Duizenden overlijden na corona-vaccinatie

16.05.2021 | www.kla.tv/18759

(De in dit artikel genoemde filmpjes, via bovenstaande link).

DRINGENDE OPROEP: Duizenden overlijden na corona-vaccinatie Wij maken dus in dit programma de balans op van drie maanden corona-vaccinatie in de praktijk. 16 van de 70 bewoners gestorven na vaccinatie! Iedere 4e bewoner sterft na vaccinatie! Leverkusen: 18 doden na vaccinatie! Nog meer schokkende meldingen: Een in vergelijking met de jaren daarvoor meer dan 100-voudige sterfte na vaccinatie vanaf het begin van de corona-vaccinaties 49-jarige lerares sterft enkele dagen na de corona-vaccinatie 244 Britten sterven korte tijd na de vaccinatie Daarom moet dit onverantwoordelijke experiment aan de gehele mensheid onmiddellijk worden gestopt. Draagt u uw steentje bij, zodat deze dringende oproep alle mensen bereikt.

Krantenkoppen als “Wanneer komen de vaccinaties nu op gang?”, “Vaccinatiegraad stijgt” of “Wanneer gaan huisartsen eindelijk vaccineren”, domineren al maandenlang de voorpagina’s van de zogenaamde reguliere media. Volgens de wens van de Duitse Bondskanselier Angela Merkel moeten wereldwijd alle mensen zo snel mogelijk worden gevaccineerd tegen corona! Letterlijk zei ze: “De pandemie is pas verslagen als wereldwijd alle mensen gevaccineerd zijn.” Hiervoor zijn in een recordtijd, in minder dan 12 maanden, een nieuw soort vaccins ontwikkeld. In de afgelopen 20 jaar zijn de vaccin-producenten er echter niet in geslaagd om met behulp van dierproeven een mRNA-vaccin te ontwikkelen. Dit doet onvermijdelijk de vraag rijzen: zullen diezelfde dierproeven nu op mensen worden uitgevoerd? Want het Europees Geneesmiddelen-bureau (EMA) heeft deze vaccins alleen via een verkorte goedkeuringsprocedure voor mensen slechts voorwaardelijk goedgekeurd.

Terwijl alternatieve mediaplatforms kritisch berichtten over deze nieuwe corona-vaccinaties, leek de zoektocht naar vaccin-kritische bijdragen in de reguliere media op het zoeken naar de beroemde naald in de hooiberg!

Er werd gesteld dat er geen alternatief was voor vaccinaties en waarschuwende geluiden werden en worden nog steeds genegeerd, belachelijk gemaakt of zelfs gecensureerd. Naast vele andere vooraanstaande deskundigen kwam in de ‘alternatieve media’ ook Dr. Sucharit Bhakdi aan het woord. Bhakdi is professor emeritus in de Medische Microbiologie en Immunologie en voormalig hoogleraar aan het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aan de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz. Hij waarschuwde samen met 12 andere prominente wetenschappers en artsen al maanden geleden zeer nadrukkelijk voor het gevaar, dat corona-vaccinaties bloedstolsels kunnen veroorzaken.

Deze waarschuwing is nu in de werkelijke vaccinatiepraktijk, aantoonbaar bevestigd door sterfgevallen die zijn opgetreden na corona-vaccinaties! Daarom maken we in deze uitzending de balans op na drie maanden corona-vaccinatie in de praktijk. Basis voor deze “praktijktest” zijn gepubliceerde feiten en cijfers uit krantenberichten, die wij als bron vermelden. Aanvullende bronnen zijn te vinden op onze homepage www.kla.tv als document in de tekst van de uitzending.

Deel 1: De documentatie van tragische sterfgevallen na corona-vaccinaties I. Wat onmiddellijk na de corona-vaccinaties in Duitse bejaarden- en verzorgingstehuizen gebeurde: Augustfehn: 13 personen na vaccinatie gestorven 49 van de 63 bewoners, en 32 verpleegkundigen na vaccinatie besmet. Bitburg: 11 van 60 bewoners na vaccinatie gestorven 37 na vaccinatie besmet, Berlin Spandau: 8 van 31 gevaccineerden gestorven. Uitbraak van corona na vaccinatie: Bonn Ippendorf: 5 personen na vaccinatie gestorven. 49 van de 101 gevaccineerde bewoners na vaccinatie besmet. Borgentreich: 11 doden na vaccinatie 26 besmettingen na Biontech/Pfizer vaccinatie Donauwörth, Stichting St. Johannes: 10 doden na vaccinatie! Grote vaccinatieactie leidt tot massieve uitbarstingen van corona. Donauwörth, Am Mangeldfelsen: 7 doden en 71 besmettingen, veel verpleegkundigen vallen uit. Dortmund: 19 doden en 100 besmettingen na vaccinatie Dudweiler: 11 doden en 16 besmettingen na vaccinatie Emstek: 6 senioren ondanks volledige vaccinatie gestorven Feldafing: 18 doden en 23 besmettingen na vaccinatie Ingolstadt: 14 doden en 106 besmettingen na vaccinatie Kirchhundem: 7 doden en 24 besmettingen na vaccinatie Landshut: op 30-12-2020 Biontech/Pfizer-vaccinatie. 5 weken later waren 29 bewoners gestorven Leipzig: 60 van de 70 bewoners na vaccinatie gestorven Iedere 4e bewoner stierf na vaccinatie.

