FRONTNIEUWS: COVID-19 injecties blijven mensen doden en verlammen

COVID-19 injecties blijven mensen doden en verlammen en laten verwoeste gezinnen achter

Terwijl de vraag naar de COVID-19 injecties nu afneemt, blijven er verhalen binnenkomen over diegenen die besloten hebben een van de injecties te nemen en de ultieme prijs voor hun beslissing hebben betaald: DOOD of verlammende bijwerkingen. Deze verhalen zijn nu steeds moeilijker te vinden, zo sterk is de poging om ze te censureren. De meeste van deze sterfgevallen worden in de media gemeld zonder vermelding van het feit dat zij één van de COVID-19 injecties hebben gekregen, schrijft medicalkidnap.com.

Zo had ik onlangs een gefrustreerde hulpsheriff aan de lijn die vertelde hoe zijn departement hem onder dwang een COVID-19 probeerde te geven. Hij weigerde en heeft sindsdien het departement van de sheriff in een groot stedelijk gebied in de V.S. verlaten. Hij vertelde me echter dat twee andere hulpsheriffs hebben toegegeven aan de druk van hun leiding om de experimentele injectie te krijgen, en dat beiden nu kort na hun injectie dood zijn. Ik wilde dit publiceren, maar in de berichtgeving werd nooit vermeld dat zij de injecties hadden gekregen, en hun familieleden zijn te bang om dit bekend te maken. Dat zijn de verhalen die we niet kunnen publiceren, en wie weet hoeveel van dat soort verhalen er zijn? Zal het werkelijke aantal slachtoffers van deze injecties ooit bekend worden bij het publiek? Hier zijn vier tragische verhalen die we kunnen verifiëren, terwijl we doorgaan met namen en gezichten bij de statistieken van “bijwerkingen” te zetten voor het publiek om te zien.

28-jarige Italiaanse zanger en deelnemer aan Friends en X Factor dood na het krijgen van de injectie en het bespotten van anderen.

Dit verhaal werd onder onze aandacht gebracht door abonnees van Health Impact News in Italië. Zijn ziekte en dood zijn breed uitgemeten in de Italiaanse media.

De 28-jarige Michele Merlo was een zanger die meedeed aan de afleveringen van “Friends” en “X-factor”. Hij werd onlangs in het ziekenhuis opgenomen en overleed vervolgens in het ziekenhuis in Bologna, naar verluidt lijdend aan een vorm van leukemie.

Er circuleert een video van hem op het internet van december 2020 waarop te zien is dat hij een experimentele COVID-prik heeft gekregen, en naar verluidt spotte hij met degenen die bezorgd waren over de bijwerkingen van de prik.

Italiaanse media citeren zijn familieleden die ontkennen dat hij ooit een injectie met COVID-19 heeft gehad. Maar de video is bewaard gebleven, en staat op Rumble (in het Italiaans).

Michele Merlo sterft aan leukemie, had als vrijwilliger ingeënt

De voormalige deelnemer aan ‘X Factor’ en ‘Friends’ ligt in zeer ernstige toestand in het ziekenhuis in Bologna. De familie ontkent dat hun zoon het vaccin heeft gehad, maar op social media circuleert een video van hem waarin hij aankondigt dat hij als vrijwilliger was ingeënt. Of er een verband is, is aan justitie om vast te stellen

“Artsen hebben ons helaas laten weten dat de toestand van Michele met het uur verslechtert.” De familie van Michele Merlo, 28, kondigde via hun adviseurs aan dat de voormalige deelnemer van de X Factor en Friends is opgenomen in de intensive care-afdeling van het Maggiore ziekenhuis in Bologna, na in de nacht van donderdag op vrijdag  te zijn getroffen door een door fulminante leukemie teweeggebrachte hersenbloeding.

15-jarige jongen sterft aan een hartaanval twee dagen nadat hij was ingeënt met Pfizer/Biontech

De jongeman onderging een spoedoperatie, maar zijn toestand bleek onmiddellijk ernstig. “Michele – zegt de familie in een briefje – voelde zich al dagen ziek en woensdag ging hij naar de spoedeisende hulp van een ander ziekenhuis in de omgeving van Bologna, dat hem, waarschijnlijk omdat het de beschreven symptomen verwarde met een andere, triviale virale vorm, naar huis had gestuurd. Zelfs tijdens de ingreep op de spoedeisende hulp, op donderdagavond, lijkt het erop dat daar en toen niet meteen duidelijk was hoe ernstig de situatie was.

De familie ontkent: “Nooit gevaccineerd”, maar er is een video van Merlo waarin hij beweert zich als vrijwilliger te hebben onderworpen aan de vaccinatie.

Op social media circuleert een video van de jonge artiest, waarin hij beweert, de plaats van de injectie aan de arm te tonen, “tot de 90 vrijwilligers te behoren die het anticovizine-vaccin hebben getest”.

In de clip zegt Merlo dat hij “vanochtend” (een paar maanden terug, op 3 december 2020, red.) het vaccin heeft gekregen,” en ironiseert door enkele ongewenste bijwerkinngen na te bootsen. “Natuurlijk maken we grapjes, ik ben absoluut voorstander” van het vaccin, schreef de artiest in zijn post op TikTok.

De volgende dag, 7 juni, werd gemeld dat hij was overleden.

De vraag die moet worden beantwoord is, aangezien hij blijkbaar een reeds bestaande kankeraandoening had, en het overlijden 6 maanden later was, waarom ontkennen zij dat hij een van de injecties heeft gekregen?

Het zou veel gemakkelijker zijn geweest om gewoon te zeggen dat de inenting geen verband hield met zijn dood, maar dit toont aan dat er een grote inspanning lijkt te worden geleverd om de “vaccinatiestatus” van mensen met betrekking tot de COVID-19-inentingen te censureren wanneer zij overlijden.

Peter Spann: 54-jarige Australische filmmaker dood twee maanden na eerste experimentele AstraZeneca injectie

SYDNEY – Een 54-jarige Australische filmmaker en zakenman is dood ondanks het feit dat hij alle gevaren rond de COVID-19 “vaccins” erkende en reeds bestaande aandoeningen had.

De heer Peter Spann ontving zijn eerste dosis van de experimentele AstraZeneca virale vector op 25 maart, volgens zijn Facebook-pagina. Hij bevestigde in latere commentaren dat het de AstraZeneca injectie was .

De heer Spann meldde hoofdpijn en koorts die gedurende een paar dagen steeds erger werden. Maar hij zei dat de symptomen dagen daarna vanzelf verdwenen.

 

 

 

Loading