ONLOGISCHE (CORONA) REGERINGSMAATREGELEN.

Steeds vaker vraag ik mij af wanneer mensen nu eens doorkrijgen dat alle maatregelen die deze regering ingevoerd heeft om zogenaamd het virus te bestrijden, meer dan buitenproportioneel zijn.

Vol verbazing zie ik steeds méér mensen met mondkapjes lopen terwijl bijna iedereen weet dat deze niet helpen tegen welk virus dan ook. Er is heel veel over geschreven en het valt mij op dat onafhankelijke deskundigen tegen de maatregelen zijn en de afhankelijke deskundigen vóór de maatregelen zijn. Dat moet toch iedereen aan het denken zetten, want de maatregelen zijn absoluut onlogisch.

Bijvoorbeeld.

– 1,5 meter afstand houden:

Je mag wel naar de hoeren, maar als je weer buiten komt moet je 1,5 meter afstand houden.

– je handen kapot wassen, zoals Rutte dat noemt:

Met de gel was je ook de goede bacteriën weg die je hard nodig hebt om je immuunsysteem op peil te houden.

– in winkels worden karretjes ontsmet:

Maar niet de gaten in koelvitrines en de boodschap-afscheidende tussenbalkjes. Om maar te zwijgen over de producten zelf, die door heel veel handen zijn gegaan voor ze in het schap staan.

– mondkapjes dragen:

Iedereen weet dat deze geen aerosolen tegenhouden en niet helpen tegen het virus én zelfs slecht zijn voor de gezondheid van de drager.

– Horeca om 22.00 uur dicht:

Zoals iemand al eerder opmerkte, “is het virus na 22.00 uur anders dan voor 22.00 uur? “ Denken we nu echt dat het virus kan klokkijken?

Inmiddels is de Horeca weer helemaal gesloten en de schade voor deze ondernemers is onvoorstelbaar.

De eerste lockdown heeft vele slachtoffers gekost, maar een tweede lockdown zal dat overtreffen. Veel ouderen zijn eenzaam gestorven en de overlevenden zijn behoorlijk vereenzaamd.

Het aantal zelfmoorden onder mensen is toegenomen, van jong tot oud. Mensen zijn depressief, moedeloos en vooral ontzettend bang gemaakt voor een virus dat een mortality rate heeft van 0,13. Een mild virus dus, zoals ook de WHO liet weten. In voorgaande jaren was het sterftecijfer namelijk flink hoger. Dat is gewoon na te kijken bij o.a. het CBS of het RIVM.

Natuurlijk gaan er mensen aan dood, maar dat zijn voornamelijk mensen met onderliggende ziektes, gebreken, overgewicht, ouderen, etc.. Elk jaar sterven mensen uit deze categorieën aan een virus/griep.

Zoals bekend is, is het COVID-virus er al vanaf 1964.

De MSM (NOS, NPO, kranten) laat maar één geluid horen, namelijk die van de overheden. Men zorgt ervoor dat mensen heel angstig zijn, door het melden van aantallen doden. Nu er geen aantallen doden meer te melden zijn is men over gestapt op het melden van aantallen besmettingen. Dit terwijl besmettingen niets zeggen. Men test met de PCR test, terwijl de uitvinder daarvan, Kary Mullins, aangegeven heeft, dat deze test daarvoor niet geschikt is.

Iedereen die kritische vragen stelt of op alle onlogische kenmerken wijst, wordt weggezet als complot-gekkie of corona-ontkenner. Op stukjes die deze mensen schrijven wordt censuur gepleegd door Facebook en of Twitter. Op TV worden deze mensen niet uitgenodigd en de kranten plaatsen geen stukjes van experts met het andere geluid.

Als je alleen maar naar de MSM luistert/kijkt, dan kun je gaan geloven dat dit het meest vreselijke is wat ons is overkomen. Ook omdat we er wereldlijk mee gebombardeerd worden.

Gelukkig weten veel mensen inmiddels beter. Dat zijn de mensen die zelf op onderzoek uitgegaan zijn en op die manier heel veel informatie hebben vergaard. Dat worden er elke dag meer. Steeds meer artsen, virologen, wetenschappers, advocaten hebben brandbrieven geschreven naar de regeringen om bezwaar te maken tegen de genomen maatregelen.

Mijn enige geruststelling is dat de dag komt dat dit kaartenhuis instort en de betreffende regeringsleiders en hun kompanen voor het gerecht worden gedaagd en zich voor hun daden zullen moeten verantwoorden. Zij zullen hun verdiende straf niet kunnen ontlopen.

Zie die dag met vertrouwen en blijdschap tegemoet.

 

Loes Ansink. 26 okt. 2020

Loading