Vreselijke corona-uitbraak na vaccinatie: 26 bewoners en 21 medewerkers besmet Leverkusen: 18 doden na vaccinatie, 47 besmettingen Markt Schwaben: na de eerste vaccinatie 19 doden, dagen later gestegen tot 23 doden Miesbach: 7 doden na vaccinatie, 34 besmettingen Oranienburg: vaccinaties vanaf 12-01-2021 14 mensen stierven in januari. 168 bewoners besmet. Rensburg: 5 bewoners na vaccinatie gestorven. Na vaccinatie 38 van de ca. 100 bewoners en 9 medewerkers besmet. Roding: 21 sterfgevallen ondanks vaccinatie! Bijna 100 besmette bewoners. Uhldingen-Mühlhofen: 13 van 40 gevaccineerden zijn gestorven. 15 besmet. Het overzicht van bejaardentehuizen met tenminste 5 sterfgevallen na de corona-vaccinatie (1e kwartaal 2021) is hier te vinden: [https://www.kla.tv/_downloads/download.klagemauer.tv/2021/20210413_MK_WeckrufCoronaImpfung_D7-Andreas_DOKUMENT_1_v09_END.pdf ]

Meer schokkende berichten na vaccinaties in Duitse bejaarden- en verpleegtehuizen: bewoners van bejaardentehuizen, die ondanks vaccinatie getroffen werden door corona:

Het overzicht van corona-uitbraken na corona-vaccinatie in bejaardentehuizen met niet meer als 4 doden (1e kwartaal 2021) is hier te vinden: [https://www.kla.tv/_downloads/download.klagemauer.tv/2021/20210415_MK_WeckrufCoronaImpfung_D7-Andreas_DOKUMENT_2_v13_END.pdf]

De schokkende CONCLUSIE van de “corona-vaccinatie praktijken” in bejaarden- en verzorgingstehuizen: CONCLUSIE 1: Onmiddellijk NA de vaccinaties waren er in totaal 3.298 “infecties”! Dit zijn alleen nog maar de vastgestelde gevallen die in krantenartikelen worden benoemd – het aantal niet-gemelde gevallen is waarschijnlijk vele malen hoger.

Eerder ging het steeds om enkele ziektegevallen. Objectief gezien kan uit de feiten alleen maar worden geconcludeerd dat de vaccinaties het krijgen van corona niet hebben voorkomen, en waarschijnlijk zelfs hebben veroorzaakt. CONCLUSIE 2: Onmiddellijk NA de vaccinaties waren er in totaal 324 sterfgevallen! Deze werden ook alleen uit de gedocumenteerde krantenartikelen gehaald. Medewerkers van de bejaardentehuizen bevestigen dat de bejaarden vóór de vaccinatie totaal geen symptomen hadden, maar kort daarna toch onverwacht zijn overleden.

Gezien de ongelooflijke opeenstapeling van sterfgevallen in de tehuizen, is het volkomen absurd om het oorzakelijk verband tussen de vaccinaties en de sterfgevallen te ontkennen. Dit is ook in tegenspraak met elke wiskundige waarschijnlijkheidsberekening.

Een zeer aannemelijke verklaring voor de massale sterfte onder bejaarden wordt gegeven door professor Bhakdi : Deze vaccinatie hoort voor een tribunaal. Het is niet afdoende getest. De lymfocyten vallen de cellen aan die door de vaccinatie zijn aangetast. Hoofdpijn, koorts, spierpijn, enz. zijn het gevolg. Als je al ziek bent, kan dit de druppel zijn die de emmer doet overlopen. Als er dan een ander corona-virus langskomt, heb je voor-geactiveerde lymfocyten. Als deze je longen binnendringen, heet dat immuun-gerelateerde versterking van een ziekteproces.

