De voorspelling is uitgekomen, namelijk stemmingsfraude.

Gelooft u het nog?

De partij die Nederland aan de rand van afgrond heeft gebracht de VVD en de partij die Nederland, evenals de VVD wil “uitleveren” aan Europa, D66 hebben gewonnen.

Dit alles volgens plan. Sigrid Kaag en Mark Rutte gaan “de opdracht” verder uitvoeren.

De VVD en coalitie die ervoor zorgde dat duizenden bedrijven kapotgingen, vele burgers eenzaam stierven in verzorgingshuizen, de anderhalve meter maatschappij invoerden, tegen beter weten in de mondkapjes-plicht invoerden, ziekenhuizen liet omvallen, verplegend personeel en IC-bedden halveerden, vreedzaam demonstrerende burgers door Nazi-eenheden, onder andere Romeo’s, in elkaar liet rammen, burgers verbiedt om bij elkaar te komen, onder andere jonge mensen uit wanhoop tot zelfmoord aanzette, het recht om te demonstreren  afnam, een avondklok invoerden, een gerechtelijk vonnis middels corruptie ongedaan deed maken, de enen na de andere nep-crisis verzon om mensen van hun bezittingen te beroven etc. etc.

En die partij is de grootste geworden?

Neen, dit is zoals corruptie werkt.

De toekomst van Nederland en haar burgers is er één van onderdrukking en afpakken van bezit. Al aangekondigd is dat er, weliswaar indirect, een vaccinatieplicht komt op straffe van sociale uitsluiting. Ook zullen onze kinderen, al bij verdenking van besmetting, zomaar uit huis gehaald kunnen worden. Een verplicht Corona-paspoort zal de tweedeling in de maatschappij nog groter maken.

6uild 6acky 6etter, de slogan van The World Economic Forem, “You will own nothing and you will be happy” (The Great Reset) zal het voorland zijn van, onder andere, de Nederlandse burger.

Er zal, net als in China, een puntensysteem komen. Ben je braaf en haal je je jaarlijks gifspuit, dan krijg je privileges. Werk je niet mee, dan word je voor van alles en nog wat uitgesloten.

Het uitrollen van agenda 2030, is op volle toeren. Het domme is dat de idioten die als een braaf schaap meewerken om de plannen uit te voeren, zelf ook de klos zullen zijn. Of gaan die simpele zielen ervan uit dat zij gespaard zullen blijven omdat zij hun eigen volk hebben verraden?

Zal, dankzij het bedrog, dit ons toekomstbeeld zijn,….? Neen, de waarheid zal de leugen inhalen. De criminelen die zich schuldig hebben gemaakt aan genoemde praktijken zullen worden vervolgd. Zij zullen zich, te gelegener tijd, moeten verantwoorden voor het strafhof.

Maar voor het zover is, zullen er nog vele slachtoffers vallen.Vele bedrijven zullen nog tot op de grond toe, worden gesloopt. Vele mensen zullen wellicht geen uitweg meer zien en hun leven beëindigen. Nog meer kinderen zullen, ook psychisch, worden beschadigd en wellicht de gevolgen voor de rest van hun leven moeten dragen.

De burgeropstanden zullen blijven en steeds meer aan de orde van de dag zijn met als gevolg dat er nog meer burgerslachtoffers zullen vallen. De rechterlijke macht zal nog meer corrumperen dan nu reeds het geval is.

Wat wij burgers nu hebben meegemaakt, is een land dat door, door-en-door verrotte politici en bepaalde burgers (bruikbare idioten zoals Jensen zegt) verworden is tot een dictatuur.

De relatief kleine groep mensen, waaronder de Rothschilds, de Rockefellers, Soros, Klaus Schwab en Bill Gates, hebben hun plan, om de totale wereldbevolking uit te dunnen, door vele mensen over de hele wereld drastisch te (laten) vermoorden en de overige mensen te onderdrukken, goed voorbereid. En juist omdat er zoveel idioten rondlopen die totaal niet doorhebben wat er echt aan de hand is, komen zij heel ver,….. veel te ver.

Maar wij moeten de moed zeker niet opgeven. Uiteindelijk, zoals meerdere keren uit de geschiedenis is gebleken, zal hun snode plan vastlopen en mislukken. Uiteindelijk zullen zij de prijs moeten betalen die zij voor onschuldige burgers gereed hadden liggen. Maar er is nog een lange weg te gaan. Ga in verzet. Klaag dat tuig aan. Geef nooit op. Wij kunnen kiezen,….vrijheid of slavernij. Die keuze is gemakkelijk gemaakt.

Alhoewel ik tegen geweld ben, weet ik ook dat toentertijd de Franse revolutie voor een ommekeer zorgde doordat er letterlijk vele koppen rolden. Eens is de maat vol en dan is er   voor dat stelletje land- en volksverraders geen houden meer aan.

Hans Wortel, 18 maart 2021

 

Loading