Doden door coronavaccins

Doden door coronavaccins: de cijfers wijzen op een aankomende catastrofe

in Buitenland 12 mei 2021

Afgelopen week publiceerde onafhankelijk onderzoeker Virginia Stoner een artikel over het aantal sterfgevallen na coronavaccinatie, getiteld ‘De dodelijke doofpot rond het coronavaccin’. Het artikel heeft betrekking op de overlijdens in de Verenigde Staten.

Het aantal sterfgevallen dat is gemeld bij het VAERS is dit jaar enorm toegenomen, zegt Stoner. “Dat is geen ‘complottheorie’, maar een onbetwistbaar feit.” Het VAERS houdt bijwerkingen van vaccins bij in de VS.

We hebben het hier over een ongekende stijging, zegt ze. Veertig procent van de meldingen over sterfgevallen die het VAERS ooit heeft ontvangen, kwam de afgelopen vier maanden binnen. Stoner wijst erop dat het aantal sterfgevallen niet is toegenomen omdat er meer gevaccineerd wordt.

Dramatische stijging

Het aantal sterfgevallen steeg van 2794 op 5 april naar 3005 op 12 april en naar 3848 op 26 april. Dat zijn 1054 sterfgevallen in slechts 21 dagen. Alle leeftijdsgroepen laten een dramatische stijging zien, zelfs de groep 18-min.

Om je een beetje een beeld te geven: in voorgaande jaren werden er jaarlijks tussen de 250 miljoen en 350 miljoen vaccins toegediend en stierven er ongeveer 100 mensen na vaccinatie. Dit jaar overleden er in slechts vier maanden tijd meer dan 3800 mensen op 150 miljoen coronaprikken.

Ramp in wording

De experts zullen beweren dat deze sterfgevallen niet alarmerend zijn. Ze zijn wel degelijk alarmerend. Door de jaren heen is er al veel geschreven – zelfs in de mainstream media – over het aantal gemelde gevallen van bijwerkingen. Lang niet alle gevallen worden gemeld, wat betekent dat het werkelijke aantal sterfgevallen veel hoger ligt. Tot wel 100 keer hoger. Het kan dus maar zo zijn dat er alleen al in de VS 380.000 mensen zijn gestorven door de coronavaccins.

Ondertussen blijven de ‘experts’ beweren dat het vaccin ‘veilig en effectief is’ en doen de media, politici, corporaties en beroemdheden er alles aan om het volk te overtuigen van de noodzaak van de prik.

Virginia Stoner is klip en klaar over het coronavaccin: het is een ramp in wording.

Loading