Ron Kuiper; Open brief aan Mark Rutte.

Mark,

Over het virus ga ik in dit briefje niet veel zeggen, want dat blijkt toch echt niet erger dan de griep en dat weet jij als geen ander. Dat zegt trouwens ook de WHO waar jij je lang achter verschuilde. Nee het virus is

voor jou een wapen en dat veel mensen er toch bang voor zijn, komt door jouw andere wapen, de media.

Ik denk dat jij samen met een paar duizend van de rijkste mensen op aarde en een groot aantal collega’s op oorlogspad bent. Een aanval op de wereldbevolking ten einde daar de complete controle over te krijgen.

Even voor mensen die meelezen; niet alle rijken hoor, daar zitten ook heel fatsoenlijke mensen tussen.

Maar wat mij betreft zijn jullie daarmee WO3 begonnen en dat vind ik best een dingetje Mark.

Dat is ook niet wat we van je hebben gevraagd, tijdens de laatste verkiezingen. We waren op zoek naar betrouwbare volksvertegenwoordigers en niet naar landverraders. Dat lijken jullie nu wel te zijn.

Maar als jullie een virus in de strijd gooien en allerlei onlogische middelen gebruiken om dat virus héél gevaarlijk te laten lijken, dan komt dat toch uit?

Alle besmettingen baseren op de PCR test die helemaal niet kan vaststellen of je corona hebt? Mensen dwingen compleet nutteloze mondkapjes te dragen en ga zo maar door!? Raar hoor Mark, dat komt echt een keertje uit.

Maar het ergste is, dat jullie alles willens en wetens kapot maken om jullie strijd te winnen en honderd duizenden en misschien wel miljoenen mensen over de wereld bewust dood laten gaan onder het mom van goed doen.

Dat is strafbaar Mark, dat weet je toch wel? Daar staat best een hoge gevangenisstraf op.

En volgens mij denk je zelfs al gewonnen te hebben, je doet namelijk best heel arrogant. “Je moet gewoon je bek houden’ zeg je bijvoorbeeld. Of als de heer Van Haga heel terecht aan je vraagt over de onbetrouwbaarheid van de PCR test? Dan zeg je dat de mensen dat thuis toch niet begrijpen. Heel arrogant hoor Mark!

Nu hadden jullie ons de genadeklap kunnen geven door de Amerikaanse President te vervangen voor een corrupte stroman die jullie alle macht had kunnen geven. Laat dat nou mislukt zijn! Godzijdank zou ik willen zeggen.

De media verzwijgt dat nog in alle talen, maar het is toch echt mislukt. Dat zal vast niet goed voor je voelen Mark.

Die gevangenisstraf gaat er nu toch echt aankomen voor veel van je vriendjes, dat is onontkoombaar. Mocht dat voor jou ook het geval zijn, zal ik dan een goed woordje voor je doen? Zal ik vragen of je de cel mag delen met Hugo, dat is toch gezellig? Weet je nog Hugo? We hadden die domme burgertjes bijna te pakken, dat was nog eens lachen!

Jullie zijn ver gekomen hoor, maar met zulke rijke vriendjes, die over de hele wereld belangrijke media bezitten, heb je ook een hele grote kans. Tja, dan voel je je ook wel sterk natuurlijk. Maar hoogmoed komt voor de val Mark en mijn moeder zei altijd; ‘al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel’.

Maar nee hoor Mark, wij flikkeren straks alle mondkapjes in de prullenbak, gaan weer lekker knuffelen, feesten en uit eten in de horeca die weer open gaat. Het geld van de burgers dat jij altijd zo makkelijk over de balk smijt gaan we gebruiken om de economie te herstellen en dan wordt het weer hartstikke leuk hier.

We gaan er vooral voor zorgen, dat mensen zoals jij niet meer aan de macht komen.

Dag Mark,

Groeten van Ron Kuiper.

(16 november 2020)

Loading