Nieuwste simulatie World Economic Forum

Homepagina » Buitenland » Nieuwste simulatie World Economic Forum ‘sluit naadloos aan’ bij Grote Reset-agenda

Foto: World Economic Forum in 2020 (The White House CC0)

Nieuwste simulatie World Economic Forum ‘sluit naadloos aan’ bij Grote Reset-agenda

in Buitenland 2 juni 2021 16:30 0

Er valt veel geld te verdienen met het aanwakkeren van alarmisme. Sommige organisaties zijn daar echt in gespecialiseerd. En natuurlijk hebben zij ook de oplossing, die henzelf nog rijker en machtiger maakt. Het geld dat moet worden betaald om het ‘probleem’ op te lossen, wordt niet vrijwillig gedoneerd door bezorgde burgers, maar verdeeld door de overheid, voor ons eigen bestwil uiteraard. Alleen als we hun bankrekening blijven spekken met andermans geld kunnen we een totale catastrofe voorkomen.

Onder andere de klimaatalarmisten hebben op deze manier grof geld verdiend. Sommige organisaties richten zich niet alleen op het ‘redden’ van het klimaat: zij willen ons allemaal redden. Eén van die organisaties is het World Economic Forum. De autocraten die betrokken zijn bij deze club willen het kapitalisme op de schop gooien – Build Back Better – en vinden dat je niets mag bezitten.

Gewoon doorlopen, er is niets te zien

Het World Economic Forum is zeer invloedrijk en heeft onder meer politici, internationale bureaucraten, miljardairs en socialisten in de gelederen. Het is natuurlijk ‘toeval’ dat veel van hen in oktober 2019 betrokken waren bij een simulatie om de bevolking en leiders voor te bereiden op een pandemie. Dat was enkele maanden voordat de coronapandemie werd uitgeroepen.

Bij deze simulatie waren de usual suspects aanwezig: de Gates Foundation, de Wereldbank, VN, het CDC, de CIA, het Chinese Centrum voor Ziektecontrole, vertegenwoordigers van farmareuzen en iemand van zender NBC. De simulatie, Event 201 genoemd, ging over een fictieve coronapandemie. Het is natuurlijk ‘toeval’ dat de spelers die de simulatie uitvoerden nauw betrokken zijn bij de corona-aanpak. Gewoon doorlopen, er is niets te zien.

Iets nieuws bedacht

Ondertussen hebben ze alweer iets nieuws bedacht. Onlangs legde een cyberaanval een oliepijpleiding in Amerika plat. Zondag werd de grootste vleesverwerker ter wereld het doelwit van een cyberaanval. En ‘toevallig’ voert het World Economic Forum een nieuwe simulatie uit, ditmaal over een cyberaanval die de wereldeconomie stillegt. Volgens het WEF is een dergelijke aanval ‘een bedreiging voor de wereld’. Wederom wordt de wereld geconfronteerd met een onzichtbare vijand en wederom moet de overheid ons ‘redden’. Deze nieuwste simulatie sluit dan ook naadloos aan bij de Grote Reset-agenda van het World Economic Forum.

[Sky News Australia]

Loading