Professor Cahill

9 for news

Homepagina » Mens en Dier » Professor Cahill: coronaprik keert je immuunsysteem tegen je eigen lichaam

Foto: Dolores Cahill (Screenshot Rumble/Asia Pacific Today)

Professor Cahill: coronaprik keert je immuunsysteem tegen je eigen lichaam

in Mens en Dier 7 juni 2021 11:40 35 Reacties

De helft tot 100 procent van de proefdieren stierf na toediening van een mRNA-vaccin. Ze stierven niet meteen, maar pas nadat ze werden blootgesteld aan het virus waartegen ze waren ingeënt, bijvoorbeeld het respiratoir syncytieel virus (RSV), dengue of het coronavirus, zei professor Dolores Cahill in gesprek met Mike Ryan van Asia Pacific Today.

Ze wees erop dat er tot voor kort nog geen mRNA-vaccins goedgekeurd waren, omdat ze tijdens onderzoek met proefdieren veel schade en sterfte veroorzaakten. Ze zijn ook helemaal niet nodig, aangezien er genoeg veilige behandelingen beschikbaar zijn, aldus Cahill, die toevoegde dat het middel veel erger is dan de kwaal.

Er sterven nu al veel mensen na de coronavaccinatie, maar volgens de professor zullen dat er de komende jaren nog veel meer worden. De immunoloog verwacht dat er over één of twee jaar veel mensen zullen sterven aan orgaanfalen.

Coronaprik keert je eigen immuunsysteem tegen je

Mensen denken dat het vaccin hun immuunsysteem stimuleert en dat ze vervolgens beschermd zijn tegen corona. In werkelijkheid beschermen mRNA-vaccins je niet tegen het virus, maar keren ze je eigen immuunsysteem tegen je eigen lichaam, legde Cahill uit. Dat zorgde ervoor dat de proefdieren ernstig ziek werden of stierven.

“Dit verschijnsel wordt ook wel antilichaamgemedieerde versterking van infectie of cytokinestorm genoemd en maakt de ziekte erger. De mRNA-vaccins veranderen je in een genetisch gemodificeerd organisme. De virale eiwitten kunnen worden opgenomen in je cellen en organen. Als de virale eiwitten in je hart, alvleesklier, milt of in je longen zitten, valt je immuunsysteem die organen aan.”

In één verzorgingstehuis stierven 26 van de 51 bewoners na vaccinatie

Professor Cahill, die meer dan 10 jaar de Ierse overheid adviseerde, waarschuwt mensen dat ze het vaccin niet moeten nemen en vindt dat de klinische onderzoeken moeten worden stilgelegd. “In een verzorgingstehuis in Ierland werden op 20 januari 51 mensen gevaccineerd en 26 van hen stierven binnen vijf weken,” zei ze. Advocaat Reiner Fuellmich wees erop dat 19 van de 31 bewoners van een verzorgingstehuis in Berlijn waren overleden na de tweede prik. Dat zijn slechts twee voorbeelden. De moleculair bioloog verwacht dat jongere mensen binnen een aantal jaren zullen sterven.

Cahill is voorzitter van de World Doctors Alliance, waar meer dan 150.000 medische professionals bij aangesloten zijn. Ze is als professor verbonden aan University College Dublin.

 

Loading