verzorgen die het echt nodig hebben.

Hoe kan het dat artsen en medici nu wereldwijd massaal opstaan om te getuigen van deze “PCR-Gate” misleiding, en de media er alles aan doet om hen het zwijgen op te leggen?

En hoe kan het dat niemand in onze politieke en medische top het heeft over de steeds lager wordende dodelijkheid, die inmiddels is gedaald tot een gemiddeld griep niveau?

En dan heb ik het nog niet over de schadelijkheid van de mondkapjes, de destructie van de economie, de indoctrinatie die onze jeugd moet ondergaan, de angstpsychose die velen noodlottig begint te worden, en het ontzaglijke lijden van mensen door alle geledingen van de samenleving…

Hoe kan dit alles gebeuren als onze leiders daadwerkelijk ons welzijn willen dienen?

Hoe kan het als de media daadwerkelijk de waarheid wil dienen?

Hoe kan als de heren en dames medici daadwerkelijk onze gezondheid willen dienen?

Het is niet logisch. Ik ben naïef geweest. Heb te lang geloofd in de goedheid van mensen. Wilde het gewoon niet zien. Kon het me niet voorstellen. Het was ook beangstigend. Alles waar je ook in hebt geloofd, in een klap weg. Waar is de steun? Waar is redding? Wie haalt ons er nu uit?

Daarom zeg ik nu…

Het is niet oké om oké te zijn met datgene wat er gebeurt

Het is niet oké om nog langer te zwijgen en te volgen

Het is niet oké om naïef te blijven…

Daarom…

Open ik mijn ogen en kijk naar de realiteit

Open ik mijn handen en kijk wat ik kan doen

Open ik mijn hart en kijk wie ik kan omarmen…

Omdat…

Het goed is om de waarheid te dienen

Het goed is om de liefde te dienen

Het goed is om mens te zijn…

Ik was blind maar nu kan ik zien…

 

Angelo Meijers,   19 okt. 2020

Loading