De waker, de slaper en de dromer.

Laten wij beginnen met de dromer.

De man of vrouw die denkt, door beleid uit te voeren en te handhaven, dat er een betere wereld zal ontstaan.

De slaper.

De mensen die volgzaam, zonder zich af te vragen wie dat beleid heeft bedacht en waartoe dat leidt, zich conformeren aan alles dat de mainstream media, waaronder de NOS en de NPO hen voorschotelt en braaf doen wat hen gezegd wordt.

De waker.

Mensen die zich niet laten misleiden en zelf op onderzoek uitgaan om zelfstandig conclusies te trekken.

De dromer.

De man of vrouw die niet in de gaten heeft dat hij/zij als een pion wordt ingezet voor een doel waarbinnen hij/zij een onbelangrijk radardeeltje blijkt te zijn in het grote plan, namelijk wereldoverheersing.

De slaper.

Mensen die, ondanks dat hun vrijheden worden ingeperkt en terwijl hun leven zo wordt “ingericht” dat zij uiteindelijk totaal ondergeschikt zijn aan de grillen van een relatief klein groepje zieke machtswellustelingen, toch blijven geloven in “het goede” van deze gevaarlijke psychopaten-groep.

De waker.

Mensen die bij het gevaar van een opkomende zieke maatschappij in verzet komen en er alles aan zullen doen om dit te voorkomen.

Dat er een plan wordt uitgerold moet nu toch zo langzamerhand duidelijk zijn.

De maatregelen die onze domme overheid voorschrijft worden steeds meer draconisch.

Mondkapjes-verplichting terwijl de premier zelf zegt dat deze niet werken, er toch doordrammen en desnoods middels sancties.

Een Corona-test promoten terwijl de maker van de test zelf nadrukkelijk stelt dat zijn tests totaal ongeschikt is om dit virus vast te stellen.

Mark en Hugo, pionnen die misschien niet eens doorhebben dat ook zij misbruikt worden, voelen zich oppermachtig en gedragen zich als “grote leiders”, terwijl zij aan hun eigen ondergang meewerken.

Of zouden deze mensen echt zo dom zijn dat zij werkelijk denken dat, als die kleine zieke club van psychopaten de “nieuwe wereldorde” erdoorheen heeft gejaagd, zij goed behandeld zullen worden?

En dan de “handhavers”.

Politie en boa’s die niet doorhebben dat de mensen die zij, soms heel hardhandig arresteren, ook voor hun vrijheid en die van hun kinderen opkomen.

Maar, gelukkig worden steeds meer mensen wakker. Kijk naar België, een land waar inmiddels fascistische maatregelen aan de orde van de dag zijn. Kijk naar Duitsland, waar zij kinderen bij ouders weg willen halen als zij vinden dat zulks noodzakelijk is.

Dat deze maatregelen niets te maken hebben met de volksgezondheid, is inmiddels nu toch wel duidelijk gebleken. Vaststaat dat de sterftecijfers m.b.t. Corona overeenkomen met vorige griepperioden. De angstcampagne die vele mensen nog aldoor in de greep heeft, zal uiteindelijk toch gedoemd zijn te mislukken. Immers, er komt een moment dat zelfs de dromer uit zijn droom ontwaakt en schrikt van de “nieuwe wereldorder” en de slaper die zichzelf afvraagt hoe hij/zij zo dom kon zijn om de “nieuwe wereldorder” niet te zien aankomen.

En de waker, die zal uiteindelijk, nadat de strijd gewonnen is en de mensen die deze chaos en al het leed hebben veroorzaakt “opgespoord zijn” ervoor zorgen dat de schuldigen veroordeeld worden.

Nu lijkt dat doel nog zo ver weg, maar het beeld dat de mainstream media voorschotelt klopt niet. In vele landen komen burgers massaal in opstand. Het feit dat de mainstream media dit niet laat zien, wil niet zeggen dat het niet gebeurt. Vele artsen/medici, vele juristen en advocaten, vele burgers van goede naam en faam, verenigen zich en maken een sterke vuist tegen de “onderdrukkers” tegen de “meelopers”, tegen de slappe, bange mensen die zich braaf naar de “slachtbank” laten leiden. Alleen al in Nederland is er een “brandbrief” uitgegaan die door honderden medici, waaronder ook virologen en  rechtsgeleerden is ondertekend. In America is er een “brandbrief” uitgegaan die eveneens  door duizenden mensen, waaronder medici, virologen en  rechtsgeleerden is getekend. Het verzet wordt steeds groter, sterker en doordachter. Uiteindelijk wint de waarheid. “Burgers aller landen, verzamelt u”.

Hans Wortel, 11 aug. 2020

 

 

 

 

Loading