Thierry Baudet werd geweigerd en mocht geen restaurant in.

Uiteraard is dit een absurde situatie. Horecagelegenheden die meewerken aan de QR-shit helpen dit discriminerende systeem op te starten en in stand te houden.

Mensen die als hersenloze idioten meehobbelen en de ziekelijke maatregelen van een criminele regering, accepteren zijn sowieso verloren. Van hen kun je geen strijd verwachten. Immers zij verkiezen een korte termijn bezigheid boven vrijheid. Zij zijn te dom om in te zien dat zij meehelpen om hun eigen graf te graven. Zij hebben totaal niet door waar Rutte en zijn medecriminelen mee bezig zijn, namelijk het uitrollen van een agenda. Als je hen vraagt wat het Chinese communistische systeem inhoudt, dan staren zij je met holle ogen aan.

Maar het zijn niet de mensen die op dit moment in horecagelegenheden eten, neen het zijn juist de mensen die afwezig zijn die doorhebben wat er aan de hand is. Mensen die sowieso niet meegaan in die mensonterende, discriminerende maatschappij. Dat zijn juist de mensen die, strijdvaardig, dit soort gelegenheden mijden en dit soort pleziertjes dan maar even niet genieten. Goed begrijp ik dat het ontmoedigend is als je mensen onverstoorbaar hun maaltijd ziet verorberen terwijl jij buitengesloten wordt.

Maar er komt verandering. De leugen zal het afleggen tegen de waarheid. De kaartenhuizen storten, wereldwijd, in. De geest is uit de fles en keert niet terug in de fles. Houd moed, wij zijn uiteindelijk met meer, met veel meer.

De criminelen zullen te gelegener tijd voor tribunalen worden geleid. Inderdaad, de tunnel die wij betreden is donker, maar aan het einde is het licht.

Het is gewoon een kwestie van tijd.

Hans Wortel, okt. 2021

Loading