DE KRACHT ZIT IN JEZELF…

Ik hoor soms mensen zeggen “Joh, alles is al verloren. Zij hebben de macht. Accepteer het nu maar gewoon.” En tegen die mensen wil ik dit zeggen…

“NEE! Je hebt geen gelijk!”

Honderd mensen zijn sterker dan slechts een. Duizend zijn sterker dan tien. Negen-en negentig procent van de wereld is sterker dan die ene procent. Het is simpelweg een “numbers-game.”

Tenzij….

Die negen-en negentig procent zich gewonnen geeft. En zich neerlegt bij de suprematie van die hele kleine minderheid die nu de lakens uitdeelt.

Als dat gebeurt, is alles voorbij. En zijn we reddeloos verloren. Niet omdat de andere kant almachtig is. Wel omdat wij onszelf machteloos hebben gemaakt.

Dus…

Als wij ons echt kwaad gaan maken en zeggen “GENOEG NU”, dan is het GAME OVER. Zo simpel is het!

Waar het dus om gaat is om in onze kracht te gaan staan, en onze medemens proberen duidelijk te maken waar die ene procent mee bezig is.

Gebrek aan bewustzijn is het probleem.

Gebrek aan waarheid is het probleem.

Gebrek aan transparantie is het probleem.

Wat we nu nodig hebben is moed, liefde en vertrouwen. Daar moeten we aan werken. En als de massa gaat zien wat er gebeurt, en we gebruiken onze kwaliteiten, dan is het heel snel gebeurd met de elite.

Vergeet niet, een leider kan alleen leiden bij de gratie van zijn volgers. Dus maak je niet machteloos. Je bent ongelooflijk krachtig. En samen zijn we niet te stoppen!!!

Ooit wel eens het geluid van een afbrokkelende ijsberg gehoord? Ik wel. In Alaska. Het is oorverdovend! Wat een oerkracht.

Die kracht … die zit in ons! Gebruik hem. Verenigd met elkaar. Verbonden in ons hart. We hebben het nu harder nodig dan ooit tevoren…

Angelo Meijers, 19 aug. 2020

Loading