Alle vier de Covid-19 vaccins gevaarlijk

Volgens Frans geneesmiddelen beoordelingsbureau zijn alle vier de Covid-19 vaccins gevaarlijk en moeten ze uit de handel worden genomen

april 25, 2021

Het Centre territorial d’Information indépendante et d’Avis pharmaceutiques (CTIAP), een regionaal onafhankelijk centrum voor geneesmiddelenbeoordeling in Frankrijk, heeft een rapport gepubliceerd waaruit blijkt dat geen van de vier “vaccinaties” tegen het Coronavirus (Covid-19) die momenteel worden toegediend, veilig of effectief zijn omdat ze allemaal een vergunning voor noodgebruik (EUA) hebben gekregen met onvoldoende klinische tests.

De injecties zijn allemaal problematisch omdat de gebruikte fabricageprocessen nieuw zijn, evenals de excipiënten die ze bevatten en die volgens een team van deskundigen van het openbare ziekenhuis van Cholet in het westen van Frankrijk “als nieuwe actieve substanties moeten worden beschouwd”.

Onder leiding van Dr. Catherine Frade, apotheker, werkte het onderzoeksteam met publieke gegevens die door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zijn vrijgegeven met betrekking tot de injecties die door Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, en Janssen (Johnson & Johnson) zijn vrijgegeven. Voor alle vier deze injecties is slechts een tijdelijke vergunning verleend op basis van de waargenomen behoefte, in tegenstelling tot goedkeuring op basis van klinisch bewijs van veiligheid en werkzaamheid.

Alle injecties zijn ook nog onderworpen aan studies die lopen tot 2024 – drie jaar vanaf nu – en verder. Er is op dit moment zeer weinig bekend over de bijwerkingen van de injecties op lange termijn, hoewel we bijwerkingen op korte termijn zien in de vorm van ernstige bloedstolsels en overlijden.

Volgens het CTIAP zijn alle vier de injecties tegen het Coronavirus vrijgegeven voor openbare toediening voordat “het bewijs van de kwaliteit van de werkzame stof en het eindproduct” was geverifieerd. Alle laboratoria waar de serums worden geproduceerd kregen ook toekomstige deadlines om bijbehorende studies in te dienen.

Dit houdt natuurlijk in dat elke persoon die een Corona-griepprik neemt, een menselijke proefkonijn is die deelneemt aan een grootschalig farmaceutisch experiment. Hoe het met de vaccinontvangers zal vergaan, valt nog te bezien.

In de komende maanden en jaren, zo waarschuwt het onderzoeksteam, zouden “variabelen, die de kern van het product raken, zelfs alle uitgevoerde klinische proeven ongeldig kunnen maken”.

Voorzichtigheid zou zelfs dicteren dat in alle landen waar deze vaccins tegen Covid-19 op de markt zijn gebracht, alle aldus ‘vrijgegeven’ batches onmiddellijk moeten worden teruggetrokken; en dat deze verleende vergunningen voor noodgebruik tot nader order met spoed moeten worden opgeschort, of zelfs geannuleerd, zeggen zij.

Terwijl andere landen een meer voorzichtige aanpak lijken te nemen met dit nieuwe experimentele medicijn, dringt het establishment in Nederland er bij iedereen op aan om zich zo snel mogelijk te laten injecteren om een “nieuw normaal” te bewerkstelligen.

Er wordt in de mainstream weinig gezegd over het experimentele karakter van deze hele campagne. Bijna niemand, behalve die in de onafhankelijke media, neemt zelfs maar de moeite om het feit aan de orde te stellen dat Big Pharma’s Covid-19 injecties worden geleverd met nul aansprakelijkheid voor hun fabrikanten – wat betekent dat als je ziek wordt of sterft, er geen rechtsmiddel is.

Dit, gecombineerd met het feit dat de injecties nooit het normale test- en goedkeuringsproces hebben ondergaan, maakt de hele zaak een zeer slechte gok in termen van volksgezondheid. Verschillende wetenschappers verwachten dat een “derde golf” van virusvarianten zal leiden tot massale sterfte onder de gevaccineerden. De enige vraag is wanneer dit zal gebeuren, niet of.

 

Loading