DE ZIEL MAG NOOIT VERLOREN RAKEN…

Wake up, little Susie, wake up. Wie kent de klassieker niet van The Everly Brothers? Een heerlijke meezinger. Nu weet ik dat slechts weinigen Susie heten, maar wat ik wel weet is dat velen nog een wake up call nodig hebben. Even kort het eerste refrein om het geheugen op te frissen:

Wake up, little Susie, wake up

Wake up, little Susie, wake up

We’ve both been sound asleep

Wake up little Susie and weep

The movie’s over, it’s four o’clock

And we’re in trouble deep

Yes, we are in deep trouble, Susie. Grote problemen, doch niet wat velen denken. Kijk, daar zit nou net hét probleem. Dat we onze aandacht op iets anders richten dan waar het feitelijk over zou moeten gaan. Namelijk dat deze zogenaamde pandemie als rechtvaardiging en tevens als wapen wordt gebruikt om een nieuwe wereld te creëren. Een wereld die jij en ik écht niet willen.

Om nog zo’n gevleugelde Engelstalige uitspraak te gebruiken, we are living a lie. Dus wat is de leugen? Er is een pandemie van een levensgevaarlijk virus waarvan de diagnose wordt gesteld op basis van een PCR-test die inmiddels als onbetrouwbaar is ontmaskerd. Een virus dat door de WHO initieel op de A-lijst werd gezet, zodat men alle aangesloten landen een destructief beleid kon opdringen met alle disproportionele maatregelen van dien. En in de tussentijd alle mogelijke geneesmiddelen zoveel mogelijk verbieden.

En ondanks dat alles is de dodelijkheid nauwelijks hoger gebleken dan een gemiddelde griep, ook al heeft men de ‘cases’ tot in het absurde geprobeerd te manipuleren. Tot op de dag van vandaag.

Hoe komen we hier dan ooit uit? Door de waarheid boven water te krijgen. En die zegt dat er wereldwijd in 2020 geen sprake is van excessieve oversterfte. Er gaan dus niet substantieel meer mensen dood dan normaal. Zelfs niet in Amerika wat in absolute aantallen toch echt de kroon spant. Dan kan er dus geen sprake zijn van een pandemie, alleen het ‘anders labelen’ van doodsoorzaken. Iets wat sommige experts nu ook al heel zachtjes fluisteren.

Ook in Nederland is er nauwelijks sprake van oversterfte. Onder de 65 jaar is er zelfs een kleine ondersterfte, terwijl de geringe oversterfte boven 65 grotendeels kan worden verklaard door de toenemende vergrijzing. Ook de ziekenhuisopnames dit jaar zijn niet beduidend hoger dan andere jaren, hetgeen ook wereldwijd het patroon is. Kortom, er wordt ons een leugen voorgeschoteld van epische proporties waardoor veel mensen (vooral diegenen die nog niet zelf onderzoek hebben gedaan) totaal zijn misleid. En een hele bevolking in lockdown is gegooid.

Maar door een leugen eindeloos te herhalen wordt het nog geen waarheid. Dat is de simpele waarheid. Dus wat nu te doen? Iedereen die de feiten kent zal zich moeten gaan uitspreken. Medici, statistici, academici, psychologen, epidemiologen, noem maar op. Als jij inzicht hebt in wat er daadwerkelijk speelt, heb jij de verantwoordelijkheid om nu naar voren te stappen. Niet alleen naar jezelf toe om nog zonder al te veel schaamtegevoel in de spiegel te kunnen kijken, maar ook naar je medemens. Het gaat hier om leven en dood. En door je niet uit te spreken, wetende wat er gaande is, werk je dus mee aan het fysieke en psychische lijden van velen en het verlies van ontelbare levens. En dat is niet oké.

De weg van eerlijkheid en transparantie is de enige juiste om de waarheid aan het licht te brengen. Alleen dan kan elke leugen worden ontmaskerd. En dan weet ik zeker dat vrijwel iedereen omslaat als een blad aan een boom. Want uiteindelijk wil niemand deze situatie waarin we zitten, op een paar enkelingen na. Maar omdat velen zijn gaan geloven in de leugen, denken ze dat wat er is uitgestrooid over de bevolking, en daarmee bedoel ik niet het virus, voor ons eigen bestwil is. En dat is dus niet waar. Daarom zeg ik, durf je uit spreken. Vertel je verhaal. Deel je kennis, je ervaringen, je studies. Want als jij het niet doet, wie dan wel? En als het niet nu is, wanneer dan wel?

Als we niets doen zal de wereld waarin we leven een complete nachtmerrie worden. Alle maatregelen zullen nog jarenlang gehandhaafd blijven, zelfs als we ons allemaal braaf hebben laten vaccineren. Als gehoorzame burgers zullen we slaafs leven in een totalitair systeem waarbij de macht in handen is van enkele grote bedrijven en financiële instellingen, niet democratisch gekozen NGO’s, en zijn onze regeringen slechts uitvoerende organen, onze ‘leiders’ niet meer dan marionetten van de elite. Kijk naar China, en je krijgt een beeld van hoe het gaat worden. Of kijk gewoon om je heen en je hebt al een aardige glimp van het nieuwe normaal. Tenminste als wij niet massaal gaan opstaan en de andere kant oplopen.

Dit gaat niet meer om onze gezondheid. Dit gaat om macht, om controle, om een totale vernietiging van de vrijheid van het individu en de menselijke spirit. Kijk naar de angstige ogen boven de onafscheidelijke mondkapjes die je levenloos aanstaren. Kijk naar de onverdraagzaamheid, de verbale agressie, ja zelfs de haat waarmee de ‘twee kampen’ elkaar te lijf gaan. Kijk naar hoe we letterlijk en figuurlijk monddood worden gemaakt. Kijk naar het geweld waarmee elk kritisch geluid vakkundig wordt neergesabeld. En kijk naar de corruptie waarmee de hoofdrolspelers in dit lugubere spel, hun zakken rijkelijk vullen en de ene naar de andere leugen blijven verkondigen.

Het is vreselijk om te zien hoe mensen hun ziel verkocht hebben aan de duivel. Ik vrees dat de meesten van hen niet meer te redden zijn. Maar het is ook niet oké voor ons om een donkere agenda te gehoorzamen en hen te volgen die zo diep in de schaduw van het leven verdwaald zijn. Want ook dat leidt onherroepelijk naar de duisternis. En dat is toch niet waar je wilt eindigen, of wel soms?

Dus mensen, durf te kijken naar wat er speelt. Met een open geest en een warm hart. En als je het hebt gezien, houd dan niet langer je mond. Spreek je uit en verbind je met gelijkgestemden. Er zijn er velen die het al weten. Je bent dus niet alleen. Wees moedig. Wees liefdevol. En wees daadkrachtig. Het leven moet worden geëerd. De waarheid moet worden gediend. En de ziel mag nooit verloren raken. Je hebt er maar één. Wees er zuinig op…

 

Angelo Meijers, 18 dec. 2020

 

Loading