Duitse internist wijt covid-19 doden aan testprogramma’s en overbehandeling

De bekende Duitse arts en internist dr. Claus Köhnlein, mede-auteur van het kritische boek Virus-Wahn (2020) stelt dat de slachtoffers van het zogenoemde covid-19 virus vrijwel uitsluitend aan testprogramma’s en overbehandeling te wijten zijn.

In de video hieronder legt hij uit dat in de jaren ’80 en ’90 met AIDS-patiënten precies hetzelfde gebeurde. Ook toen was er sprake van testprogramma’s en overbehandeling, voornamelijk met hoge doses van het middel AZT.

Volgens Köhnlein zijn bij virussen de genomen therapiemaatregelen eigenlijk het probleem. De sterfgevallen worden daardoor veroorzaakt. “Stop met het testen,” zegt hij, “dan is deze hele zogenaamde epidemie vorbij.”

Hoge doses zware medicijnen

Toen het covid-19 virus in China zou zijn ontdekt, heeft hij allereerst gekeken naar de gebruikte therapiemaatregelen om het virus te bestrijden. Het viel hem op dat de behandeling hoge doses – het immuunsysteem onderdrukkende – middelen zoals dexamethason, cortison, antivirale medicamenten, interferon en intraveneus ingebrachte antibiosen omvatte.

Een artikel in The Lancet suggereerde dat het ontdekte virus wel heel erg gevaarlijk zou zijn, maar het maakte vooral duidelijk dat de patiënt in kwestie aan overbehandeling moet zijn overleden.

Uit gegevens van het Italiaanse gezondheidsministerie blijkt dat vijftig procent van de ernstige patiënten antiviraal behandeld zijn met Lopinavir, Ritonavir en Remdesivir en dertig procent met cortison.

Test ongeschikt voor diagnose

Of het hier gaat om een nieuw virus is sterk de vraag. Nieuw is vooral de PCR-test die gebruikt wordt, zo stelt dr. Köhnlein. Het probleem daarbij is dat men zich enkel op een PCR-test baseert en niet op elektronisch zichtbaar gemaakte deeltjes die verkregen zijn met een elektronenmicroscoop.

De PCR-test is te gevoelig om bij een positieve testuitslag een oorzakelijk verband met een infectieziekte te kunnen vaststellen. Dr. Köhnlein heeft destijds in gesprekken met dr. Kary Mullis, de uitvinder van PCR -laboratoriumtest, ook vernomen dat deze voor een dergelijk gebruik ondeugdelijk is.

Mullis legde tijdens een bijeenkomst in Santa Monica in juli 1997 omstandig uit waarom een PCR-test niet geschikt is om een virus in het lichaam aan te tonen. Zie de registratie hiervan in de video hieronder.zie link

Vooral het laatste stuk is van groot actueel belang. Daarin zegt hij (vanaf 51:40): “The PCR-test is a process that is used to make a whole lot of something out of something. It does not tell you that you are sick.”

DOOR TJEERD DE HAAN · 14 OKTOBER 2020

Bron; Internet

 

 

Loading