coronavarianten worden veroorzaakt door vaccin

Nobelprijswinnaar onthult: coronavarianten worden veroorzaakt door vaccin

in Mens en Dier 19 mei 2021 15:00 28 Reacties

Coronavarianten worden veroorzaakt door het vaccin. Dat stelt de Franse viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier. De professor deed de explosieve uitspraak eerder deze maand tijdens een interview met Pierre Barnérias van Hold-Up Media. Eerder zei professor Montagnier – tot grote frustratie van het establishment – dat het coronavirus is gemaakt in een laboratorium.

Tijdens het interview noemde hij het vaccinatieprogramma tegen corona een ‘onaanvaardbare fout’. Het uitrollen van massavaccinaties is volgens hem een ‘wetenschappelijke en medische fout’. “In de geschiedenisboeken zal komen te staan dat de varianten ontstaan als gevolg van de vaccinatie,” zei professor Montagnier.

De prominente viroloog legde uit dat het vaccin zorgt voor de aanmaak van antilichamen, wat het virus ertoe dwingt ‘een andere oplossing te zoeken’ of te sterven. En zo ontstaan varianten, zei hij.

Zwijgen

De professor zei dat epidemiologen bekend zijn met het fenomeen antilichaamgemedieerde versterking van infectie – in het Engels antibody-dependent enhancement (ADE) – maar hierover ‘zwijgen’.

Montagnier zei ook dat het beeld in elk land hetzelfde is: het aantal sterfgevallen stijgt evenredig met het aantal toegediende vaccins. Een grote groep artsen wijst hier ook op in een open brief aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Ze schrijven onder meer over ‘de vele berichten in de media over verzorgingstehuizen die enkele dagen nadat de bewoners waren gevaccineerd, werden getroffen door corona’.

Ze creëren varianten die resistent zijn tegen het vaccin

Eerder deze maand wees de Franse viroloog Christine Rouzioux erop dat steeds meer gevaccineerde bewoners van verzorgingstehuizen in Montpellier, Reims en Moselle besmet raken.

Professor Montagnier zei verder dat hij mensen die corona krijgen na de vaccinatie persoonlijk onderzoekt. “Ik ga je laten zien dat ze de varianten creëren die resistent zijn tegen het vaccin,” zei hij.

 

Loading