Pfizer-vaccin bestaat voor 99,99% uit grafeenoxide: ‘Ze willen mensen vermoorden’

9 for news.

in Buitenland 7 juli 2021 06:00 22 Reacties

Eerder schreven we dat Spaanse onderzoekers grafeenoxide hebben ontdekt in het coronavaccin. Gezondheidseconoom Jane Ruby heeft een vertaling van het voorlopige rapport van de onderzoekers doorgenomen en is zich rot geschrokken. “Ik ben heel erg bezorgd,” zei ze in de Stew Peters Show. “Iedereen moet zich zorgen maken.”

Volgens Ruby komen de Spaanse onderzoekers, die banden onderhouden met de Universiteit van Almería, binnenkort met een nieuw onderzoek naar buiten betreffende een analyse van nog eens 100 vaccins.

Wat hebben ze gedaan? Ze haalden zes doses uit een flacon van het coronavaccin van Pfizer en deden een schokkende ontdekking. Elke dosis bleek voor 99,99103 procent uit grafeenoxide te bestaan. Het materiaal zit verpakt in lipide nanodeeltjes zodat het de cel kan binnendringen.

Het vernietigt letterlijk alles in de cel

Dr. Ruby verwees naar een studie uit 2016 in het tijdschrift Particle and Fibre Toxicology die duidelijk maakt wat er gebeurt als grafeen zoals de Spaanse onderzoekers dat in het Pfizer-vaccin aantroffen, terechtkomt in onze cellen.

Het veroorzaakt oxidatieve stress, ontstekingen, cytokinen en vernietigt letterlijk alles in de cel waaronder de mitochondriën. Verder kan het ervoor zorgen dat long-, hart- en hersenweefsel ontstoken raakt. Dit kan rechtstreeks worden gelinkt aan de beroertes en de hartaanvallen, en wij geven dit aan zwangere vrouwen en baby’s, zei Ruby.

Dit is heel gevaarlijk

“De enige reden waarom er grafeenoxide in het vaccin zit, is om mensen te vermoorden,” benadrukte ze. De gezondheidseconoom pleit ervoor om alles stil te leggen: “Dit is heel gevaarlijk.”

Presentator Stew Peters reageerde: “Ik snap niet waarom de media dit niet oppikken. Ze zitten in het complot, ze willen je dood hebben, ze zijn onderdeel van het moordcomplot. Ze willen onze kinderen injecteren met grafeenoxide.”

 

Loading