Zaak Wilders, Rechtbank Den Haag 14 oktober 2017

Samson en Spekman worden niet vervolgd voor hun uitspraken.

Citaat Spekman;  “En van celstraf krijgen ze alleen maar meer status in hun groep. Je moet ze zien te raken dat ze hun status juist verliezen. De Marokkanen die niet willen deugen, moet je vernederen, voor de ogen van hun eigen mensen.” Citaat Samson;  “Het klopt dat het vooral Marokkanen zijn. Deze jongens hebben een etnisch monopolie op dit soort overlast gekregen.” Citaat Wilders;  “meer of minder Marokkanen”.

Drie mensen die feitelijk hetzelfde bedoelen, namelijk dat Nederland verlost moet worden van Marokkaans schorem. Uiteraard bedoelen de drie heren niet die Marokkanen die zich, net als andere goede burgers, netjes gedragen. En toch heeft de rechtbank Den Haag besloten dat Wilders om zijn uitspraak wel vervolgd moet worden.

Dat de politiek en dan bij uitstek premier Rutte, liegt en bedriegt mag toch wel als een voldongen feit gezien worden. Dat ook de rechtelijke macht ziek is, moge helaas eveneens als een voldongen feit gekenmerkt worden. Uiteraard geldt dat niet voor alle rechters. Gelukkig zijn er nog altijd rechters die wel gebruik maken hun gezonde verstand. Helaas ben ik te vaak geconfronteerd geworden met rechters die de weg volkomen kwijt bleken te zijn.  Op deze site staat een brief aan het hof Amsterdam. Drie rechters die volgens mij aan een persoonlijkheidsstoornis lijden, deden uitspraak in een zaak. Die uitspraak tart alle gezond verstand.

Rechts hartelijk hoop ik dat het politieke veld in 2017 volkomen verandert en dat de verloederde politiek en in dat kielzog van die politiek de krankzinnige rechtspraak eindelijk weer eens gebaseerd wordt op feiten in plaats van ziekelijke “politiek correcte” gedachten.

Hans Wortel

Loading