Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie (Het vaccin).

Lizette (28) belandde door het AstraZeneca-vaccin in het ziekenhuis en kon niet meer lopen

in Mens en Dier 23 mei 2021 06:00 4 Reacties

Zaterdag ontving de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 mensen die in hun omgeving te maken hebben gehad met sterf- en ziektegevallen na coronavaccinatie. De komende weken worden vaccinologen gehoord die hun oordeel zullen geven over de verschillende vaccins. Ook geven zij aan of er in hun ogen sprake is van een oorzakelijk verband tussen de gevallen en de vaccins.

Bij de BPOC2020 meldde zich onder andere de vader van Lizette (28), die door het AstraZeneca-vaccin in het ziekenhuis is beland. Ze studeerde en werkte in de thuiszorg als huishoudelijke hulp. Op 13 maart kreeg Lizette de Astra-prik.

Ernstige hersenbloeding

“De nacht van 22 op 23 maart is zij ziek geworden. Ze kreeg last van hoofdpijn en misselijkheid. Ook heeft zij veel moeten braken,” verklaarde haar vader bij de commissie. Zijn vrouw belde 112, waarna ze met een ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. De artsen konden niets ernstigs vinden en ze mocht weer naar huis.

Lizette kreeg vervolgens ook kramp in haar been en hoofdpijn, en op zaterdag 27 maart zakte ze in elkaar omdat de linkerhelft van haar lichaam uitviel. Ze moest wederom met de ambulance naar het ziekenhuis. Ze kon niet meer lopen en bleek een ernstige hersenbloeding te hebben. Lizette moest acuut worden geopereerd.

Zeer waarschijnlijk door het vaccin veroorzaakt

De IC-arts gaf toe dat het AstraZeneca-vaccin de boosdoener moest zijn geweest. “Hij vertelde ons dat het zeer waarschijnlijk door het vaccin veroorzaakt is,” zei de vader bij de BPOC2020.

Hoewel Lizette inmiddels weer kan lopen en zelfstandig het toilet kan bezoeken, kan ze haar linkerhand nog steeds niet bewegen. Ze heeft haar studie moeten stopzetten en ook is haar contract beëindigd.

Onderstaande linken, o.a. de pagina van de Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie en opnames van de getuigenverklaringen bij de Buiten Parlementaire Onderzoekscommissie.

https://www.ninefornews.nl/lizette-28-belandde-door-het-astrazeneca-vaccin-in-het-ziekenhuis-en-kon-niet-meer-lopen/

https://www.youtube.com/channel/UCzBTOlq2SlV4TFYV1aaAuow

9ForNews, mei 2021

 

 

Loading