Eén druppel wijsheid is meer dan een vat geleerdheid. (Red Team….?)

Dat onze criminele regering nolens volens maatregelen uitvoert die mensonterend zijn en feitelijk misdaden zijn tegen de menselijkheid, is inmiddels voor vele burgers nu wel duidelijk. Datzelfde geldt voor Hugo de Jonge, onze minister voor o.a. volksgezondheid. Onze premier Mark Rutte, is inmiddels al vele malen ontmaskerd en blijkt een pathologische leugenaar te zijn. En dan is er nog Ferdinand Grapperhaus, een man die eveneens alle geloofwaardigheid heeft verloren door helder en duidelijk te laten merken dat de coronaregels complete onzin zijn. Maar oké, dat zijn liegende politici en dat vele politici liegen en bedriegen is niet nieuw.

Dat een overheidsinstantie als het RIVM knoeit met de cijfers en dat ook het CBS zich daaraan schuldig maakt, is eveneens een voldongen feit.

Maar wat is dan de volgende stap als genoemden allemaal alreeds door de mand zijn gevallen?

Nu wel, het RedTeam dat moet de oplossing bieden. Dit team zou uit onafhankelijke deskundigen bestaan, echter de adviezen die het Red Team uitbrengt, laat duidelijk zien dat het volkomen doorgestoken kaart is.

 

Dit team bestaat uit;

Amrish Baidjoe; veldepidemioloog.

Wim Schellekens; geen expert virusbestrijding.

Ginny Mooy; antropoloog.

Edwin Veldhuizen; data-analist.

Bert Mulder; medisch microbioloog.

Gowri Gopalakrishna; epidemioloog.

Marino van Zelst; organisatiewetenschapper.

Arnold Bosman; veldepidemioloog.

Bert Slagter; expert complexe systemen.

Peter Slagter; expert complexe systemen.

Nienke Ipenburg; verpleegkundig specialist huisartsenzorg.

Xander Koolman; gezondheidseconoom.

Nu wel, zou je zeggen,….. van alles wat.

Kennis in overvloed dus de bevindingen van dit team zouden toch een reële bijdrage kunnen leveren m.b.t. het geven van adviezen aan de regering. Immers de regering heeft helder en duidelijk bewezen er helemaal niets van te begrijpen.

Maar, niets is minder waar. Het Red Team pleit voor een strenge lock down.

Dat Corona minder levens eist dan bijvoorbeeld de griep-jaren 2017 en 2018, wordt gemakshalve niet meegenomen in de overwegingen en het advies.

Dat de WHO het sterftecijfer van 3,4% moest bijstellen naar 0,13%, ook daaraan wordt gemakshalve voorbijgegaan.

En over de door onze premier aangeprezen groepsimmuniteit, wordt eveneens niet gerept.

Dat er inmiddels vele burgers in eenzaamheid zijn gestorven, vele bedrijven ten onrechte ten gronde gericht zijn, burgers als gevolg van de leugenachtige M.S.M., waaronder de NOS en de NPO, met angstige ogen en een niet werkend mondkapje op lopen, is kennelijk ook niet van belang voor dit team.

Zoals bekend is er een brief naar Den Haag uitgegaan waarop honderden handtekeningen van artsen, virologen, rechtswetenschappers e.d. die de regering erop wijzen dat de ingenomen weg catastrofaal is voor burgers. In America werd hetzelfde gedaan maar daar betrof het duizenden handtekeningen.

En het Red Team moeten wij burgers geloofwaardig vinden,……?

Dat het kaartenhuis in elkaar zal storten, is een voorspelling die elk weldenkend mens kan doen. Dat de strijd nog niet gestreden is, is helaas ook een feit. Maar dat ook het Red Team afgerekend zal worden op hun manipulatieve advies en leugens, zal eveneens een feit zijn.

Ook al is het reguliere nieuws niets dan leugens en bedrog, het is gewoon een kwestie van tijd dat ook voor hen het doek valt.

Hans Wortel,   24 okt. 2020

 

 

 

Loading