HORA EST. POLITICI MOETEN KLEUR BEKENNEN.

DOWNLOAD

Als wij burgers niet in opstand komen, dan raken wij al onze burgerrechten kwijt. De toekomst van onze kinderen wordt desastreus. Een onbetrouwbare Overheid die onze kinderen kan testen wanneer hen dat uitkomt en kinderen kan “isoleren” van hun ouders als zij dat willen. Dit mogen wij niet laten gebeuren. DOWNLOAD de brief en verzend deze middels e-mail. 

Aan alle politieke partijen, c.q. politici. 

k.arib@tweedekamer.nl

f.azarkan@tweedekamer.nl

t.baudet@tweedekamer.nl

c.vbrenk@tweedekamer.nl

k.dijkhoff@tweedekamer.nl

w.vhaga@tweedekamer.nl

P.Heerma@tweedekamer.nl

r.jetten@tweedekamer.nl

L.Marijnissen@tweedekamer.nl

eva.akerboom@tweedekamer.nl

g.segers@tweedekamer.nl

C.vdStaaij@tweedekamer.nl

g.wilders@tweedekamer.nl

H.krol@tweedekamer.nl

J.klaver@tweedekamer.nl

c.vbrenk@tweedekamer.nl

 

(En aan alle overige Kamerleden).

HORA EST.           De politiek moet nu kleur bekennen.

 MOTIE VAN WANTROUWEN.                                                                  MOTIE VAN AFKEURING.

De afgelopen Rutte-jaren zijn zeer ondermijnend geweest voor Nederland en haar bevolking. De economie wordt beetje bij beetje volledig kapotgemaakt en er vallen steeds meer burgerslachtoffers als gevolg van wanbeleid. Burgers worden door list en bedrog in angst gehouden zodat Rutte en zijn kompanen absurde, mensonterende maatregelen erdoor kunnen krijgen. Dat hetgeen Rutte uitvoert niets met volksgezondheid te maken heeft, is evident. Een sterftecijfer van circa een kwart procent, komt overeen met eerdere griepperioden. Verdere uitleg hieromtrent, is volstrekt overbodig, want elke politicus met gezond verstand weet heel goed wat er werkelijk aan de hand is.

Rutte voert een agenda uit en gaat over lijken. Iedereen weet wat 6uild 6ack 6etter betekent. Het streven van het World Economic Forum, “You’ll own nothing and you’ll be happy”, moet ervoor gaan zorgen dat de wereldbevolking geheel onderhevig wordt aan een relatief klein groepje psychopaten dat elke vorm van empathie mist. Het plan dat op dit moment wereldwijd wordt uitgerold, zal van vrije burgers, slaven maken. De tot nu toe door Rutte opgelegde vrijheid beperkende maatregelen zijn mensonterend en hebben vele burgers de dood in gejaagd. En nu wordt het “vaccin-plan” uitgerold. De Big Pharma heeft van tevoren geregeld dat zij NIET schadeplichtig zijn voor de bijwerkingen. Ook bij Rutte en zijn kompanen is bekend dat de gif-prik dodelijke gevolgen zal hebben. Emeritus-hoogleraar Pierre Capel legt helder en duidelijk uit wat er werkelijk aan de hand is. Het vaccin verandert R- en DNA. En nu, zijn de kinderen aan de beurt. De kinderen worden gefrustreerd en angstig gemaakt. Als het aan Rutte ligt dan worden de kinderen op de scholen gecontroleerd en als het even kan, van hun ouders gescheiden als Rutte en zijn handlangers daartoe een reden bedenken. De lijst van terechte beschuldigingen van misdaden tegen de menselijkheid is inmiddels lang.

Nu is het tijd dat alle politici kleur bekennen.

Als je het wanbeleid van Rutte nog langer steunt, dan ben je medeplichtig.

Als je tegen de mensonterende maatregelen bent, dan zeg je het vertrouwen in Rutte en zijn kompanen op.      MOTIE VAN WANTROUWEN.                                    MOTIE VAN AFKEURING.

Meld middels https://quoiure.nl/?page_id=262 of je wel of niet het vertrouwen opzegt in Rutte.

Sta op in de Tweede Kamer en zeg het vertrouwen op in die crimineel. Wacht niet totdat het volk massaal in opstand komt, want dan is het leed niet meer te overzien.

Genoeg is genoeg. De leugen kan lang overeind blijven doch uiteindelijk zal de waarheid overwinnen. Nederland is niet het enige land waarin burgers verenigd, in opstand komen. Rechtbank in Duitsland (Thüringen) heeft zich uitgesproken. Corona-maatregelen zijn onrechtmatig en ongrondwettelijk.

Rechters in Portugal hebben helder en duidelijk vastgesteld dat de PCR-test onbetrouwbaar is en dat de Corona-maatregelen illegaal zijn.

Ook Spanje, Madrid zet een streep door het strenge beleid.

De plannen van het relatief kleine groepje idioten die wereldmacht en onderwerping willen, wankelt. En de tijd dat volksverraders verantwoording moeten afleggen, nadert.

Maak niet de denkfout dat mensen die meehelpen om het plan ten uitvoer te brengen, beloond zullen worden,…want dan ben je wel heel naïef. Het gaat om een kleine groep mensen en niet om de radertjes die zij misbruiken. Denk aan de toekomst. De toekomst van de kinderen, onze kinderen.

Kies voor Volk en Vaderland

Groetend,

Loading