Het is een bekend fenomeen. Je hoort van verpleeghuizen dat mensen zijn overleden aan Covid-19 nadat ze waren ingeënt. Toeval? Dit is een onethisch experiment op mensen, dat voor een tribunaal thuishoort.” Deze “vaccinatie-catastrofe” wordt ook duidelijk gemaakt aan de hand van angstaanjagende officiële cijfers van het Paul Ehrlich Instituut – afgekort PEI. Het PEI is het Duitse Federale Instituut voor Vaccins en Biomedische Geneesmiddelen en is als hogere federale autoriteit, verantwoordelijk voor de veiligheid van vaccins. In de databank van het Paul Ehrlich Instituut zijn, voor de periode van 1-1-2000 tot 31-12-2020, voor ALLE vaccinaties, d.w.z. van tetanus tot difterie tot griepvaccinatie, in totaal 206 sterfgevallen bij volwassenen geregistreerd.

Het huidige veiligheidsrapport van het Paul Ehrlich Instituut laat alleen al sinds het begin van de corona-vaccinaties tot 2 april, na de corona-vaccinaties 407 sterfgevallen zien. Ter vergelijking: als men het eerste kwartaal extrapoleert naar het gehele jaar 2021, zou dit resulteren in 1628 sterfgevallen na de corona-vaccinatie. Deze grafiek is gemaakt op basis van officieel gepubliceerde cijfers van het PEI. Het toont ondubbelzinnig aan dat, sinds het begin van de corona-vaccinaties, het sterftecijfer na vaccinatie meer dan honderd keer zo hoog is dan in de jaren daarvoor.

Waarom heeft het PEI, als hoogste veiligheidsinstantie, op basis van deze alarmerende gegevens niet allang alarm geslagen? Volgens een artikel van onderzoeksjournalist Boris Reitschuster is het PEI in feite nog steeds bezig de tragische situatie met alle mogelijke middelen onder het tapijt te vegen. Sterfgevallen in verband met vaccinaties komen zogezegd door ernstig onderliggend lijden”. Maar Covid-19-sterfgevallen in verband brengen met onderliggend lijden is echter een absoluut taboe voor het PEI. Onlangs nog heeft het Federaal Instituut, wegens het toenemend aantal meldingen van schade na vaccinaties, zelfs ernstige verdachte gevallen gewoonweg van de registratielijst geschrapt!Wil het PEI daarmee een dreigend “vaccinatie-schandaal” verdoezelen, dat nu al veel ernstiger gevolgen heeft dan het “softenon-schandaal” in de jaren ’60? Het is duidelijk dat het PEI met deze “rooskleurige voorstelling” de belangen van “Big Pharma” dient in plaats van de bescherming van de volksgezondheid.

Maar niet alleen in bejaarden- en verpleegtehuizen hebben zich onmiddellijk na vaccinaties tragische sterfgevallen voorgedaan: II. Tragische sterfgevallen na corona-vaccinaties Het overzicht van tragische sterfgevallen na corona-vaccinaties (1e kwartaal 2021) vindt u hier: [https://www.kla.tv/_downloads/download.klagemauer.tv/2021/20210415_MK_WeckrufCoronaImpfung_D7-Andreas_DOKUMENT_3_v08_END.pdf] Albstadt: 24 jaar oude verpleger sterft een paar dagen na de Astra-Zeneca-vaccinatie in het ziekenhuis aan bloedingen Attel-Reithmering: 59-jarige verpleegkundige en brandweerman sterft 3 dagen na de BioNTech-Pfizer-vaccinatie aan embolie. Bochum: 32-jarige man sterft kort na zijn corona-vaccinatie. Essen: 36-jarige man sterft zonder voorafgaand ziekteproces, na Astra-Zeneca-vaccinatie Euskirchen: 47-jarige vrouw sterft aan bijwerkingen van het vaccin van Astra-Zeneca Herford: 32- jarige psychologe sterft 10 dagen na de vaccinatie met Astra-Zeneca. Immenstadt: 55-jarige verpleegkundige sterft ca. 10 dagen na de Astra-Zeneca-vaccinatie aan een hersentrombose/ bloedstolsel. Minden: Na de vaccinatie van talrijke medewerkers uit de reddingsdiensten en brandweerkorpsen klagen reddingsposten over massieve personeelstekorten.

