Rechtbank in Portugal: slechts 0,9% van ‘coronadoden’ bezweek aan corona

Een burgerpetitie heeft een rechtbank in Lissabon gedwongen om officiële gegevens over het aantal coronasterfgevallen te verstrekken. De ‘coronadoden’ bleken in slechts 0,9 procent van de gevallen te zijn gestorven aan Covid-19. Het grootste deel van de 17.000 gemelde ‘coronadoden’ is niet bezweken aan het virus, maar had enkel een positieve PCR-test. Tussen januari 2020 en april 2021 stierven niet 17.000, maar slechts 152 Portugezen aan corona, aldus de rechtbank.

In november vorig jaar oordeelde een Portugese rechtbank dat de PCR-test onbetrouwbaar is en dat een verplichte quarantaine op basis van testresultaten om die reden onwettig is. De rechters stelden ook dat een positieve PCR-test niet kan worden gebruikt om een besmetting vast te stellen.

Fraude van ongekende omvang

Als het percentage in andere landen in dezelfde orde van grootte ligt, en er is geen reden om aan te nemen dat dat niet zo is, dan zijn er op grote schaal misdaden tegen de menselijkheid gepleegd. Het Portugese blog andre-dias.net spreekt van ‘fraude van ongekende omvang’.

Vorig jaar onderzocht de Duitse lijkschouwer Klaus Püschel in Hamburg meer dan 140 coronadoden. Alle mensen die waren gestorven, hadden onderliggende aandoeningen en zouden sowieso snel overleden zijn, met of zonder het virus, aldus Püschel, die toevoegde dat er geen ‘killervirus’ is.

[WochenblickAmerica’s Frontline Doctors]

Bron 9 for news

Loading