Frontnieuws: 21 priesters gevaccineerd, 21 ziek, 4 doden

Wij moeten absoluut voorzichtig zijn met het ‘vaccin’. Dit is wat meer dan één vrijwillige en onwetende proefcavia zal doen schrikken: in Vendée, Frankrijk, in een bejaardentehuis voor priesters, testten 21 van de 22 priesters die daarvoor waren ingeënt positief op COVID-19 en waren er vier doden binnen tien dagen na vaccinatie. Tussen 28 april en 8 mei.

Oorverdovende stilte in de mainstream media, onze lippen zijn verzegeld. Laten we vooral niet denken. Big Pharma wil dat we dom gehoorzaam en gedisciplineerd zijn. Wij mogen de potentiële klant vooral niet in paniek brengen of hem ontmoedigen zich te laten prikken.

Deze priesters hielden zich aan alle gezondheidsvoorschriften, ze woonden opgesloten en verlieten het terrein niet. Ze respecteerden alle instructies, alle restrictieregels. Ze hebben ook geen bezoekers ontvangen.

Één priester was positief getest, zonder ooit ziek te zijn geworden. Maar wat betekent het om positief te testen, als we weten dat de uitvinder van de PCR-test zelf, Kary Mullis, heeft gezegd dat zijn test niet betrouwbaar is en gemanipuleerd kan worden?

Tussen 14 en 21 april zijn alle priesters gevaccineerd, behalve degene die positief testte.

Direct daarna werden 21 van de 22 priesters ziek. Waarvan zes ernstig. Twee zijn nog steeds erg ziek. En het ergste van alles, vier priesters stierven.

We weten niet wat er precies is gebeurd, maar we moeten erkennen dat de feiten verontrustend zijn.

We kunnen en moeten ons afvragen of het niet het vaccin was dat deze priesters ziek maakte.

De Franse minister van Volksgezondheid Olivier Véran heeft immers zelf in een schriftelijke verklaring aan de hoogste administratieve rechtbank, de Conseil d’Etat, verklaard dat een pas gevaccineerde gepensioneerde die van de COVID-beperkingen wilde worden vrijgesteld, een mondkapje moest blijven dragen en sociale afstand moest bewaren, alsmede binnen een straal van 10 km van zijn huis moest blijven en de op dat moment geldende avondklok van 18.00 uur in acht moest nemen, omdat “gevaccineerde personen ook degenen zijn die het grootste risico lopen op ernstige vormen en sterfte in geval van ineffectiviteit van het oorspronkelijke vaccin of herbesmetting na het vaccin of virusvarianten”. De reden hiervoor is dat “gevaccineerde personen ook het grootste risico lopen op ernstige vormen en overlijden in geval van ineffectiviteit van het vaccin of herinfectie of virulentievarianten na het vaccin”.

Met andere woorden, in de periode na de vaccinatie is het risico om besmet te raken en een ernstige of zelfs dodelijke vorm van COVID te ontwikkelen groter dan zonder het ‘vaccin’.

EU geeft het AstraZeneca-vaccin weer vrij – ondanks wetenschappelijke vaststelling dat het potentieel dodelijk kan zijn

Men kan zich afvragen wat het doel is van dit vaccin als, zoals Olivier Véran zei, het vaccin niet voorkomt dat de gevaccineerde persoon ziek wordt, en niet voorkomt dat de gevaccineerde persoon het virus overdraagt op andere mensen? Afgezien van massa’s geld in de zakken van de vaccinfabrikanten te stoppen?

De enige ongevaccineerde priester, degene die geïnfecteerd was zonder symptomen te ontwikkelen, werd niet ziek. Dit is precies het tegenovergestelde van wat het establishment ons onvermoeibaar voorhoudt. Men zou erom kunnen lachen als het niet zo ernstig was. Ernstig omdat we worden voorgelogen over de effectiviteit van het vaccin, terwijl ze met alle middelen proberen vrijwel de hele wereldbevolking in te enten.

We kunnen ons veel vragen stellen over de ziekte van deze priesters. Waren ze kort voor het vaccin besmet geraakt, wat de reactie zou verklaren? Waarom was er geen autopsie? Welke co-morbiditeiten hadden ze? Maar uiteindelijk doet het er niet toe, het is duidelijk dat als er vier doden waren op 22 gevaccineerden, het vaccin problematisch is.

Maar niemand praat over wat er met deze priesters is gebeurd. Geen woord in de pers. Toch zou hun exemplarische en symbolische geval het onderwerp moeten zijn van een stortvloed van studies.

We moeten dus niet blindelings achter de krankzinnige lockdowners, de onwetende gevaccineerden aanlopen. Laat ieder vrij blijven met zijn geweten, maar het lijkt dringend noodzakelijk zich te verzetten tegen de verplichting tot inenting met nog experimentele vaccins waarvan de effecten onbekend zijn.

En het is ook dringend nodig de vrijheid terug te krijgen om zichzelf te behandelen met de vele geneesmiddelen waarvan, ondanks de pogingen van onze leiders om ze te verbergen, te verbieden, ons bang te maken door te verzinnen dat ze gevaarlijk zijn, is bewezen dat ze COVID-19 patiënten genezen.

 

Frontnieuws

Loading