Ravensburg: Jonge verpleegkundige sterft in een met dat tijdstip overeenkomende Astra-Zeneca-vaccinatie Rostock: 49 jaar oude vrouw sterft 12 dagen na een corona-vaccinatie. Straubing: 37-jarige sterft zonder voorafgaand ziekteproces na Atra-Zeneca-vaccinatie. Uelzen: 46-jarige servicemedewerker in het bejaardentehuis sterft een dag na de corona-vaccinatie Ulm: 49-jarige lerares sterft enkele dagen na de corona-vaccinatie CONCLUSIE met betrekking tot de tragische sterfgevallen zoals vastgelegd in artikel 6 van de Universele Verklaring van de UNESCO, inzake bio-ethiek en mensenrechten, moet het vrijwillige karakter van medische maatregelen ook gelden voor de vaccinaties tegen corona.

Met name de tragische gevolgen ervan tonen aan hoe belangrijk vrije keuze is. Degenen die de ongevaccineerden dwingen zich te laten vaccineren door hen te discrimineren, begaan een misdaad tegen het leven en de gezondheid van de mens! III.

Berichten van over de hele wereld met betrekking tot de gevolgen van corona-vaccinaties Het overzicht van wereldwijde meldingen van sterfgevallen na corona-vaccinatie (1e kwartaal 2021) is hier te vinden: [https://www.kla.tv/_downloads/download.klagemauer.tv/2021/20210415_MK_WeckrufCoronaImpfung_D7-Andreas_DOKUMENT_4_v07_END.pdf] België: Belg sterft 5 dagen na toediening van BioNTech/Pfizer vaccin Chili: Meer vaccinaties leiden tot meer sterfgevallen. Frankrijk: Vijf mensen overlijden na corona-vaccinatie Gibraltar: 53 doden sinds start van vaccinaties Gibraltar: Met vaccinaties steeg het sterftecijfer Engeland: 244 Britten overlijden korte tijd na vaccinatie inclusief 8 miskramen! Engeland: mRNA-vaccinaties 40 keer gevaarlijker dan griepvaccinaties.

Aantal zwangeren die een miskraam hadden steeg bij corona gevaccineerde vrouwen met 366 procent binnen slechts 6 weken! Israël: Sterftecijfer explodeert na vaccinaties met het BioNTech/Pfizer vaccin Italië: Drie soldaten overleden na corona-vaccinatie Italië: politieagent overleed enkele uren na vaccinatie met BioNTech Noorwegen: 33 Doden na corona-vaccinatie Oostenrijk: Verpleegster overleed door bijwerkingen na vaccinatie Oostenrijk: In Karinthië overleed gevaccineerde verpleegster na hersenbloeding In Portugal overlijdt verpleegkundige (41) na corona-vaccinatie In Zweden zijn 9 oudere mensen overleden na vaccinatie Zwitserland: Autoriteiten bevestigen sterfgeval na COVID-19-vaccinatie Spanje: In verband met 46 sterfgevallen na vaccinatie met BioNTech/Pfizer wordt de vaccinatie uitgesteld Verenigde Staten: Zwangere arts liet zich vaccineren: Enige dagen later overleed haar baby Verenigde Staten: Sterfgevallen na vaccinaties 50-voudig verhoogd Cijfers van het Europees Geneesmiddelen-bureau (EMA): Een recente analyse van de Europese databank van bijwerkingen van COVID-19 “vaccins” toont een totaal van 272.644 officieel gemelde claims voor de eerste drie maanden van de corona-vaccinatie. De grafiek toont de sterke stijging sinds het begin van de corona-vaccinatie. Verder meldde het EMA 5.993 sterfgevallen in verband met corona-vaccinaties. Een grafiek toont de toewijzing van de toegediende vaccins.

Waarom reageert het EMA niet op deze alarmerende cijfers? Zou dit te maken kunnen hebben met de belangenverstrengelingen van EMA-directeur Emer Cooke? Zij werkte jarenlang voor de lobbyorganisatie van de grote farmaceutische bedrijven EFPIA, waarvan ook de vaccin-producenten AstraZeneca, Johnson & Johnson (Jansen) en Pfizer lid zijn. Nadat zij op 20 november 2020 tot directeur van het EMA werd benoemd, was zij verantwoordelijk voor de kort daaropvolgende goedkeuring van deze controversiële vaccins. Van het totale budget van het EMA voor 2021, dat bijna 385,9 miljoen euro bedraagt, is 330,4 miljoen euro afkomstig van vergoedingen die door farmaceutische bedrijven worden betaald.

Dit komt overeen met ongeveer 86%. Cijfers van het Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC: Het Amerikaanse Center for Disease Control (CDC), dat zich bezig houdt met infectieziekten, heeft voorvallen gemeld sinds het begin van de toediening van de experimentele corona-vaccinaties. Tot en met 26 maart 2021, 50.861 ongewenste bijwerkingen, waaronder 8.287 bezoeken aan de spoedeisende hulp, 4.824 ziekenhuisopnames en 911 gevallen van permanente gezondheidsschade.

