KLAPPEN VOOR ONZE ONDERGANG

                   

Dat het Covid-virus een politiek item is geworden, zal niemand verbazen. De opstandige burgers die genoeg hebben van de Europese Unie, er genoeg van hebben dat de Nederlandse belastingbetaler de pinautomaat is geworden van de wereld, zijn monddood gemaakt.

Door burgers “aan de ketting te leggen”, kunnen de plannen van een relatief kleine groep machtswellustelingen uitgevoerd worden. Onze politieke leiders zijn feitelijk de marionetten van deze obscure groep mensen die lak hebben aan burgerrechten en burgerlijk welzijn.

Deze regelrechte aanval op onze rechtstaat is wel heel gemakkelijk verlopen. Een virus dat al in de jaren zestig voorkwam, is misbruikt om mensen bang te maken. Op straat en in supermarkten kom je mensen tegen die mondkapjes en handschoentjes dragen en je met grote angstige ogen aankijken. Supermarktkarretjes worden gedesinfecteerd terwijl de boodschappen-scheidingsbalkjes door vele mensen worden aangeraakt en niet worden gedesinfecteerd. De schappen worden gevuld door mensenhanden.

En soms lijkt het wel of niemand het door heeft dat wij burgers gemanipuleerd worden. Wij worden gemanipuleerd met dit milde virus dat weliswaar besmettelijk is en gevaarlijk kan zijn voor mensen met zwakke gezondheid maar dat zeker niet gevaarlijker is dan alle andere griepvirussen (zie de sterftecijfers van het griepvirus in 2017/2018).

De onrusten in, onder andere,  Frankrijk, Italië, België, Duitsland en Nederland zijn de kop ingedrukt. Duizenden ondernemers hebben hun bedrijven om zien vallen. Vele ouderen verblijven eenzaam in verzorgingshuizen omdat hun dierbaren niet op visite mogen komen.

Als het aan onze onbetrouwbare regering ligt, dan worden er wetten aangepast en wordt het mogelijk dat politie en andere ordehandhavers de huizen van burgers binnen kunnen dringen. Als wij niet op tijd wakker worden, dan zullen burgers verplicht worden om zich te laten vaccineren. Bill Gates zal miljarden verdienen aan vaccins, maar zijn eigen kinderen zullen niet worden gevaccineerd.

Wanneer worden wij echt wakker? Is dat op het moment dat wij in een politiestaat leven? Is dat op het moment dat burgers van hun bed kunnen worden gelicht omdat zij niet in de pas lopen?

Blijven wij klappen, voor de mensen die opdracht hebben gegeven om onze graven te delven?

STEM DE HUIDIGE, DEMAGOGISCH REGERING WEG VOORDAT HET TE LAAT IS.

Hans Wortel, 10 mei 2020

Loading