Dr. Coleman: Een boodschap aan de geprikten.

Dr. Vernon Coleman geeft een aantal eenvoudige, praktische adviezen voor degenen die werden misleid om een of meer covid-19 injecties te accepteren – het meest giftige farmaceutische product dat ooit is geproduceerd.

maart 9, 2023

Het slechte nieuws is, vrees ik, dat iedereen die zich heeft laten prikken met het nep-, pseudo-vaccin dat op frauduleuze wijze werd aangeprezen om te voorkomen dat mensen covid-19 – de nieuwe griep – zouden krijgen of verspreiden, het bewijs sterk doet vermoeden dat zij kwetsbaarder zijn dan degenen die zich niet laten prikken. In veel opzichten moeten we de gevaccineerde mensen nu beschouwen als leden van een andere soort. We hebben geen idee wat de gevolgen op lange termijn zullen zijn, maar het is absurd om niet te denken dat er gevolgen op lange termijn zullen zijn. Uit officiële cijfers blijkt dat de drievoudig geprikte 92% van de covid-sterfgevallen uitmaken. En het sterftecijfer in 2022 was het laagst onder degenen die de dodelijke prikken afwezen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Hun bloedsomloop, inclusief hun hart, kan negatief worden beïnvloed. Ze lopen meer kans op infecties. Ze hebben meer kans om kanker te ontwikkelen of, als ze die al hebben gehad, om uitzaaiingen te ontwikkelen, en hun hersenen kunnen worden aangetast.

Misschien wist u dat allemaal niet omdat de waarheid werd achtergehouden door het medisch establishment, dat door de farmaceutische industrie achter slot en grendel werd gekocht, en door de media, die door uw regering werden gekocht. Toen de advertenties tijdens de lockdowns opdroogden, gaven de regeringen enorme hoeveelheden belastinggeld uit om propaganda-advertenties in de media te plaatsen en de kranten en tv-stations in leven te houden.

Later in deze video geef ik enkele eenvoudige, praktische adviezen voor degenen die werden misleid om één of meer covid-19 injecties te accepteren.

Nu de waarheid bekend is dat de covid-19-prik de overdracht van de nieuwe griep niet stopt, maar een hele reeks ernstige en dodelijke gezondheidsproblemen kan veroorzaken, zijn de geprikten terecht boos. Ze zijn boos dat ze zijn misleid en bedreigd om een gevaarlijke en experimentele prik met onbekende gevolgen op lange termijn te accepteren en ze zijn boos dat hun gezondheid in gevaar is gebracht. Ze kregen herhaaldelijk van gezondheidsdeskundigen in de reguliere media te horen dat de prik veilig en effectief was. Maar toen ontelbare miljoenen hun mouwen hadden opgestroopt, kregen ze te horen, oeps, je bent voor de gek gehouden, de prik voorkomt niet echt dat je covid-19 krijgt of het verspreidt als je het krijgt.

Steeds meer mensen beginnen zich te realiseren dat ze zijn voorgelogen. Velen richten hun woede op de medische wereld omdat zij niet naar behoren zijn gewaarschuwd. Ik ben het met hen eens dat meer artsen de moed hadden moeten hebben om zich uit te spreken, maar hoewel een aantal van ons waarschuwde, werden we door de media onderdrukt en verboden. Ik sprak over de gevaren van de prik lang voordat het prikken begon, maar de mainstream media verboden mij en bespotten mij. Wikipedia en Google verspreidden leugens. Ze deden het zodat niemand zou luisteren. Ik ging van een bestsellerauteur met boeken in 26 talen en een tv-presentator en columnist in een nationale krant naar een blogger, zelfuitgever en in diskrediet gebrachte samenzweringstheoreticus. Verwijzingen naar mijn romans werden zelfs van internetpagina’s verwijderd – uit wrok neem ik aan – en overal verschenen leugens.

Dr. Robert Malones: 3 COVID-19 Leugens die je niet mag aanvechten

De mensen die de prik hebben gekregen, moeten de schuldigen in twee groepen delen: de artsen die de prik hebben gegeven zonder een beetje onderzoek te doen en zonder hun patiënten de waarheid te vertellen, en de mainstream media die de waarheid hebben onderdrukt en leugens hebben gepubliceerd: met name de vier meest kwaadaardige propaganda-eenheden van de moderne tijd Google, YouTube, Wikipedia en de BBC. De medewerkers van deze ellendige, in diskrediet gebrachte organisaties zijn allemaal massamoordenaars voor hun aandeel in het onderdrukken van de waarheid en het demoniseren van de waarheidssprekers. Ik had een van de snelst groeiende jonge YouTube-kanalen, waar overigens nooit geld mee werd verdiend, toen ik al na enkele maanden werd verboden om video’s te plaatsen die de waarheid vertelden over de covid-19-fraude. Uiteindelijk, ook al plaatste ik geen video’s die ze niet leuk vonden, haalden ze het kanaal toch uit de lucht en verboden ze me om ooit nog een nieuw kanaal te hebben of naar het kanaal van iemand anders te kijken. Ze deden dit simpelweg om te voorkomen dat mensen de waarheid zouden horen.

