David Martin: ‘We staan aan de vooravond van massamoord op 5- tot 11-jarigen’ (9 for news)

 

David Martin: ‘We staan aan de vooravond van massamoord op 5- tot 11-jarigen’

in Mens en Dier 12 november 2021 15:00 30 Reacties

We staan aan de vooravond van de massamoord op 5- tot 11-jarigen in dit land. En we doen alsof dat net zo belangrijk of minder belangrijk is dan de kritische rassentheorie op school. Dat zei professor en schrijver David Martin vorige week tijdens de Wise Traditions Conference in de Amerikaanse staat Texas.

In Amerika kunnen kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 11 jaar sinds kort het Pfizer-vaccin krijgen.

Criminele samenzwering

“Kinderen worden vermoord,” benadrukte Martin. “En we doen alsof dat één van de problemen is. Voor mij is dat niet één van de problemen. Op dit moment is de noodgoedkeuring – en de onwettigheid van de criminele samenzwering die de noodgoedkeuring mogelijk heeft gemaakt – hét probleem.”

“Totdat de criminele samenzweerders ter verantwoording zijn geroepen en de noodgoedkeuring is ingetrokken, is ons werk niet klaar,” zei Martin.

Beestje bij de naam noemen

Hij zei er alles aan te zullen doen om de volgende generatie te beschermen tegen deze massamoordende, genocidale, psychopathische groep criminelen. “Het is hoog tijd dat we het beestje bij de naam noemen,” aldus Martin.

Dit is een genocidale onderneming waar een criminele samenzwering achter zit en we moeten dit probleem aankaarten, benadrukte hij.

 

Loading