Huisarts Rob Elens

Huisarts Rob Elens werd in april 2020 opeens een bekende Nederlander. De arts uit Meijel ontwikkelde eigenhandig een vroeg-behandeling-protocol tegen Covid-19 en was zo succesvol dat hij er de media mee opzocht, in de verwachting met open armen ontvangen te worden. Maar niets bleek minder waar. In plaats van interesse en enthousiasme kreeg hij een tik op de vingers van de inspectie die hem beval per direct zijn acties te staken.

𝐀𝐛 𝐎𝐬𝐭𝐞𝐫𝐡𝐚𝐮𝐬

Niet veel later mocht Rob Elens aantreden bij Op1 waar hij naast viroloog Ab Osterhaus aan tafel zat, die vooral op de gevaren wees van het antivirale middel HCQ (hydroxychloroquine). Elens was vooral verbaasd aangezien het middel al ruim 40 jaar wordt gebruikt en nooit significante bijwerkingen had gekend maar nu werden die opeens uitvergroot als gezondheidsrisico. Elens drong dus meteen aan op het doen van een degelijke studie maar die is tot op heden niet uitgevoerd volgens het succesvolle protocol van Elens. Die luidt: HCQ in combinatie met zink, azitromycine en als allerbelangrijkste factor…behandeling in een vroeg stadium van de ziekte en daarmee in de eerste lijn.

𝐇𝐨𝐠𝐞 𝐛𝐨𝐞𝐭𝐞

De inspectie heeft intussen een hoge boete van 150.000 euro uitgevaardigd voor onrechtmatig gebruik van antivirale middelen zoals HCQ en Ivermectine. En dat terwijl er wereldwijd goede resultaten mee worden geboekt. Het meest stuitende is wellicht het feit dat de inzet van het AstraZeneca vaccin bij patiënten onder de 60 – ondanks negatief advies van de inspectie – gedoogd wordt en dus geen berisping kent. Huisarts Berend Nikkels vertelde hierover bij Omroep Brabant en citeerde daarbij Napoleon: “Een oorlog win je niet zonder risico te nemen”. Daarmee wordt door de inspectie met twee maten gemeten en is duidelijker dan ooit, dat vaccins de enige uitweg zijn uit deze crisis, als we de merkwaardige spelregels van Hugo de Jonge moeten geloven.

𝐙𝐞𝐥𝐟𝐳𝐨𝐫𝐠𝐜𝐨𝐯𝐢𝐝𝟏𝟗.𝐧𝐥

Elens zette samen met een aantal andere mensen een platform op waar je meer informatie kunt vinden over vroeg-behandeling bij Covid: www.zelfzorgcovid19.nl

#SapereAude #ZelenkoProtocol #AudiAlteramPartem

“𝑨𝒏𝒅 𝒘𝒉𝒐 𝒄𝒂𝒏 𝒅𝒐𝒖𝒃𝒕 𝒕𝒉𝒂𝒕 𝒊𝒕 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒍𝒆𝒂𝒅 𝒕𝒐 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒅𝒊𝒔𝒐𝒓𝒅𝒆𝒓𝒔 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒑𝒆𝒐𝒑𝒍𝒆 𝒅𝒆𝒗𝒐𝒊𝒅 𝒐𝒇 𝒘𝒉𝒂𝒕𝒔𝒐𝒆𝒗𝒆𝒓 𝒄𝒐𝒎𝒑𝒆𝒕𝒆𝒏𝒄𝒆 𝒂𝒓𝒆 𝒎𝒂𝒅𝒆 𝒋𝒖𝒅𝒈𝒆𝒔 𝒐𝒗𝒆𝒓 𝒆𝒙𝒑𝒆𝒓𝒕𝒔 𝒂𝒏𝒅 𝒂𝒓𝒆 𝒈𝒓𝒂𝒏𝒕𝒆𝒅 𝒂𝒖𝒕𝒉𝒐𝒓𝒊𝒕𝒚 𝒕𝒐 𝒕𝒓𝒆𝒂𝒕 𝒕𝒉𝒆𝒎 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒑𝒍𝒆𝒂𝒔𝒆?”

~ 𝐺𝑎𝑙𝑖𝑙𝑒𝑜 𝐺𝑎𝑙𝑖𝑙𝑒𝑖

HCQmeta.com

 

Loading