Op 29 maart 2021 meldde de CDC 2.509 sterfgevallen die in de tijd verband hielden met de corona-vaccinaties. Dit gerapporteerde sterftecijfer voor ongeveer drie maanden van corona-vaccinaties is ongeveer gelijk aan het totale aantal gerapporteerde sterfgevallen van de afgelopen elf jaar samen! Het is ongelooflijk dat het CDC desondanks elk verband met de nieuwe corona-vaccinaties afwijst: De cijfers van het CDC wijzen dus op een soortgelijke tragedie voor Amerika als in Duitsland. Er is dus sprake van een wereldwijde “vaccinatie-catastrofe”, die ondanks de officieel beschikbare cijfers op onverantwoorde wijze, door de massamedia wordt verzwegen. EINDCONCLUSIE na 3 maanden vaccinatie in de praktijk: De evaluatie van goed onderbouwde feiten en cijfers van drie maanden corona-vaccinatie in de praktijk bevestigen de wetenschappers en deskundigen, die al maanden dringend waarschuwen tegen deze niet onderzochte nieuwe vaccins.

Daarom moet dit onverantwoordelijke experiment op de hele mensheid onmiddellijk gestopt worden! De gedocumenteerde feiten en cijfers leveren overtuigend bewijs dat de wetenschappers, die deze vaccinaties nog steeds “veilig” noemen, “charlatans” zijn! Deel 2: Wie stopt de onverantwoordelijke corona-vaccinaties? I. Stoppen politici de corona-vaccinaties? De strategie van de Duitse regering was tot dusver dat de “corona-pandemie” niet kon worden gestopt zolang niet iedereen was gevaccineerd. Na 3 maanden vaccinatie in de praktijk is nu onmiskenbaar gebleken dat het aantal gevallen van mensen die in direct samenhang met de vaccinatie zijn overleden, buitensporig is gestegen.

Bijgevolg zou de politiek nu op dezelfde wijze moeten reageren als op verhoogde “corona-besmettingscijfers”. Dit is echter niet te zien. Daarom deed professor Sucharit Bhakdi na een bijeenkomst in Wenen een oproep aan de Oostenrijkse kanselier Sebastian Kurz: “Als u de koers niet wijzigt, zal in de geschiedenisboeken worden geschreven dat u tot de misdadigers behoort.

Dit zal de grootste misdaad in de geschiedenis van de mensheid zijn. Maar u zou ook één van de grootste helden kunnen worden, meneer Kurz.” Veranderen de verantwoordelijke politici nu van richting? Vermoedelijk alleen als de mensen het voorbeeld van professor Bhakdi volgen en het met klem eisen. II. Stoppen de media de corona-vaccinaties? De massamedia bleken ware “PR-bureaus” voor corona-vaccinaties te zijn. Youtube heeft, in een ware “orgie van censuur”, bijna alle berichten verwijderd die kritisch waren over vaccinatie.

Aangezien de massamedia in aanzienlijke mate medegefinancierd worden door reclame-inkomsten van “Big Pharma”, rijst de volgende vraag of deze ”Pharma-loyale” berichtgeving gekocht is. Over de hele linie lijkt er één allesoverheersend gebod te zijn: corona-vaccinaties moeten, bijna als een “heilige koe, ongemoeid worden gelaten”. In geen van de in totaal 125 gedocumenteerde mediaberichten over de incidenten in de bejaardentehuizen wordt serieus een oorzakelijk verband gelegd met de vaccinaties tegen corona.

Waarom tonen de media niet het hele plaatje van al deze tragedies, om deze “vaccinatie-ramp” aan het licht te brengen? Het is duidelijk dat de media liever nog verdere sterfgevallen op de koop toe neemt, dan eindelijk hun verantwoordelijkheid te nemen en de oorzakelijke samenhang met de vaccinaties in een openbaar debat te bespreken! III. Stoppen de Volksgezondheid ministeries de corona-vaccinaties?

De verklaringen van de gezondheidsautoriteiten die in de dagbladen worden geciteerd, sluiten een oorzakelijk verband met vaccinatie uit. Kunnen diegenen die hiervoor verantwoordelijk zijn ook die verantwoordelijkheid dragen? Als oorzaak geven de verantwoordelijke gezondheidsbeambten vaak “toeval” of zelfs ook “ernstig onderliggend lijden” van de slachtoffers aan. Deze onbevredigende redenen roepen vragen op: 1. Hoe kunnen de gezondheidsministeries nog van “toeval” spreken, gezien het grote aantal gevallen dat bekend is geworden? 2. Waarom worden senioren met ernstig onderliggend lijden überhaupt gevaccineerd? 3. Waarom worden bij mensen, die officieel aan/met corona overleden zijn, niet ook het onderliggend lijden vermeld als doodsoorzaak?

