Artsen voor de Waarheid

“In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen”

(April 2021)

In het programma La Inmensa Minoría sprak Dr. María José Martínez Albarracín, afgestudeerd in geneeskunde en chirurgie aan de Universiteit van Murcia, professor in klinische diagnostische processen, en lid van de vereniging van Artsen voor de Waarheid, met historicus Fernando Paz over onderwerpen als de PCR-test, de laboratoriumoorsprong van Covid-19, de isolatie van het virus, de pandemie die er niet was, de relatie tussen het griepvaccin en Covid-19, en de risico’s van experimentele transgene vaccins.

Dr. Albarracín voorspelt (beginnend bij minuut 27 en 29 seconden in de video hier, Spaans) dat in de herfst-winter van 2021 ten minste 20%-30% van degenen die tegen Covid zijn gevaccineerd, aan het vaccin zal overlijden, en dat de sterfgevallen aan een nieuwe stam zullen worden toegeschreven, bericht het Spaanse nieuwsorgaan Trikooba.com.

Dr. Albarracin:

“Inderdaad, het zijn de vaccins die epidemieën gaan veroorzaken via twee mechanismen. Eén, omdat het een synthetische ziekteverwekker is die kan recombineren met onze endogene virussen. En de andere is vanwege wat Dr. Geert Vanden Bossche, de wetenschapper bij GAVI, [een onafhankelijke viroloog en vaccindeskundige die heeft gewerkt bij GAVI en de Bill and Melinda Gates Foundation], zei dat het probleem is – en dit is gezien in kippenboerderijen – dat aangezien het een zeer specifiek antigeen is, er alleen antilichamen zullen worden aangemaakt tegen dit type antigeen. En dit leidt tot wat de “oorspronkelijke antigeenzonde” wordt genoemd, d.w.z. dat zij het hele immuunsysteem conditioneren om alleen op dat antigeen te reageren. En zodra er ook maar de geringste verandering optreedt – die bij verschillende individuen door het binnenkomen wordt veroorzaakt – zal de immuunreactie door deze vaccinatie-informatie geconditioneerd worden en zal zij slecht reageren op de nieuwe mutatie of de nieuwe variant. En daarom, wat er gaat gebeuren is een verhoogde ziekte als gevolg van vaccinatie. Dat wil zeggen dat er grotere, omvangrijker en ernstiger epidemieën zullen zijn. Omdat het immuunsysteem slecht geconditioneerd zal zijn. En dat is al bekend.

Verlamming, stuiptrekkingen, dood: zo gevaarlijk kan het COVID-19 ‘vaccin’ voor kinderen zijn

Het is bekend dat er vaccins zijn, zoals het dengue-vaccin, die deze problemen hebben veroorzaakt. En het is bekend – wanneer zij zijn getest tegen Coronavirus of tegen Respiratoir Syncytieel Virus [RSV] – dat zij deze problemen veroorzaken. Daarom zullen we op het noordelijk halfrond, komende herfst-winter, een veel grotere epidemiegolf zien, met een grotere ernst en een hoger sterftecijfer. Deskundigen schatten dat tussen de twintig en dertig procent van de gevaccineerden zal sterven.

Wij willen geen onheilsprofeten zijn, maar als wij er werkelijk in slagen de door ons gewenste vaccinatiegraad van zeventig procent voor het najaar te halen, zullen wij wat men noemt de “doorsijpeldrempel” of de “epidemische drempel” bereiken. Omdat degenen die gevaccineerd zijn, ook degenen zullen besmetten die niet gevaccineerd zijn. En daarom zal er een uitgebreide en ernstige epidemie zijn […] En dan zal men zeggen dat het nieuwe mutanten zijn, nieuwe varianten, en dat er nieuwe vaccins nodig zijn… En ik zeg u, ze zijn bezig met het testen – en ik geloof dat ze al in klinische proeven zijn – van een aantal angstaanjagende vaccins die zelfversterkend RNA zijn. Dat wil zeggen, wanneer het RNA wordt geïnjecteerd… vermenigvuldigt dit pseudovirus zichzelf, het vermenigvuldigt zich in het organisme, ze zijn zelf replicerend. Dit is de nieuwe generatie gen-vaccins die zij vanaf komende herfst-winter willen introduceren”.

10 mei 2021

Loading