In de zomer van 2020 publiceerde ik eindeloos video’s en artikelen (op Brand New Tube en mijn websites) waarin ik waarschuwde dat volgens de Federal Drug Administration in de VS een lange lijst van kortetermijnbijwerkingen verbonden was aan de covid-19 prik. Omdat de prik experimenteel was, wist niemand wat de middellange- of langetermijneffecten zouden kunnen zijn.

Ik heb herhaaldelijk gewaarschuwd dat volgens de FDA de covid-19 prik beroerte, hartaanval, myocarditis, auto-immuunziekte, zwangerschapsproblemen, allergieproblemen, stolsels, beroertes en sterfgevallen kon veroorzaken. Al deze informatie was beschikbaar voordat artsen mensen begonnen te injecteren.

De mainstream media negeerden niet alleen deze bijwerkingen en ontkenden dat ze bestonden – ze onderdrukten ook iedereen die probeerde de waarheid te vertellen. Leugen na leugen werd verteld op tv en in de rest van de mainstream pers.

Dit alles was niet echt een verrassing, omdat de autoriteiten wanhopig waren om de waarheid te verbergen. Jarenlang hadden de media de tegenstanders van vaccinatie gedemoniseerd. De BBC kondigde aan dat zij niemand die vraagtekens zet bij vaccinatie zou toelaten tot hun programma’s. “Goed of fout, zeiden ze. Ze pochten dat ze de waarheid niet zouden toelaten op de BBC.

Vijf jaar of meer voor de uitrol, begonnen ze defibrillators op te hangen in stadscentra om plotselinge hartaanvallen normaal te laten lijken.

Tegenwoordig is het sudden adult death syndrome gemeengoed, en mediadokters wedijveren om hiervoor bizarre excuses te vinden. Artsen en journalisten doen alsof dagelijkse onverwachte sterfgevallen normaal zijn. De enige oorzaak die ze nooit de schuld geven – de covid-prik.

Artsen injecteren nog steeds gezonde mensen met de covid-19 prik – het meest dodelijke farmaceutische product in de geschiedenis. Het doet niet wat ze zeiden dat het zou doen, maar het doet wel wat ik zei dat het zou doen – het doodt mensen.

Artsen wisten, voordat ze de prikken begonnen te geven, dat het pseudovaccin hartproblemen, beroertes, bloedstolsels enzovoort zou veroorzaken. Ze wisten het, of hadden het moeten weten, want ik kende de gevaren al lang voordat ze met de prikken begonnen. Ze wisten het en toch gingen ze bewust door. Het was hun professionele en wettelijke verantwoordelijkheid om te weten dat deze prikken tal van ernstige problemen zouden veroorzaken. Elke arts die niet precies wist wat zij of hij bij mensen injecteerde, is ook schuldig aan een enorme misdaad tegen haar of zijn patiënten.

Statistik Austria bevestigt: Ook Oostenrijk beleeft een enorme daling van het aantal geboorten

 

En als artsen en verpleegkundigen de arme zielen die zij injecteerden niet waarschuwden voor de ernstige bijwerkingen, dan schonden zij elke ethische code die er bestaat, inclusief de Eed van Hippocrates, waarin de beroemde regel First do no Harm is opgenomen. Helaas, maar niet verrassend natuurlijk, heeft de General Medical Council in het Verenigd Koninkrijk de Eed van Hippocrates afgeschaft omdat ze die te ouderwets vonden.

Eigenlijk, als je kijkt naar alles wat er gebeurd is, is het duidelijk dat ze jaren geleden al wisten wat ze van plan waren – toen ze defibrillatoren begonnen op te hangen op openbare plaatsen. Nu durft natuurlijk geen enkele school meer een defibrillator aan de muur te hangen. Ze hebben ze waarschijnlijk in lagere en kleuterscholen. Ze zullen ze nodig hebben in kleuterscholen – natuurlijk ook voor de leerkrachten.

Elke dag lijken ze meer redenen te verzinnen waarom mensen de prik moeten krijgen. De nieuwste truc is om te zeggen dat mensen die zich niet laten prikken een grotere kans hebben om diabetes type 2 te krijgen. Als dat waar is, weet u dan hoe dat komt? Er zijn twee redenen. Ten eerste verpest de prik je bloedsuiker en als je een prik krijgt, krijg je waarschijnlijk diabetes type 1, wat veel dodelijker is. En dan is er nog het feit dat de prik zoveel slachtoffers heeft gemaakt. Het doet me denken aan een idiote onderzoeker die beweerde dat rokers minder kans hebben op Alzheimer. Onderzoekers raakten vreselijk opgewonden. Iedereen werd aangemoedigd om te roken omdat het waar was. Ze hebben minder kans op Alzheimer. Het probleem, dat ik zag en de onderzoekers niet, is dat rokers meestal dood zijn voordat ze de leeftijd bereiken waarop Alzheimer zich gewoonlijk ontwikkelt.

