9 for news: Holocaust-overlevende Vera Sharav

Holocaust-overlevende Vera Sharav waarschuwt voor Schwabs Vierde Rijk: ‘We staan op een cruciaal kruispunt’

De coronapandemie is georkestreerd. Dit is pas de eerste stap. Als wij de plannen van de machthebbers niet dwarsbomen, dan is de mensheid verloren, waarschuwt Holocaust-overlevende Vera Sharav in gesprek met Uwe Alschner van Klartext.

Nadat ze de verschrikkingen van de Holocaust had overleefd en als 11-jarig meisje een veilig heenkomen vond in de Verenigde Staten, vroeg ze zich af hoe het kon dat mensen dit hadden laten gebeuren. Ze kwam er al snel achter dat er veel mensen zijn die profiteren van oorlogen. Ze besloot om niet de andere kant op te kijken als zoiets ooit weer zou gebeuren. “Ik heb hier een antenne voor ontwikkeld.”

Ze kan dan ook niet begrijpen dat de Israëlische overheid medische gegevens van de hele Israëlische bevolking heeft overgedragen aan een bedrijf als Pfizer, dat talloze misdaden op zijn geweten heeft. Deze gegevens zijn extreem waardevol voor farmaceuten. Dat ze in het geval van vaccinschade zijn vrijgesteld van aansprakelijkheid, zou volgens Sharav alarmbellen moeten doen rinkelen.

Gigantisch experiment

Wat ook alarmbellen zou moeten doen rinkelen, is het feit dat er op internet niets is te vinden over de activiteiten van Klaus Schwab voor 1970. “Helemaal niets.” Dit jaar heeft een onderzoeksjournalist de gaten in het verhaal opgevuld. “Het bewijst wat ik al vermoedde.”

We staan mogelijk aan de vooravond van een Vierde Rijk, zegt Sharav. De vader van Klaus, Eugen Schwab, stond aan het hoofd van een Zwitserse firma die allerlei soorten wapens produceerde voor de nazi’s.

Ze was dan ook geschokt dat Israël een ‘groene pas’ introduceerde, die we in Europa krijgen in de vorm van een digitaal groen certificaat. Deze pas staat voor apartheid en zorgt voor een tweedeling in de maatschappij, zegt Sharav. Vaccineren onder dwang via de achterdeur. “We hebben het hier over een gigantisch experiment.”

Hoe stoppen we de vorming van Schwabs Vierde Rijk?

“Iemand moet hier een stokje voor steken.”

Ze wijst erop dat dit allemaal onderdeel is van de Grote Reset van Klaus Schwab. “We moeten onszelf serieus gaan afvragen hoe we de vorming van het Vierde Rijk kunnen stoppen. We hebben veel macht uit handen gegeven aan diegenen die zich hier heel lang op hebben voorbereid.”

“We staan momenteel op een cruciaal kruispunt.”

 

 

Loading