WE ZITTEN IN EEN FILM .

Een film met de naam: “The Great Awakening” . Het is overduidelijk nu aan het gebeuren, het ontwaken van het volk. Tijdens 2020 deed ik veel onderzoek; het begon met de ondeugdelijke PCR-test en de ontdekking dat de media over alles liegt.

Er was in die tijd veel post van artsen en pathologen die ontdekkingen hadden gedaan. Onder andere bloedklonters en lekkende bloedvaten bij patiënten die daarna aan de beademing werden gelegd: ze zijn letterlijk dood beademd. Er waren ontdekkingen, dat de covid-symptomen meer weg hadden van stralingsziekte, dan van een virus. In die tijd schreef ik veel, maar kreeg helaas te weinig begrip of gehoor.

Natuurlijk was het ook bekend dat er hydroxychloroquine gegeven werd en dat werkte, maar hydroxychloroquine werd desalniettemin verboden . In die tijd leerde ik veel van onder andere Willem Engel, die heel veel weet over deze materie en een groot onderzoeksteam (alle leden van zijn groep waaronder artsen en psychologen etc.

We leerden (en zochten uit) hoe besmetting wel en niet kan werken, en ontdekten dat 1,5m en mondkapjes onzin zijn. Door onderzoek ontdekten we ook de G20-landen en het World Economic Forum. Eveneens ontdekten we agenda 2030 en ook dat er tests en covid- patenten waren van jaren vóor de bekende zogenaamde uitbraak: het was dus geen pandemie, maar een pLandemie. Testuitslagen (die dus niets aan konden geven) werden gebruikt om de mensen gehoorzaam en bang te houden.

Er verschenen beelden op internet, waar de nep volkomen duidelijk werd. Beelden van jaren terug. Daarnaast dezelfde beelden van nu, of een opname van “doden” die duidelijk een studio-opname bleek te zijn, derhalve geheel in scene gezet. Uiteraard merkten we ook dat vele rechters corrupt waren. De hele geschiedenis van Big Pharma was te vinden en zelfs de ingrediënten van de vaccins. Ook de verwevenheid van Europese regeringsleiders met Hitler en de nazi en de pedofilie kwamen naar voren. Waar kwamen al die beelden en teksten en kennis vandaan? Wie had dit op internet gezet en waarom kwam deze kennis niet op het nieuws?

Later kwam ik achter heel het plan van de alliantie. Dat plan is groter en knapper dan je denkt, het is briljant! We zitten in een film, waar we zelf “onbewust” de acteurs en figuranten zijn. Vele slechte regeringsleiders zijn al niet meer onder ons, daar is al lang voor gezorgd. Maar je kunt ze niet zomaar opruimen en zeggen “ziezo die zijn weg”. Dat zou geen mens gepikt hebben en chaos en burgeroorlogen zouden het gevolg zijn. Dus ze zijn tijdelijk vervangen door acteurs clones en look a-likes, om de agenda extra duidelijk zichtbaar en idioot door te zetten, zodat de bevolking het zou gaan zien en ervaren en zich tegen hen zou keren. Dit is nodig, om ze daarna officieel te laten verdwijnen.

Ze creëren en vormen hun eigen bewijsmateriaal van hun criminele daden. En alles is bewust zo gegaan en compleet opgeslagen. Huidige rechters berechten ze niet, dus ook die zijn “gezien” en medeplichtig. Het plan is briljant. Want na al deze misdaden, nemen de militairen het over en komen er militaire tribunalen waarin de vervangers terecht zullen staan en worden letterlijk afgevoerd van het toneel. We zitten in de laatste fase .

De criminaliteit van overheden en hun plannen en ook de lijntjes worden steeds duidelijker en het verzet groter. “The great awakening” waar we allemaal deel van uitmaken. Ondertussen zit de alliantie niet stil, het tegendeel is waar. De hoofdrolspelers zijn al lang gepakt, drugsbendes worden opgerold, biolabs vernietigd, nucleaire wapens onderschept, dumbs geleegd, misbruikte kinderen gered, bewijs materiaal vergaard, tribunalen gevoerd.

De dumbs worden ook allemaal onklaar gemaakt (dat zijn alle natuurrampen van de laatste 2 jaar). Ook de CIA, FBI Mossad, Nato, EU, NAVO, WEF en Bilderberg zijn opgeruimd en bestaan alleen nog bij de media die ons vrolijk  blijft voorliegen. Verder doet in ieder land een grote oppositie partij zijn mond open. Hier is dat FVD. En ook dat is geen toeval! We zitten in de eindfase. Hooguit nog een paar maanden en de complete waarheid zal verteld zijn/ worden.

Een nieuwe wereld gaat voor je open. Al de nep puppets van WEF -regeringen, het WEF, CIA, Bilderberg, G20, Big Pharma, Big Tec, NASA, etc. zullen dan niet meer bestaan. Het geldsysteem zal gedekt zijn met goud en al het gestolen geld zal herverdeeld worden. Hoe ontstond de alliantie? Na de moord op Kennedy, die ook de elite wilde elimineren is er een plan ontstaan om dit groots aan te gaan pakken.

Het begon met 17 generaals en daarom de naam Q . Dit aanpakken heeft 60 jaar geduurd, 60 jaar voorwerk, kennis vergaren, infiltreren en getuigenbescherming! En deze 2,5 jaar is voor ons het zichtbare eindspel. We zitten er nu zelf middenin. Enjoy the show. Het laatste stuk zal heftig zijn. Chaos, voedseltekort, doden door vaccinatieschade, Maar het komt goed en niemand zal ontkomen.

 

Juli 2022 Ilona Piris

 

Loading