De waarheid is dat de vaccinators zeer goed betaald werden om de leugen in stand te houden. Ze kregen hun enorme vergoedingen door fraude en misleiding.

Ik zou iedereen arresteren die ooit voor Pfizer of een van de kwaadaardige, met bloed doordrenkte, hebzuchtige organisaties heeft gewerkt. Ik schrijf al tientallen jaren over hun fraude. En ik zou iedereen arresteren die die verdomde vaccins heeft gepromoot, goedgekeurd, verdedigd en gegeven.

Aangezien de hele vaccinfraude op leugens is gebaseerd, vraag ik me af waarom de deal die de farmaceutische bedrijven hebben gesloten – op aandringen van hun cheerleader Bill Gates – stand zou houden in een rechtbank – in het onwaarschijnlijke geval dat er ooit een eerlijke rechtbank zou worden gevonden natuurlijk. Iedereen die bij deze fraude betrokken was – farmaceutische bedrijven, regelgevende instanties, adviseurs, artsen en journalisten – zou wettelijk aansprakelijk moeten zijn, hoewel ik besef dat de samenzweerders het niet eens zijn met gerechtigheid en dat die daarom voorlopig niet beschikbaar zal zijn.

Ik beloofde wat advies voor degenen die werden misleid of bang gemaakt om zich te laten prikken met wat naar mijn vaste overtuiging het giftigste farmaceutische product is dat ooit is geproduceerd. Ik denk dat geen enkel medicijn in de geschiedenis zoveel doden of gewonden heeft veroorzaakt.

We zullen niet vergeten. We zullen niet vergeven. Er zal een afrekening zijn

 

Ten eerste moet u uw immuunsysteem versterken om uzelf te beschermen tegen infecties. Als u praktische informatie wilt, bekijk dan mijn boek Superbody.

Ten tweede moet u zware activiteiten vermijden die uw hart te veel belasten. Kijk maar naar het aantal superfitte professionele atleten die zijn ingestort sinds ze een prik kregen. Als u echt denkt dat dit allemaal toeval was, dan kan ik u niet helpen – en niemand anders. U moet ook overmatige stress vermijden, want te veel stress kan uw hart belasten.

Ten derde, laat uw hart testen om te zien welke schade er eventueel is aangericht.

Ten vierde: laat uw bloeddruk controleren.

Ten vijfde: laat uw bloedsuikerspiegel controleren.

Ten zesde: laat uw bloed controleren op stollingsrisico’s.

Ten zevende: laat uw nieren controleren om er zeker van te zijn dat alles in orde is.

Artsen kunnen klagen over dit extra werk, maar zij hebben de injecties gegeven en werden daarvoor goed betaald, en zij hebben nu de verantwoordelijkheid om bereid te zijn te helpen.

Het is onvermijdelijk dat er allerlei mensen zijn die magische middelen aanprijzen die u zouden beschermen tegen problemen die worden veroorzaakt door de prik. Ik ken nog niets dat ik zou aanraden.

We moeten alert blijven. Het laatste gevaar is dat men van plan is het een misdaad te maken om de waarheid te vertellen over vaccins, van welke aard dan ook, of over de opwarming van de aarde. De waarheid vertellen wordt een misdaad – gebrandmerkt als terrorisme en een misdaad tegen de mensheid.

Bekijk alstublieft de prachtige video’s van mijn goede vriend Colin Barron, vaak educatief en altijd onderhoudend. En kijk alstublieft op mijn websites www.vernoncoleman.com en www.vernoncoleman.org – waar de meeste dagen nieuw materiaal te vinden is – en deel wat u vindt met iedereen op de sociale media. Ik ben overal verbannen, behalve van mijn eigen websites en de sites en kanalen van vriendelijke mensen die mijn materiaal delen. Alle sociale mediasites die u in mijn naam ziet, zijn frauduleus.

Onthoud alsjeblieft: als je iets slechts ziet gebeuren, moet je opkomen voor wat je gelooft dat juist is. Doe je dat niet, dan kun je net zo goed dood zijn. Helaas hebben de meeste mensen hun gezicht naar de muur gekeerd en het opgegeven. Vrije meningsuiting bestaat nergens ter wereld.

Maar u bent zeker niet alleen. Steeds meer mensen worden wakker. En eenmaal wakker gaan ze niet meer slapen.

Moge God met u zijn en onthoud: zij willen meegaandheid, laten we ze trotseren.

Wantrouw de overheid, vermijd de massamedia en bestrijd de leugens. Dat is nu nog net zo waar als toen ik het bijna drie jaar geleden voor het eerst zei. En als u uzelf, uw familie en uw vrienden wilt redden, deel dan deze en mijn andere video’s met iedereen die u kent en met veel mensen die u niet kent. Ik kan niets delen omdat ik overal verboden ben voor de merkwaardige moderne misdaad van het vertellen van de waarheid. Maar ik blijf hier op www.vernoncoleman.org en www.vernoncoleman.com zolang ik kan.

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

 

 

Loading