Klaarblijkelijk zijn de gezondheidsautoriteiten niet bereid om zelfs maar een oorzakelijk verband met de vaccinaties te overwegen! Zodra dit verband bewezen zou worden, zouden alle verantwoordelijken rekenschap moeten afleggen! Deel 3: Dringende oproep! Beste kijkers, in deze oproep hebben wij de balans opgemaakt van drie maanden corona-vaccinatie in de praktijk en u alarmerende feiten en cijfers voorgelegd.

De politiek, de reguliere media en ook de gezondheidsautoriteiten ontkennen niettemin met ongelooflijke onwetendheid het duidelijke verband van de vastgestelde sterfgevallen met de onvoldoende onderzochte corona-vaccinaties. Daarom kunnen deze alleen worden gestopt door de hoogste autoriteit in een democratie, en dat is de soevereine mens, het volk zelf!

Wie nu zwijgt, stemt uiteindelijk in met de onverantwoordelijke manier van geruststelling door politiek, media en autoriteiten. Daarom is deze uitzending niet alleen een wake-up call, maar ook een oproep aan iedereen om hierop actie te ondernemen: Mogelijkheid 1: Waarschuw politici, gezondheidsdiensten, dokters en andere zorgverleners! Onder deze wake-up call, bieden wij u op onze website www.kla.tv als bronvermelding informatie aan over sterfgevallen en corona ziektes in relatie tot corona-vaccinaties, die beschikbaar is om te downloaden en uit te printen, evenals belangrijke grafieken die in deze uitzending worden vermeld.

En eist u vooral op basis van deze documenten, dat de verantwoordelijken onmiddellijk stoppen met de corona-vaccinaties. Als de bevolking voldoende druk uitoefent, zullen ze wel moeten reageren. Mogelijkheid 2: Als gedupeerde een klacht indienen bij het Openbaar Ministerie! Vele Openbare Ministeries weigeren tot dusver onderzoeken en lijkschouwingen te doen in verband met dit “corona-vaccinatie-schandaal”. Anwälte für Aufklärung (advocaten voor opheldering) hebben nu deskundige modelaangiftes voor strafbare feiten gemaakt die iedereen, ook zonder advocaat gemakkelijk kan overnemen.

Details van de aangifte van strafbare feiten zijn te vinden in de hier ingevoegde uitzending. Mogelijkheid 3: Meld vaccinatieschade waarvan u op de hoogte bent! Helpt u mee, zodat de snelle toename van vaccinatieschade niet langer kan worden genegeerd. Iedereen die weet heeft van vaccinatieschade, kan dit melden aan het Paul Ehrlich Instituut. Deze meldingen moeten dan worden gepubliceerd. U vindt de link naar het PEI-formulier in de tekst van de uitzending. https://www.pei.de/DE/arzneimittelsicherheit/pharmakovigilanz/meldeformulare-online-meldung/meldeformulare-online-meldung-node.html] Op het onafhankelijke internetplatform VETOPEDIA.ORG kunt u zelf vaccinatieschade publiceren.

Gebruik ook dit onafhankelijke platform om de u bekende gevallen van vaccinatieschade openbaar te maken! Mogelijkheid 4: De hoogste prioriteit: GROTERE VERSPREIDING! Informeer zelf de nietsvermoedende bevolking over dit “vaccinatieschandaal”, want de reguliere massamedia censureren deze levensvitale informatie! Alleen een goed geïnformeerde bevolking kan een einde maken aan dit “ongebreidelde vaccinatiebeleid” met zijn onberekenbare risico’s.

De druk van het volk op de politiek en de media moet zo groot worden dat zij een openbaar debat met alle deskundigen niet verder kunnen blijven weigeren. Steun daarom onze wakker schuddende wake-up call! Help mee zodat deze wake-up call ook andere landen en talen bereikt!

