Open brief aan Sigrid Kaag, 27 juni 2021

Sigrid,

Laatst zag ik je in een interview vol trots zeggen, dat je lid bent van een denktank binnen het World Economic Forum. Dat je zoiets, zonder gevolgen,  in het openbaar kunt zeggen, laat wel zien dat onze hele corrupte regering bestaat uit oorlogsmisdadigers in plaats van volksvertegenwoordigers. Immers, het WEF is op dit moment de grootste criminele organisatie op deze wereld. Normaal gesproken zou je niet alleen met kop en kont uit de kamer worden gesodemieterd, maar levenslang worden opgesloten wegens hoogverraad.

Even een belangrijk punt uit jullie plannen; het decimeren van de wereldbevolking. Jullie doelstelling is het om de wereldbevolking terug te brengen naar minder dan een miljard mensen. Dat betekent Sigrid, dat jij met Klaus zit te bedenken hoe je ongeveer 6 miljard mensen kunt vermoorden. Dat is nogal wat, want het totaal aantal slachtoffers van de 2e Wereld Oorlog is geschat op 60 miljoen. Jullie willen dus 100 keer zoveel doden? Daar ben je trots op? Klaus en jij zijn dus 100 keer erger dan Adolf Hitler, die ook al niet echt een lieverdje was. Onvoorstelbaar.

Waar komt die haat toch vandaan Sigrid? Of vind je mensen maar lastig gepeupel? Een soort onkruid waar je vanaf wil? Dat veel mensen vrijwillig dat giftige prikje van jullie nemen, komt door het feit dat jullie doelstelling de meeste mensen hun voorstellingsvermogen te boven gaat. Net zoals mensen vroeger ook vaak simpelweg niet konden geloven dat Joodse mensen naar de gaskamers werden gestuurd.

Inmiddels weten we dat jij en Mark nu een beetje theater maken om te bepalen wie er in het torentje komt. We weten dat jij en Mark door fraude aan stemmen zijn gekomen, net zoals in de VS is gebeurd. Jij bent door Klaus naar voren geschoven om MP te worden, omdat Mark er zo goed als zeker uit lag.

Op zich wel knap hoor, hoe ver jullie zijn gekomen; jullie nemen over de  hele wereld landen over en gebruiken het zuur verdiende belastinggeld van de burgers voor jullie oorlogskas. Daarnaast nemen jullie alle media over om jullie propaganda te spuien.

Dat je een criminele en duistere achtergrond hebt wisten we al. Zo ben je als eens uit een vertrouwelijke functie bij Buitenlandse Zaken ontslagen, omdat je getrouwd was met Anis al-Qaq, een vertrouweling van Arafat. Zo zijn er meer voorbeelden, maar dat weet je natuurlijk zelf wel.

Nou Sigrid, ik zou maar opschieten met dat dansje rond Mark en snel voor het torentje gaan, want waarschijnlijk kan je er maar héél kort van genieten. In de VS is heel Washington DC al leeg. Het Witte Huis, het Capitool, the Supreme Court enzovoort. De militairen zijn zich aan het voorbereiden op het opruimen van jouw vriendjes. Klaus, Bill, Mark Z, Obama en de Clintons. Zo maar een greep uit degenen die zullen worden gearresteerd. Daarna volgen de landverraders van Nederland, waaronder jij dus. Kan niet wachten.

Dag Sigrid,

Ron Kuiper

Loading