Is er licht aan het einde van de tunnel?

Deze vraag zullen velen van ons stellen.

Als je, bijvoorbeeld, in de Amsterdamse Kalverstraat loopt dan word je geconfronteerd met een schijnwerkelijkheid. Mensen met bange ogen die een mondkapje dragen en je kwaad aankijken als je de anderhalve meter niet respecteert.

Op de straat zijn “dwingende” teksten aangebracht. Houdt anderhalve meter afstand. Winkels laten pamfletten zien waarop de “spelregels” staan. Eerst handen reinigen en afstand houden. Er worden niet meer dan “X” mensen in de winkel toegelaten en nog meer van die onzin redenen.

Onzin redenen zegt u? Ja inderdaad onzin redenen. Vriend en vijand zijn het erover eens dat niet medische mondkapjes zinloos zijn. De aerosol-deeltjes worden niet tegengehouden door die stukjes textiel. De kans dat je door een overigens mild virus wordt besmet op straat, is nihil. De kans dat je sterft aan bedoeld virus, als je voldoende resistente stoffen hebt, is nihil.

Als jij de voetballer bent die “tig” keer medisch wordt getest en dan voor veel geld wordt verkocht en dood op het veld valt, dan heb je pech. Maar ga er dan vanuit dat er echt iets aan de hand was met je gezondheid.

Maar is dat een reden om de wereldeconomie volkomen plat te leggen en ouderen eenzaam te laten sterven? Het antwoord is helder en duidelijk,…Neen. Het Covid-virus dat als try-out al eens de revue passeerde bij de John Hopkins University, werd nagespeeld om te bekijken hoe burgers “all over the world”, kunnen worden gemanipuleerd.

De oplossing was simpel namelijk,….maak burgers bang en onzeker. Zorg ervoor dat burgers tegenover elkaar komen te staan, kortom…verdeel en heers. Echter feitelijk is het een zeer kleine groep die, middels bedoelde manipulatie en bedrog, de massa een kant op stuurt die funest is voor die massa, doch zeer winstgevend is voor die kleine groep bedriegers.

Maar is er dan geen oplossing? Jazeker is die er. Realiseert u zich dat, bijvoorbeeld in Nederland, er maar slechts één vierde van de bevolking nodig is om dit huidige corrupte systeem omver te werpen. Slechts één vierde is echt genoeg en gelukkig zijn er steeds meer mensen die de slechte doorzichtige truc van dat relatief kleine groepje doorheeft.

Het is gewoon een kwestie van tijd en “Hora Est”. En als het zover is dan zullen integere politiemensen en leger zich achter het volk scharen. Ook zij zullen begrijpen dat de strijders van nu, ook voor hun vrijheden streden.

Heb vertrouwen in de waarheid. Verkondig deze en leg, in eigen kring, uit dat dit politieke virus een voedingsbodem heeft vanuit een dubbele agenda. Leg uit dat men zelf op onderzoek moet gaan. Leg uit dat men de wereldsterftecijfers moet gaan vergelijken met vorige griepperioden.

Als die relatief kleine groep gekken hun zin krijgt, dan verliezen wij onze burgerrechten en worden wij sociaal uitgesloten als wij niet gevaccineerd zijn.

WORDT WAKKER. Uiteindelijk heeft het volk de echte macht. Zodra wij ons verenigen in plaats van tegenover elkaar te staan, dan valt het huidige corrupte systeem om en kan de schijnwerkelijkheid vervangen worden door de werkelijkheid.

Juli 2020,  Hans Wortel

Loading