Om deze uitzending te vertalen, kunt u contact met ons opnemen via www.kla.tv/kontakt. Stuur onze verhelderende video NU door naar zoveel mogelijk van uw vrienden, collega’s en familieleden via de ingegeven link. Gebruik alle beschikbare kanalen, bv. Mail, WhatsApp, Twitter, Vimeo, Telegram of post de video gewoon op Facebook. Helpt u mee zodat deze dringende oproep iedereen bereikt! Bronnen bij de uitzending “Dringende oproep: Duizenden sterven na corona-vaccinatie!” (www.kla.tv/18516) Aanbevolen om door te geven! Document 4: Wereldwijde meldingen van sterfgevallen na corona-vaccinatie België: 187 16.01.2021 Belg sterft 5 dagen na toediening van BioNTech/Pfizer vaccin https://de.rt.com/europa/111878-weiteres-impfopfer-belgier-stirbt-funf-tage- nach-verabreichung-von-biontech-pfizer-vakzin Chili: 188 03.04.2021 Meer vaccinaties leiden tot meer sterfgevallen https://tkp.at/2021/04/03/auch-in-chile-mehr-impfungen-fuehren-zu-mehr- todesfaellen/ Frankrijk 189 20.01.2021 Vijf mensen overlijden na corona-vaccinatie www.krone.at/2323101 www.faz.net/aktuell/politik/ausland/frankreich-fuenf-ungeklaerte- todesfaelle-nach-corona-impfung-17155886.html Gibraltar: 190 27.01.2021 191 53 doden in Gibraltar sinds start van vaccinaties www.wochenblick.at/ein-massaker-53-tote-in-gibraltar-seit-beginn-der- impfungen Gibraltar: Met vaccinaties steeg het sterftecijfer www.wochenblick.at/statistisch-bewiesen-impfungen-lassen-sterblichkeit- explodieren/ Engeland: 192 10.03.2021 15.02.2021 193 21.03.2021 194 244 Britten overlijden korte tijd na vaccinatie – inclusief 8 miskramen! https://tkp.at/2021/03/10/eu-datenbank-bisher-1724-gemeldete- todesfaelle-nach-impfungen/ mRNA-vaccinaties 40 keer gevaarlijker dan griepvaccinaties https://corona-transition.org/der-skandal-hat-jetzt-eine-sichere-zahl-mrna- impfungen-sind-40-mal-gefahrlicher Aantal zwangeren die een miskraam hadden steeg bij corona gevaccineerde vrouwen met 366 procent binnen slechts 6 weken! https://dailyexpose.co.uk/2021/03/21/miscarriages-after-having-covid- vaccine-increases-by-366-percent/ Israël 195 03.03.2021 Sterftecijfer in Israël explodeert na vaccinaties met het BioNTech/Pfizer vaccin www.freiewelt.net/nachricht/todesrate-in-israel-explodiert-nach-impfungen- mit-dem-pfizerbiontech-wirkstoff-10084104/ Italië 196 12.03.2021 16.03.2021 197 Drie soldaten overleden na corona-vaccinatie www.oe24.at/coronavirus/italien-drei-militaers-nach-corona-impfung- gestorven/468774455 Onderzoek in Italië: politieagent overleed enkele uren na vaccinatie met BioNTech www.oe24.at/coronavirus/italien-polizist-starb-wenige-stunden-nach- impfung-mit-biontech/469389100 Noorwegen 198 20.01.2021 33 Doden na corona-vaccinatie https://www.fr.de/wissen/corona-todesfaelle-impfung-covid-19-impfstoffe- todesfaelle-norwegen-deutschland-usa-90172455.html Oostenrijk 199 20.03.2021 06.03.2021 10.03.2021 200 Verpleegster overleed door bijwerkingen na vaccinatie www.heute.at/s/krankenschwester-49-starb-fix-an-impfreaktion-100133519 www.heute.at/s/krankenschwester-stirbt-nach-corona-impfung-im-akh- 100131325 www.vienna.at/49-jaehrige-kurz-nach-astrazeneca-impfung- gestorben/6918248 In Karinthië overleed gevaccineerde verpleegster na hersenbloeding www.heute.at/s/geimpfte-pflegerin-starb-in-kaernten-an-hirnblutung- 100131925 Portugal 201 05.01.2021 In Portugal overlijdt verpleegkundige (41) na corona-vaccinatie www.wochenblick.at/41-jaehrige-pflegerin-stirbt-nach-covid-impfung-in- portugal/ Zweden 202 06.03.2021 In Zweden zijn 9 oudere mensen overleden na vaccinatie https://2020news.de/auch-in-schweden-sterben-die-alten-menschen-nach- der-impfung/ Zwitserland 203 02.01.2021 Autoriteiten bevestigen sterfgeval na COVID-19-vaccinatie www.extremnews.com/nachrichten/weltgeschehen/d21c17fb8a8862f Spanje 204 08.02.2021 In verband met 46 sterfgevallen na vaccinatie met BioNTech/Pfizer wordt de vaccinatie uitgesteld www.corodok.de/andalusien-impfung-todesfaellen/ Verenigde Staten 205 08.02.2021 206 09.03.2021 Zwangere arts liet zich vaccineren: Enige dagen later overleed haar baby www.wochenblick.at/schwangere-aerztin-liess-sich-impfen-wenige-tage- spaeter-war-ihr-baby-tot/ Sterfgevallen na vaccinaties 50-voudig verhoogd www.corona-transition.org/die-todesfalle-nach-impfung-sind-in-den-usa- seit-jahresbeginn-um-das

