Onderzoek Analist Peter Halligan

Analist Peter Halligan heeft onlangs een opmerkelijk artikel gepubliceerd op Substack. Hij is werkzaam in de financiële sector en helemaal thuis in de wereld van de statistiek.

Volgens de analist zijn er inmiddels 20 miljoen mensen overleden door de coronaprik. Hij wijst erop dat bij EudraVigilance 13.972 sterfgevallen zijn gemeld en bij VAERS 46.999. Dat komt neer op 60.971 overlijdens. In de EU zijn 854.084 letselgevallen gemeld en in de Verenigde Staten 6.089.773. Dat zijn 6.943.857 gevallen in totaal.

Gruwelijke cijfers

Peter Halligan wijst erop dat het aantal gevallen met een factor 40 ondergerapporteerd is. Hij vermenigvuldigt het totaal ook nog een keer met 8 om de rest van de wereld mee te rekenen.

Zo komt hij uit op 19,5 miljoen doden wereldwijd en 2,2 miljard letselgevallen. Die gevallen leiden uiteindelijk tot aandoeningen en sterfgevallen, aldus de analist.

De Canadese patholoog Roger Hodkinson besprak de gruwelijke cijfers tijdens een interview met Laura-Lynn Tyler Thompson. Hij noemde de cijfers ‘duizelingwekkend’ en wees erop dat vaccins normaal gesproken na enkele sterfgevallen al van de markt worden gehaald.

Onvoorstelbare slachting

Er vindt een onvoorstelbare slachting plaats en het einde is nog niet in zicht, aldus Hodkinson. Hij wees erop dat de schatting van Peter Halligan geen rekening houdt met doodgeboortes en mensen die zijn overleden omdat ze niet op tijd konden worden behandeld vanwege corona.

Om nog maar te zwijgen over de mensen die zijn overleden als gevolg van de lockdowns, de zelfmoorden. De patholoog merkte daarnaast op dat er in de nabije toekomst veel meer mensen zullen sterven aan kanker en andere aandoeningen omdat hun immuunsysteem verwoest is door de prik.

 

Bron; 9 For News

 

 

Loading