Explosieve onthulling: 25.000 onverklaarbare sterfgevallen sinds uitrol coronavaccin

De succesvolle ondernemer Steve Kirsch, oprichter van het Covid-19 Early Treatment Fund, bespreekt in onderstaande video gegevens van het CDC, het Amerikaanse RIVM, waaruit blijkt dat zich sinds de uitrol van de coronavaccins meer dan 25.000 onverklaarbare sterfgevallen hebben voorgedaan.

Hij verwijst daarbij naar een artikel van Austin G. Walters, die zich heeft verdiept in data van het CDC over sterfte. Hij keek daarbij specifiek naar twee groepen: ‘influenza en longontsteking’ (J09-J18) en ‘symptomen, tekenen en abnormale klinische en laboratorische bevindingen, niet elders geclassificeerd (R00-R99), oftewel onverklaarbare sterfgevallen.

Omhooggeschoten

Sinds de uitrol van de vaccins is het aantal overlijdens in die laatste groep omhooggeschoten. Er waren sinds februari alleen al in de categorieën R00-R94 25.800 sterfgevallen meer dan normaal te verwachten valt in deze periode.

Volgens het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, zijn er zo’n 5000 mensen overleden na coronavaccinatie. Het lijkt erop dat er meer sterfgevallen zijn dan gemeld – zoals verwacht –  of het CDC heeft bepaalde definities aangepast, aldus Walters.

9 for news

Loading