van kw./str./hm.

Bronnen/Links: Bronnen/links: Krantenkoppen https://www.freiepresse.de/nachrichten/deutschland/wann-zuendet-deutschland-den-impf-turbo-artikel11391918
https://www.mittelbayerische.de/region/schwandorf-nachrichten/impfquote-steigt-auf-955-prozent-21416-art1990264.html
https://taz.de/Senat-verlaengert-Lockdown/!5756075/
https://www.bundeskanzlerin.de/bkin-de/mediathek/videos/pressekonferenz-von-kanzlerin-merkel-nach-der-g7-videokonferenz-1860056!mediathek
Mislukte proeven met mRNA-vaccins https://www.kla.tv/17917
https://www.addendum.org/debatte-corona/impfung-clemens-arvay/
https://www.aerzte-gegen-tierversuche.de/de/sonstige/3303-fragen-und-antworten-zu-corona-tierversuchen-und-impfstoffen
https://www.kla.tv/18408
(D) Prof. Dr. Bhakdi https://www.schwaebische.de/portale/gesundheit_artikel,-faktencheck-falsche-zahlen-zu-nebenwirkungen-bei-corona-impfung-_arid,11309121.html
https://www.fr.de/wissen/corona-astrazeneca-impfstoff-coronavirus-impfung-nebenwirkungen-thrombosen-blutungen-covid-19-news-90242751.html
https://www.wochenblick.at/sucharit-bhakdi-diese-impfung-gehoert-vor-ein-tribunal/
Getuigenberichten https://www.youtube.com/watch?v=No-onITWmPM
https://www.kla.tv/Coronavirus/18273
(D) https://dein.tube/watch/mRsosAc1elE9HVl
https://2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/
Paul-Ehrlich-Institut http://52625146fm.pei.de/fmi/webd/#UAWDB
https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/dossiers/sicherheitsberichte/sicherheitsbericht-27-12-bis-02-04-21.pdf?__blob=publicationFile&v=4
https://de.rt.com/inland/115477-covid-19-impfungen-mit-nebenwirkungen/
Boris Reitschuster https://reitschuster.de/post/corona-impfungen-die-nebenwirkungen-explodieren/
https://reitschuster.de/post/corona-impfungen-bloss-keine-nebenwirkungen-erfassen/
UNESCO https://www.unesco.de/sites/default/files/2018-03/2005_Allgemeine%20Erkl%C3%A4rung%20%C3%BCber%20Bioethik%20und%20Menschenrechte.pdf
Data van EMA en CDC https://tkp.at/2021/04/05/nebenwirkungen-und-todesfaelle-durch-impfungen-nehmen-rasant-zu/
https://telegra.ph/CDC-Update-2509-Todesf%C3%A4lle-nach-experimentellen-COVID-19-Impfstoffen-Jetzt-gleich-der-Gesamtzahl-der-Todesf%C3%A4lle-die-durch-Impfst-04-06
https://de.rt.com/europa/115540-ema-direktorin-jahrelang-lobbyistin-pharmaindustrie/
https://www.youtube.com/watch?v=oqH9CoXXYIs
Media https://norberthaering.de/medienversagen/zeitalter-internetzensur/
Mogelijkheden https://2020news.de/generalstaatsanwalt-stuttgart-will-obduktionen-nach-impfungen-verhindern/
https://www.kla.tv/18358
https://2020news.de/sensationsurteil-aus-weimar-keine-masken-kein-abstand-keine-tests-mehr-fuer-schueler/
Vaccin-bijwerkingen en gevallen van schade melden Paul-Ehrlich-Institut (PEI): https://www.pei.de/DE/arzneimittelsicherheit/pharmakovigilanz/meldeformulare-online-meldung/meldeformulare-online-meldung-node.html
Lijst van andere Europese instanties: https://www.hma.eu/nationalcontacts_hum.html
VETOPEDIA: https://www.vetopedia.org

 

 

Loading