Myra Remmert. HET GROTE BEDROG VAN DE UKRAINE

WIJ WORDEN ( ALWEER ). VOLLEDIG EN VAKKUNDIG BELAZERD……

De UN, de NAVO, de EU zijn allemaal tools van de Cabal, van de NWO.

Dus zij zijn in principe op oorlog uit, gezien de desperate situaties waarin deze instanties zich bevinden. Alleen een fikse oorlog kan hun positie iets verbeteren, alhoewel dat uitstel van executie is.

Zij ruiken de ondergang, daar hun masters (De Illuminatie) klap op klap moeten incasseren.

De Ukraine is een vrij duidelijke zaak in mijn ogen. Bij het uiteenvallen van de Sovjetunie, kregen zij de onafhankelijkheid gratis in de schoot geworpen, net als een hoop door de Sovjets onderdrukte satellietlanden.

Er werd echter door de NAVO met Rusland ( de kern) afgesproken dat de nieuw vrijgekomen landen zelfstandig zouden blijven en niet zouden opgeslokt worden door de NAVO of het Echte Rusland.

So far , so good. Alleen de NAVO hield zich niet aan de afspraak.

Letland, Estland, Litouwen, Polen, Hongarije, Servië en andere sloten zich spontaan en gelokt door de Navo aan bij het westen. Dit was tegen het zere been van Rusland. De NAVO ging verder en plaatste raketten en aanvalsmechanismen aan de grens van Rusland. Erg bedreigend.

Ook heeft de CIA in samenwerking met de NAVO een coup gepleegd in de Ukraine om de Russisch gezinde president af te zetten en een westerse pion regering er te installeren.

Echter de Ukrainse mensen waren het daar niet mee eens, zij zijn Russen, werken in Rusland, handelen met Rusland , krijgen pensioen uit Rusland.

Dus 2 provincies pikten het niet en scheidden zich af. Van de westerse coup., met geweld , zachtjes en stiekem geholpen door hun Russische broeders.

De anderen ( ca. 70%) kozen het midden. Gods water over Gods akker., zij waren ook een beetje angstig voor de terugkeer in de moederschoot, want misschien zouden de sovjets weer de overhand kunnen krijgen.

WIJ ZIEN ALLEEN MAAR PRO WESTERS GEPRAAT , IEDEREEN GAAT VOORBIJ AAN WAT DE MENSEN WILLEN EN DE BANDEN MET DE RUSSEN. NIEMAND PRAAT OVER DE HET BREKEN VAN DE OVEREENKOMST DOOR DE NAVO. ELKE KEER WEER.

Niemand praat over de dreiging en de stemmingmakerij door de NAVO over de “slechte Russen”. Dat doen ze al 70 Jaar. De russen deugen niet etc…

Maar Putin doorziet het Cabal spel, hij gaat de Ukraine zuiveren van de Cabal nesten. De corruptie en het witwassen. Dat is allang overeengekomen met de Amerikaanse space forces. Ook sluiten de russen nu Israël in,

REMEMBER; wat Trump zei; ISRAEL BEWAREN WIJ VOOR HET LAATST,

AND SO BE IT!!!!!! EN ZO ZAL HET ZIJN…. HET IS TIJD…..

 

Loading