Professor Bhakdi

Homepagina » Mens en Dier » Professor Bhakdi: bloedstolling bij ruim 30% van de gevaccineerden!

Professor Bhakdi: bloedstolling bij ruim 30% van de gevaccineerden!

in Mens en Dier 5 juni 2021

De zorgen over bloedstolling en trombose als gevolg van de coronavaccinaties zijn bevestigd, zegt professor Sucharit Bhakdi. De cijfers zijn angstaanjagend en overtreffen zijn slechtste verwachtingen. Bhakdi zei tijdens een bijeenkomst van Ärzte für Aufklärung in Hamburg dat de bijwerkingen van de vaccinaties zelfs de ergste vrees zullen overtreffen.

Begin januari uitte hij zijn zorgen over de bijwerkingen al in zijn nieuwste boek Corona unmasked. In een hoofdstuk dat hij voor iedereen toegankelijk maakte, waarschuwt hij dat de vaccins kunnen leiden tot kettingreacties in het immuunsysteem die de bloedstolling activeren. Dit risico op bloedstolsels en trombose werd genegeerd door veel van zijn collega’s, politici, maar ook door de vaccinmakers.

Gezakt voor hun examen

Een Duitse arts die bloedmonsters had afgenomen bij patiënten nam contact op met Bhakdi. Hij ontdekte dat de vaccinaties in ruim 30 procent van de gevallen de bloedstolling hadden geactiveerd. Een arts uit Beieren kwam tot soortgelijke resultaten.

Bhakdi zei ook dat tienduizenden artsen in de afgelopen maanden zijn ‘gezakt voor hun examen’ omdat ze symptomen van een mogelijke cerebrale veneuze trombose negeerden en hun patiënten naar huis stuurden met hoofdpijnmedicatie.

Bewijs dat de schade is veroorzaakt door de vaccinatie

De microbioloog zei verder dat het vaccineren van kinderen en jongeren onverantwoorde risico’s met zich meebrengt. Hij raadt iedereen die zich wil laten vaccineren aan om voor en na inenting de D-dimeerwaarde te laten testen. Een verhoogde waarde van D-dimeer in het bloed kan wijzen op de vorming van bloedstolsels. Zo’n test kan bij eventuele complicaties dienen als bewijs dat de schade is veroorzaakt door de vaccinatie.

 

Loading