Het volk krijgt de regering die het verdient……….

Het volk krijgt de regering die het verdient, of toch niet en is er gefraudeerd ?

Fraude zal niet gemakkelijk zijn aan te tonen. Immers het tellen zal wellicht eerlijk zijn gegaan, maar daarna is alle toezicht weg en kunnen fraudeurs hun gang gaan. Gedenk Amerika.

Al jaren geleden kaartte ik de manier van stemmen aan, maar helaas wordt de urgentie van een andere manier van stemmen, tot op heden, in de wind geslagen.

Een oplossing, die het kartel zeer zeker niet aan zal willen gaan;

Digitaal stemmen middels blockchain en wel “verdeeld” over drie onafhankelijke datacentra is de oplossing. https://quoiure.nl/?page_id=1001

De coalitie lacht.

Immers het CDA gedeeltelijk opofferen, maar deze zogenaamde klap opvangen met de BBB van Caroline van der Plas, is knap denkwerk.

De boeren zijn er massaal ingetrapt. Caroline van de Plas (BBB) is eigenlijk een verlengstuk van het CDA (kijk naar de financiering) en gelooft in de klimaat-onzin. Ook de stikstof-leugen neemt zij serieus. Ook al lijkt het niet zo, maar de coalitie lacht want zij weten dat zij gewoon verder kunnen gaan met de vernietiging van Nederland. Caroline zal meegaan in het onteigenen van boeren.

Feitelijk is het er niet slechter op geworden voor de Haagse criminelen. Immers nu kan de coalitie stellen dat zij, bijvoorbeeld de “sustainable development goals” sneller moet zien te bereiken omdat, zogenaamd weliswaar gedwongen, zij nog meer moeten samenwerken met de uiterst links partijen. Het is, als je fraude niet meerekent, onbegrijpelijk dat een idioot als Attje Kuiken van de PvdA de mensen van het Forum van Democratie voor extreem uitmaakt en een verwijzing naar “bruine laarzen” ongestraft bezigt, het zo goed heeft gedaan tijdens deze provinciale verkiezingen. Immers tezamen met Groen Links hebben zij veel zetels in de Eerste Kamer.

Derhalve, vooralsnog zal Nederland nog verder het moeras inzakken.

Wellicht komt er pas een ommekeer als mensen doorhebben dat hun bestaansrecht dermate wordt ondermijnd en dat hun leven onder totale controle staat en het puntensysteem volledig is ingevoerd.

Pas op het moment dat de boeren kapotgemaakt zijn en burgers afhankelijk zijn van import en deze import gemakkelijk gefrustreerd kan worden door Den Haag, zullen burgers misschien wakker worden.

Een goede manier om burgers volledig onder controle te krijgen, is de eerste stap om hen afhankelijk te maken. En helaas hebben wij, het volk, dat nog steeds niet door.

Velen zijn geneigd om te denken dat het hen niet zal treffen, maar het zal iedereen, buiten de circa 3000 psychopaten, waaronder de Rothschilds en de  Rockefellers, wel degelijk treffen.

Maar kennelijk is het nog steeds niet heet genoeg onder de voeten van het volk. Immers toentertijd het raadgevend referendum werd afgeschaft door D66 pikte het volk dat gewoon. Als er, zelfs tegen de wil van de Tweede Kamer, door de staatssecretaris getekend wordt bij het kruisje,   dan is er geen opstand.

Zoals bekend wordt agenda 2030 uitgerold. “You’ll own nothing and you’ll be happy” is de slogan van het World Economic Forum. Voor de zogenaamde elite geldt die slogan natuurlijk niet. Zij bezitten grond, huizen, auto’s, vliegtuigen en hen ontbreekt het aan niets.

Om dit te bereiken worden mensen ingedeeld in groepen en worden deze groepen vervolgens tegen elkaar opgezet. En helaas hebben wij, het volk, dat nog steeds niet door. Daarom worden er vele immigranten toegelaten zodat er strijd ontstaat. Immers een homogene groep is niet gemakkelijk te beïnvloeden, maar als je verdeeldheid zaait, dan lukt het wel.

Het huidige Kabinet voert een agenda uit en het aantal slachtoffers telt voor hen niet mee. De r-DNA spuiten hebben inmiddels veel leed veroorzaakt, maar onderzoek doen naar doodsoorzaken mag niet in verband met de privacy. Maar tijdens de opgezette Corona-hoax moesten burgers zich legitimeren om, bijvoorbeeld een pilsje in een café te kunnen kopen.

De regering treedt de grondwet met voeten. Er is inmiddels een bindende overeenkomst ondertekend met het WEF en dat is landverraad en daar zou een sanctie op moeten rusten van de zwaarste categorie. Vreedzaam demonstrerende burgers worden in elkaar geslagen door politie, marechaussee en andere zogenaamde handhavers. Onschuldige burgers worden van hun bed gelicht en veroordeeld door corrupte rechters.

De vraag is vooralsnog… wanneer is het te heet onder de voeten van de bevolking en zegt het volk…”Genoeg is Genoeg”. Wij zijn met ruim zeventien en een half miljoen mensen. Een opstand van één derde van het volk, is ruim voldoende om het regime omver te gooien.

Wij moeten ons niet laten ontmoedigen maar de feiten onderkennen en het zooitje criminelen een stevig halt toe roepen zodat de tribunalen opgestart kunnen worden. Er zal eens gerechtigheid komen dat is zeker. Maar hoelang zal dat nog duren. Nogmaals… wanneer is het te heet onder de voeten?

Hans Wortel, maart 2023

 

Loading