DUIDELIJKE WAARSCHUWING VAN EEN ARTS

Spirit Giorly

26 april om 10:35  ·

* WÉÉR EEN HEEL DUIDELIJKE WAARSCHUWING VAN EEN ARTS *

28 maart 2021

Dr Tenpenny: Mensen zullen 1 a 2 jaar na vaccinatie beginnen te sterven.

Dr Sherri Tenpenny had een gesprek met Reinette Senum over vaccinaties, een onderwerp dat zij al meer dan twintig jaar intensief bestudeert.

Tenpenny neemt geen blad voor de mond.

Zij zegt waar het op staat en haar conclusies over wat zich wereldwijd afspeelt op het ogenblik zijn schokkend.

Zij ziet dat een volkerenmoord aan de gang is.

Tenpenny

Zij is een osteopathisch arts sinds 1985 en heeft een praktijk voor integrale geneeskunde waarin zoals ze zegt zij mensen helpen om van de farmaceutische medicijnen af te komen.

In het jaar 2000 is ze geïnteresseerd geraakt in vaccinaties, die ze zelf in haar jeugd nooit heeft gekregen.

Ze is 63 jaar en vertelt dat in haar jeugd haar immuunsysteem heeft gedaan waarvoor het bedoeld is.

Ondertussen heeft ze talloze publicaties over vaccinaties op haar naam staan. Ook heeft ze twee boeken over dit onderwerp geschreven.

Ze voorspelt dat de mensen de gevolgen van de covid vaccinaties gaan zien vanaf vier tot veertien maanden na inenting.

Leven of dood

“Wij zijn een grens gepasseerd, het gaat nu om leven of dood.

In de VS, vertelt de dokter, zijn na een maand van 1 miljoen vaccinaties al 40.000 gevallen van bijwerkingen geregistreerd.

Houd daarbij rekening dat slechts tien procent van de gevallen gemeld worden, het zijn er met andere woorden in werkelijkheid een tienvoud.

Zij voorspelt vreselijke gevolgen, mensen zullen beginnen te sterven in een jaar, ander half tot twee jaar na inenting, heel veel mensen zullen vreselijk ziek worden.

Waarschijnlijk zullen de meeste artsen dan zeggen, Oh, het is een nieuwe variant, we zullen een extra dosis vaccin geven.

Gezonde mensen vaccineren is natuurlijk de natte droom van iedere winst beluste farmaceut, gezonde mensen gaan dus ook ziek worden, waardoor ze straks de gehele wereldbevolking als klant zullen hebben, dankzij hun afschuwelijke vaccinaties, red.)

mRNA

Net als veel van haar collega’s zegt ook zij dat de mRNA techniek nooit eerder in vaccins is gebruikt.

Er wordt een stukje van de genen van het virus gebruikt (spike eiwit), dit injecteren ze in het lichaam.

Nadat het coronavirus vaccin is geïnjecteerd, het mRNA bevat ‘instructies’ om het spike eiwit te bouwen dat herkend is aan het oppervlak van het SARS-CoV2 virus.

Dit leidt tot massa productie van het spike eiwit, waaraan een vitale rol wordt toegekend voor besmetting.

Dit op zich maakt meer antibodies aan, echter op de productie hiervan zit geen stop, dit heet het Trojaanse paard systeem, dat zich binnen in de menselijke cellen gaat afspelen.

Zo werkt antibody derived enhancement of ADE, het lijkt op het hebben van een Aan-knop zonder een Uit-knop, dit leidt tot een toename van auto-immuunziektes, die voornamelijk de longen, lever en de nieren zal aantasten.

Meer artsen over mRNA:

Hele wereld moet gevaccineerd worden in 2021

mRNA vaccin bedreiging van de mensheid.

Verplicht

Tenpenny verwacht niet dat covid vaccinaties verplicht zullen worden, maar zonder zullen ze het mensen ongelofelijk moeilijk maken om verder te leven, hierdoor zal de meerderheid het toch uiteindelijk nemen.

Ze voegt toe dat vaccinaties in haar ogen altijd al een massavernietigingswapen zijn geweest, een methode van depopulatie.

Een methode om mensen als klanten voor het leven te binden aan de farmaceutische industrie, het is een wapen om mensen chronisch ziek te maken of ze te onderwerpen aan transhumanisme voor de rest van hun leven.

Volkerenmoord

De dokter windt er geen doekjes om: Ze voeren hun ultieme plan, volkerenmoord uit, depopulatie en maken van ons slaven in een cashless samenleving, reken maar dat het Teken van het Beest echt is.

Als we mensen ervan niet kunnen overtuigen geen mondkapje te dragen, dan zullen ze rest ook niet weigeren, we moeten hen overtuigen dat ze zichzelf kwaad doen en hiermee niemand helpen, niemand beschermen, als we mensen dit niet kunnen bijbrengen zal de volgende stap zijn: neem het vaccin.

 

Loading