Dr. Charles Morgan

Dr. Charles Morgan – Beeldbron: MPI

Het gebruik van RNA-vaccins om het menselijk brein te controleren, uitgelegd door een neurobiologisch expert van de CIA op een conferentie op de militaire academie van West Point.

Onafhankelijk journalist Guy Boulianne heeft een zeer belangrijk stuk informatie opgegraven over de mogelijkheid om RNA-vaccins te gebruiken om onze hersenen te manipuleren. Deze hypothese was niet afkomstig van een grote samenzweringstheoreticus: het was een neurobiologisch expert van de CIA die ze presenteerde op de militaire academie van West Point, bericht Unser Mittel Europa.

Op 13 juni 2018 gaf Dr. Charles Morgan, een neurobiologie-expert van Yale University, DARPA, en de CIA, een lezing aan studenten van West Point Military Academy (USMA). Hij sprak over de mogelijkheid om DNA te veranderen voor mind control doeleinden. [1] Dr. Morgan toont en legt aan Amerikaanse militaire elite studenten uit hoe technologieën bekend onder de acroniemen CRISPR (Clustered Regularly Spaced Short Palindromic Repeats) en DREADDS (Designer Receptor Exclusively Activated by Designer Drugs) alles kunnen “ontwerpen”.

Dr. Morgan laat zien hoe DREADDS in menselijk DNA kunnen worden “geïnfuseerd” om ons gedrag te controleren. Deze designer-receptoren, die uitsluitend door designer-medicijnen worden geactiveerd, kunnen nieuwe cellen aanmaken. Zij kunnen nieuwe herinneringen en gedragingen bij hun proefpersonen creëren. Ze kunnen ze ook gebruiken om je geheugen te wissen of zelfs te veranderen. CRISPR-technologie kan worden gebruikt om via DNA-bewerking alleen bepaalde rassen van mensen te doden.

Dr. Morgan vertelt studenten aan de Modern War University in West Point dat “de technologie genaamd CRISPR een aantal dingen direct beschikbaar maakt … Je kunt alles ontwerpen. Je kunt één ding ontwerpen dat er maar één zou doden. Wanneer je plasmiden maakt en ze in cellen stopt, zendt het een signaal uit en vertelt welk deel van het DNA zich moet ontrollen, ontvouwen en een product produceren. Dat is de toekomst van de geneeskunde.”

LEES OOK:

Laboratorium in Wuhan: virussen genetisch gemodificeerd met CRISPR en ingebouwd in menselijke cellen – Corona onderzoek voor militaire doeleinden?

Dr Morgan vraagt: “Wat zou je met deze technologie kunnen doen als je in de beveiliging en inlichtingendienst zat?”. De cellen “kunnen worden ontworpen voor specifieke activiteiten en doeleinden. Ze kunnen strategisch geplaatst worden. Ze kunnen op afstand bediend worden. Dus deze cel controles “kunnen dingen activeren in de hersenen van andere mensen.”

In 2011 leek de technologie op cellulair niveau “de geprogrammeerde levering van informatie op verzoek” te regelen. In 2018 was de macht om iemands eigen herinneringen en beslissingen te vervangen door de surrogaatwerkelijkheid van controleurs via bloed, hersenen en cellen al voorbij elke gedragsconditionering via mobiele telefoons. Voor Dr. Morgan leiden de nieuwe mogelijkheden tot verbeteringen in de levering en de volledigheid. “Waarom een digitaal systeem als je een DNA systeem kan hebben?” vraagt hij.

Dr. Morgan is heel expliciet in zijn diapresentatie: “Cellen kunnen worden ontworpen voor specifieke activiteiten en doelen. Cellen kunnen strategisch geplaatst worden. Ze kunnen op afstand bediend worden.” De nieuwe technologie stelt zijn controllers in staat om dingen te activeren in de hersenen van andere mensen. Verder stelt de arts, die nu doceert aan de Universiteit van New Haven, zich voor hoe de combinatie van “DNA-systemen” met “quantumcomputing” “een werkelijk verbazingwekkende bedreiging kan vormen die ook dodelijk is”. Met de dosis van Pfizer en Moderna is dus wellicht een eindpunt in de mondiale agenda van de machthebbers bereikt. [2]

 

Loading