Arts neemt ontslag

9 For News

Homepagina » Mens en Dier » Arts neemt ontslag en maakt videoboodschap: ‘Ik kon de leugens niet meer verdragen’

in Mens en Dier 6 juni 2021 22:00

De Britse arts Samuel White heeft begin dit jaar ontslag genomen. Hij is al 17 jaar arts, maar kon het niet langer aanzien. De leugens waren het afgelopen jaar ‘zo groot’ dat ze voor dr. Sam onverdraaglijk werden. Hij ging geneeskunde studeren omdat hij mensen wilde helpen en het verschil wilde maken. “Dat is niet wat er dit jaar is gebeurd,” zegt hij in een video op Instagram, die in enkele dagen tijd honderdduizenden keren bekeken is.

“Het was alsof mijn handen en die van veel andere artsen en verpleegkundigen achter onze rug gebonden waren. Er waren veilige behandelingen beschikbaar, waaronder hydroxychloroquine en ivermectine. Zelfs een eenvoudige inhalator, budesonide, is effectief bevonden door een Amerikaanse arts,” zegt dr. Sam, die mensen oproept zelf op onderzoek uit te gaan. “Er zijn dus behandelingen, we mogen we ze alleen niet gebruiken.”

Slechts een fractie

De prik in de arm die een ‘vaccin’ wordt genoemd, is in feite genetische manipulatie, benadrukt de Britse arts. Hij zegt dat slechts één procent van alle ernstige bijwerkingen en sterfgevallen na de coronavaccinatie wordt gemeld bij het VAERS in Amerika en het Yellow Card Scheme in Groot-Brittannië. “Wat je daar ziet, is waarschijnlijk slechts een fractie.”

Over mondkapjes zegt hij: “Ze doen helemaal niets. Niemand heeft er baat bij. Ik heb er nog nooit één gedragen.” Dr. Sam heeft Big Pharma de rug toegekeerd en gaat mensen nu via zijn website adviseren hoe ze hun lichaam gezond kunnen houden.

 

Loading