Italiaanse rechter wil dat machthebbers voor nieuw Neurenberg-tribunaal worden gebracht. 9 for news

 

De Italiaanse rechter Angelo Giorgianni pleitte op 9 oktober tijdens een demonstratie tegen de coronapas voor een nieuw Neurenbergproces voor politici en de regering.

Giorgianni, rechter van het hof van beroep in Messina, werd na de demonstratie geschorst. De voormalig staatssecretaris van het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft niet veel meer te verliezen: begin volgend jaar zou hij zijn toga aan de wilgen hangen.

Misdaad tegen de menselijkheid

Tijdens het coronaprotest zei Giorgianni vanaf het Piazza del Popolo in Rome dat het besluit van de Italiaanse overheid om de experimentele mRNA-injecties te verplichten een ‘misdaad tegen de menselijkheid’ is. In maart verplichtte Italië een coronavaccinatie voor veel medewerkers in de zorg.

Hij zei dat zijn vrijheid van meningsuiting is beperkt en kondigde zijn vertrek aan. “Ik kan niet aanblijven als rechter omdat ik vrijuit wil kunnen spreken,” zei Giorgianni.

Nieuw Neurenbergproces

Hij eiste verder dat de machthebbers die de burgers schade hebben toegebracht onder het mom van de bestrijding van het coronavirus, voor een nieuw Neurenberg-tribunaal worden gesleept.

“Het soevereine volk wil gerechtigheid voor alle sterfgevallen die zij hebben veroorzaakt, voor de ontberingen, voor onze kinderen en voor ons lijden. We willen dat ze worden berecht in een nieuw Neurenbergproces!”

[RAIR Foundation USA]

9 For News

 

Loading