Verhaal van een hulpverlener.

Onrechttv 3.0

Potverdikke!

Al meer dan een jaar waarschuw ik al. Ik raak en raakte veel contacten kwijt. Mensen riepen mij op om me stil te houden. Ik geloofde te veel in complotten. En ik mocht niemands keuzes in de weg staan! Ik had door mijn werkzaamheden in de samenleving een voorbeeldfunctie dus houd je bek met andere woorden. Hoewel ik werk en privé prima gescheiden kan houden hield ik mij maar stil voortaan hierover in mijn kringen en heb er nooit meer wat over gezegd….., tot vandaag.

Kijk toch om jullie heen lieve mensen!! Alsjeblieft. Mensen vallen bij bosjes neer!!!!

*Heel veel meer sirenes

*Meer onwel wordingen

*Meer ambulance inzetten

*Meer hartaanvallen

*Meer eenzijdige ongevallen

*Meer mensen met progressieve kanker

*Meer reanimaties

*Toename aan ongewenste bloedproppen

En meer hersenbloedingen.

Meer, meer, meer en meer doden!!!!!!

Denk je dat ik dit als hulpverlener en zorgverlener niet zie tijdens mijn werkzaamheden op straat???

Heel veel mensen zijn sirene moe. Het valt vele mensen op dat ambulances af en aan rijden in alle grote steden en kleinere dorpen. Overal sirenes. En nog steeds he lieve mensen, respecteer ik ieder zijn keuze. Doe wat je vindt wat voor jou het beste lijkt om corona buiten de deur te houden! Dat respecteren we van elkaar als democratie,    zorg voor elkaar en heb elkaar lief.. maar alsjeblieft kom niet meer met “vaccineren doen we voor elkaar” want ik zie letterlijk op straat de mensen in elkaar zakken!!! Dit doet men onbewust zichzelf aan. Dus je doet het voor jezelf en leg de schuld van jouw besmetting niet bij een ander maar bij je prik die niet werkt! Ik zie verdriet, ik zie rouw, maar merk ook de paniek onder ons als bevolking!!!

Er zijn zelfs letterlijk mensen die mij op straat confronteren met de vraag of het me ook opvalt dat er zoveel sirenes elke dag zijn. Tuurlijk valt dat als hulpverlener en als zorgverlener op. Maar wat moet ik er op zeggen dan. Het enige dat ik kan zeggen is. Lees het nieuws, kijk de rouwadvertenties. Lees krantenkoppen.. De vaccinatiecampagnes zijn weer begonnen en het is ineens weer groot.

MENSEN VALLEN PLOTSKLAPS WEG!

Overal in Europa en daarbuiten, Bejaarden, Ouderen, volwassenen, jongvolwassenen, Jonge kinderen, en zelfs baby’s.. Tijdens en na de prik komt oversterfte, ambulance ritten nemen ineens weer fors toe, we horen veel vaker sirenes. Veel meer mensen raken plotseling onwel en ook is er een dramatische stijging in eenzijdige ongevallen met motorvoertuigen. En dit zijn allemaal Feiten!!!

Scrol jij wel eens op Facebook? Soms is Facebook net een site voor rouwadvertenties. Media melden de afgelopen tijd steeds vaker, die is dood, hij is dood, of zij is dood. Vraag je je zelf nooit eens af wat is er toch aan de hand?

Lieve mensen vraag jezelf alsjeblieft eens af:

waarom weigert het kabinet een onderzoek te doen naar de grote oversterfte???  Peter Omzigt diende vorig jaar namelijk al een motie in om een onderzoek te starten naar de ineens extreme oversterfte. De motie werd ook nog eens aangenomen in de kamer, terwijl vele boosters verder nog steeds geen uitslag van een onderzoek bekend is. Kun je nagaan dat het niet belangrijk voor ons kabinet is. Want al ligt het niet aan de prik. Dan zou je toch alsnog willen weten waar al die mensen aan gestorven zijn om de rest van de bevolking ertegen te beschermen? Nee lieve mensen, De vaccinatie had gestopt moeten worden zolang er geen eindonderzoek is gedaan naar de feiten die er nu eenmaal wel liggen.. iets wat ze niet willen dat uitgezocht wordt kun je ook niet uitsluiten. En iets wat niet uitgesloten kan worden mag ook gewoon argwaan en openlijke discussies opwekken in een democratie. Maar in plaats daarvan sluiten we meningen van elkaar uit en gaan we elkaar haten als we het hebben over een dodelijk afloop door vaccinatie en gaan we over tot de orde van de dag, terwijl mensen maar blijven neer vallen. En alleen al om die redenen zou het bij u juist argwaan moeten wekken. Want we zouden het gewoon ter sprake kunnen brengen hé, we leven in een democratie. Vele mensen spreken er eigenlijk al over. Want Zorgmedewerkers, Ambulancepersoneel, sportcommissies, EHBO-ers, burgerhulp, uitvaartverzorger en heel veel andere zorgsectoren, Allen beginnen ze zich achter de oren te krabben. Wat gebeurt er toch!!! Heel veel van deze mensen zoeken nu herkenning en treden met hun ervaring en verhalen naar buiten, alleen willen we te vaak die verhalen nog steeds niet horen en lezen.

Zijn we de beelden van de extra koelcellen om lichamen in op te slaan vergeten bij crematoriums? Zijn we de videobeelden van al die ineens stervende sporters in het nieuws vergeten? Zijn we vergeten dat de branche voor hulpverlening op politiek niveau een verzoek heeft ingediend voor het onderzoeken van de toenemende onwel wordingen in het verkeer?

Ja, toe maar. Verwijder me maar weer uit je lijst. Kom maar weer met negatieve reacties. Val mij maar aan en richt mij weer ten gronde! Je stopt pas met wegkijken totdat het een naaste van je betreft die plots wegvalt!

Ik zie het allemaal op straat letterlijk gebeuren.

Reanimaties, onwel-wordingen, eenzijdige auto-ongevallen, progressieve kanker. Ik kom het tegen in stijgende lijnen!!!!!! Geloof mij of geloof mij niet! Helemaal prima. Evenveel respect voor jou, dan voor een ander, maar besef wel dat ik net als vele anderen, dichter bij het vuur sta of heb gestaan dan de meeste van jullie. Vele hulpverleners en zorgverleners staan er nog veel dichterbij dan ik, maar op mijn niveau zie of zag ik al te veel.

Gelukkig delen we onderling vaak onze ervaringen en dan zien we toch dat er veel meer bij de vaccinatie plaatsvindt dan de meesten weten of door hebben. En dan denk je nu vast, waarom komen mensen uit de zorg sector er niet mee naar buiten? Fout! Velen zoeken openbaar herkenning. Maar bij dingen die je niet interesseert, scrol je vaak verder, of men krijgt door Facebook een berisping en wordt het gauw verwijderd of je wordt in de kiem gesmoord nog voor je commentaar levert op dit vaccin. Ook is er een andere categorie mensen uit de zorgsector.. Zij durven niet naar buiten te treden uit angst voor hun baan en toekomst. Hierin ben ik en vele anderen met mij, anders! Ik praat er op mijn werk niet over, heb daar verder geen mening maar heb in mijn vrije tijd wel een eigen mening. Tijdens mijn werk evenals in mijn privéleven, respecteer ik ieder zijn keuzes en overwegingen om corona buiten de deur te houden, maar dat neemt niet weg dat alles wat ik de afgelopen tijd heb gezien, hoor, of meegemaakt hebt, ook mij als zorg/hulpverlener zorgen baat.. want stiekem kom je op den duur met bepaalde emoties gewoon thuis.. Waarom? Omdat ik naast mijn werk ook gewoon een mens ben! Lieve mensen, er is meer aan de hand met die prik dan we denken!! Ga het zien en negeer de signalen niet!

Ik hoop dat er meer collega’s uit de zorgsector en het maakt niet uit welk beroep zei uitoefenen, naar buiten durven te komen en mij in dit verhaal kunnen ondersteunen. Het wordt tijd dat ook de zorg massaal opstaat en hun bevindingen gaan delen. Zonder dat ze bang zijn hun baan, vrienden of familie te verliezen. Want het is na mijn persoonlijke idee, enorm zorgelijk aan het worden!!

Bron; onrechttv.

 

Loading