Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensen

Nieuw vaccin, onduidelijke neveneffecten en te weinig gegevens. Nog nooit was een vaccin zo in het middelpunt van de belangstelling van wetenschappers en het publiek. De eisen aan een Coronavaccin zijn hoog. Maar is de korte tijd die beschikbaar is voldoende om gefundeerde goedkeuring mogelijk te maken? Immunoloog professor Stefan Hockertz heeft in een interview met het Corona-comité zijn bezorgdheid geuit.

Het Corona-comité onder leiding van de advocaat Dr. Reiner Füllmich houdt zich al maanden bezig met de Coronapandemie. In een gesprek met de immunoloog, toxicoloog en farmacoloog professor Stefan Hockertz ging het op de 6 december gehouden hoorzitting over het nieuwe Coronavaccin, schrijft auteur Susanne Ausic op Anonymousnews.

Slechts enkele dagen geleden werd in Groot-Brittannië een nieuw door BioNTech en Pfizer goedgekeurd Covid-19 vaccin toegelaten. Volgens Hockertz gebeurde dit “interessant genoeg in een land dat ons drie of vier weken geleden via een publiekelijk gunningscontract aankondigde dat daar een nieuw AI-systeem en servers moesten worden aangeschaft om het hoofd te bieden aan het niveau en de ernst van de te verwachten neveneffecten door zo’n mRNA-vaccinatie”.

Frontnieuws, december 8, 2020

Loading