Engels gezondheidsinstituut: gevaccineerden hebben 3 keer meer kans om te sterven aan ‘deltavariant’

Gisteren bood de Britse minister Matt Hancock van Volksgezondheid zijn excuses aan nadat The Sun beelden had verspreid waarop hij innig verstrengeld is te zien met zijn assistent Gina Coladangelo. Hancock zei dat hij zich niet heeft gehouden aan de afstandsregels en bood zijn excuus aan omdat hij ‘mensen heeft teleurgesteld’. Hij voegde er meteen aan toe dat hij zijn werk ‘wil voortzetten’.

Terwijl alle ogen waren gericht op de escapade van Hancock, publiceerde het Engelse gezondheidsinstituut PHE een rapport waaruit blijkt dat mensen die gevaccineerd zijn tegen corona drie keer meer kans hebben om te sterven aan de ‘deltavariant’ dan ongevaccineerden.

De Britse overheid geeft toe dat gevaccineerden 3,25 keer vaker sterven aan die variant dan mensen die de experimentele prik niet hebben genomen. Binnen 28 dagen na besmetting stierven 117 mensen, waarvan 44 ongevaccineerd waren. Vijftig mensen die stierven met de ‘deltavariant’ waren twee keer geprikt.

De ‘deltavariant’ is gevaarlijker voor gevaccineerde mensen

In totaal overleden 70 van de 27.192 gevaccineerden, wat neerkomt op een sterftepercentage van 0,26 procent. Van de 53.822 ongevaccineerde mensen stierven er 44, resulterend in een sterftecijfer van 0,08 procent.

The Wall Street Journal schreef vrijdag dat meer dan de helft van de volwassenen die in Israël besmet zijn geraakt tijdens een uitbraak van de ‘deltavariant’ het vaccin heeft gekregen. “Ongeveer de helft van de volwassenen die besmet zijn geraakt tijdens een uitbraak van de deltavariant in Israël was volledig gevaccineerd met het Pfizer-vaccin,” aldus de krant.

De ‘deltavariant’ is dus gevaarlijker voor gevaccineerden. Natuurlijk negeren de mainstream media deze informatie en beweren ze juist dat de deltavariant een bedreiging vormt voor ongevaccineerde mensen en dat coronavaccins ertegen beschermen.

De Amerikaanse president Joe Biden gebruikte de deltavariant zelfs om Amerikanen aan te sporen zich te laten vaccineren.

 

Bron 9 for news

Loading