De visie van een insider. Verpleegkundige Myriam Laureys getuigt:

“Voor mensen die niet in de zorg werken, wees niet bang voor het virus. Het sterftecijfer is niet hoger dan het gewone griepvirus.

Voor de mensen die echt aan corona gestorven zijn, waren er onderliggende problemen of een laag immuunsysteem. Ik leef mee met elk sterfgeval. Maar het leven is zo.

Mensen in de zorg hebben het moeilijk gehad en hun best gedaan. Maar ook hebben we gezien dat er patiënten binnenkwamen, bestempeld als corona, die achteraf negatief waren en met een doodgewone griep of verkoudheid een corona zijn aangepraat.

Onze dokters hebben zich terecht afgevraagd, waar zijn onze onco-, long- en hartpatiënten die normaal op controle moeten komen, of eraan toe zijn. Die groep bleef weg.

Die groep is nog steeds bang het ziekenhuis in te gaan, met mondmaskers en screenings. Alles draait om angst.

De isolerende maatregelen houdt onze jeugd vast, de ouderen vast, de alleenstaanden vast, duwen zwakkere in isolement vast, de evenementen-sector vast, de horeca vast, de reizigers vast, het plezier ‘nieuwe dingen te mogen ontdekken’ vast, onze adem vast…….Angst houdt ons heel ongezond in een immuun-verlagende greep.

Dat de media de cijfers vervalst en vervormt, daar zijn de meeste mensen al achter. Veel mensen kijken naar het nieuws met een half oog. Elk geval is ‘corona’. Dat ze angst aanpraten, geraakt toch bij nog veel mensen verkocht.

Sommigen kunnen niet over hun angst heen en doorzien het niet.

Wel mensen, als verpleegkundige vraag ik jullie, werk aan jullie immuunsysteem, vitamine D, A (levertraan), samen met vit K2, vit C en beweeg. Wil je niet in het wilde weg wat vitamines nemen, vraag raad aan een dokter die hier tenminste belang aan hecht.

Angst is een negatieve kracht. Wij, de echte gezondheidszorg, waarvoor ze dient, werken niet mee aan ZIEKTE maar aan GEZONDHEID. Dat is mijn taak als verpleegkundige. Een andere wil ik niet.

Wees verstandig en denk na. Ook over vaccins. Het gaat geen wondermiddel zijn.

Wees alert als er GEEN aansprakelijkheid is vanuit multipharma. Waarom is dat zo? Het is ons recht, een bijsluiter te mogen lezen en dan nog, is het waar wat erin staat?

Heeft de media nog steeds niet bewezen dat liegen zomaar kan? Ik heb altijd geleerd van kleins af, lieg niet, want leugens komen ALTIJD uit. Maar stel dat iets schadelijk is? Dat dit wordt getolereerd onder mom van corona-paniek? Dit komt ook terecht in onze ziekenhuizen… vroeg of laat.

Aan gezondheid werk je, ook door gezond voedsel. De verarmde voedingsbodems en groenten groot gekomen onder pesticiden, zo wordt het ons verkocht.

Ik vind het erg te zeggen, maar nu ook gebeurt er iets simultaan met ons als bevolking. Onze immuniteit wordt omlaag getrokken en hiervoor een vaccin om ons te beschermen tegen van buitenaf komende plagen. Zie je de vergelijking?

Waar stopt dit?

Ik werk graag aan een positief verhaal. Terug naar de kleinschalige tuinen, terug naar een sterke immuniteit, terug naar samenhorigheid en terug naar een wetenschappelijk cultureel hoogstaande wereld.

Dat is de wereld waarvoor ik kies als verpleegkundige. En als je dan ziek wordt, is de gezondheidssector er voor de mensen, waarvoor ze eigenlijk dient. De mensen die het geluk niet hebben, gezondheid vast te houden. Die wil ik bijstaan.

Ik wacht op de Nationale veiligheidsraad dat ze eindelijk toegeven dat ze inschattingsfouten hebben gemaakt. Dat er een verkeerde focus is. Dat ze te eenzijdige visie hebben geraadpleegd. Dat de mensen dit doorhebben.

Zie ze maar spartelen. Geen enkele richtlijn is nog duidelijk. En het zal nog erger worden……. tot het zo absurd wordt, en alle wetenschap wordt ontkracht, theorieën die dateren vanuit de Middeleeuwen worden aangepraat, dat er toch doorheen de hele bevolking eindelijk een eensgestemd besef komt, dat we worden bespeeld, voor winst, macht en controle.

En ik hoop dan op een positief verhaal!”

Bron;  Facebook,   27 september 2020

Loading