DE AFREKENING.

Zoals het kabinet Rutte met burgers is omgegaan, is misdadig.

Inmiddels is het, althans dat geldt voor burgers die nadenken, duidelijk dat Corona wordt misbruikt om onze democratie te ontmantelen. De rechtspraak is tot een verlenging van de leugenachtige praktijken van het kabinet Rutte verworden. Rechters realiseren zich kennelijk geenszins dat zij hun eigen graf aan het graven zijn. Immers als het plan, agenda 21, volledig is uitgerold, dan is de rol die zij nog spelen van geen betekenis meer. En door zo’n domme handelwijze frustreren de rechters de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen. Zij spelen, door de wellicht komende verplichte vaccinatie, met de gezondheid van hun kinderen en maken hun toekomst kapot. Daarom rechters….. hoed u voor een volksgerecht. Keer het tij nu het nog kan!

De maatregelen worden steeds draconischer.

Vast staat dat de kans dat je in de buitenlucht besmet wordt, nihil is maar evenwel worden burgers de anderhalve metermaatschappij door de strot geduwd.

Vast staat dat een mondkapje geen enkele aerosol  tegenhoudt, evenwel worden burgers gedwongen tot het dragen van zo’n muilkorf. Dat zulks buiten (grond)wettelijk is speelt kennelijk geen enkele rol. Burgers worden met alle (media) middelen die er zijn, bang gemaakt. Een regering die dat met haar burgers doet, is tuig van de bovenste richel.

De door de politie ingezette zo gehete Romeo’s truc (politie vermomd als relschopper) zal z’n langste tijd hebben gehad. De filmpjes tonen sterke burgers die terugslaan als zij worden aangevallen door dat schorem. En die filmpjes laten ook helder en duidelijk zien dat bij een weerbare burger, de Romeo’s zo snel als mogelijk in de gereedstaande politiebus vluchten. Maar als het een ouder iemand betreft, een kind of een vrouw dan slaan zij er flink op los.

Echter, ook dit tuig komt aan de beurt. Nu bekend is dat dat schorem wordt ingezet, kan er ook gericht tegenactie worden ondernomen. En, niemand is onaantastbaar, ook dat tuig niet. Er komt een tijd dat burgers één van die Romeo oppakken en zijn gezicht tonen in het openbaar. En zo’n actie zal de rest van dat tuig doen beseffen dat ook zij aan de beurt komen, gewoon een kwestie van tijd.

Goed begrijp ik dat er mensen zijn die zich “alleen” voelen en daardoor een negatief spiraaleffect ervaren. Maar de werkelijkheid is dat de “tegenstroom” met de dag sterker wordt. Natuurlijk wordt dat niet middels de mainstream media, waaronder de NOS en de NPO bekendgemaakt. Maar er zijn al te veel krachtige mensen die openlijk en zeer gemotiveerd in opstand komen. Er zijn reeds meerdere juridische procedures aangespannen tegen politici die zich schandelijk hebben misdragen. En ook al worden de processen, in eerste aanleg, af geserveerd, uiteindelijk worden de volksverraders berecht. Uiteindelijk zal de waarheid boven water komen en komt er gerechtigheid.

Deze regering zal zich uiteindelijk moeten verantwoorden voor de chaos, waardoor velen zijn gestorven, die zij opzettelijk hebben veroorzaakt. Zij zullen zich moeten verantwoorden voor het moedwillig angst inboezemen bij het volk. Zij zullen zich moeten verantwoorden voor de vele bedrijven die zij ten gronde hebben gericht. Deze regering heeft bloed aan de handen. Miljarden steun voor andere landen, maar onze zorgmedewerkers NUL.

Het klinkt nu nog als “ver weg”, maar de tegenstroom is niet meer te stuiten en dat weten de foute politici en foute agenten maar al te goed. De stuiptrekkingen die steeds absurder worden, zullen verslappen en uiteindelijk overwint oprechtheid en de waarheid. Niemand is alleen,…. Wij zijn met z’n allen en wij zijn met (veel) meer!!!

En….. DE AFREKENING KOMT !!!!

 

Hans Wortel, 21 augustus 2020

Loading