Professor Bridel

FRONT NIEUWS

Professor Bridel: Dus als we mensen vaccineren, injecteren we ze onbedoeld met een toxine

juni 4, 2021

4

Professor Bridle stelt zichzelf door middel van studies kritische vragen. Dus hier is een bericht over toxines in moedermelk als gevolg van het gevaccineerde spike-eiwit, mogelijk onvruchtbaarheidsprobleem bij jonge mensen, tot de vraag of het een effect heeft op de bloedbank.

Byram Bridle is hoogleraar virologie en immunologie aan de Universiteit van Guelph in Canada. Hij verklaart dat het spike-eiwit in de bloedbaan terechtkomt en waarschuwt tegelijkertijd dat Corona-vaccinaties gevolgen kunnen hebben voor de bloedbank. Er kunnen ook effecten zijn op zuigelingen die borstvoeding krijgen, aangezien wordt aangenomen dat de boodschapper-RNA-vaccins via de moedermelk worden toegediend. Hier zijn de in het Japans ingediende bestanden met automatische Engelse vertaling door Google.

Op het mediaportaal van Alschner Klartext doet een wetenschapper verslag over een zeer belangrijk onderwerp. Waarover Frontnieuws reeds berichtte in een artikel “Vaccinonderzoeker geeft “enorme fout” toe, zegt dat spike-eiwit gevaarlijk ‘vergif’ is“.

In het Canadese radioprogramma On Point vertelde Byram Bridle, hoogleraar virale immunologie aan de Universiteit van Guelphe, op 20 mei aan radiopresentator Alex Pierson dat hij zich ernstige zorgen maakt over de Corona-vaccins: Hij zei dat hij nu gelooft dat “een grote fout” is gemaakt.

Dus is het waarschijnlijk dat de inenting in de schouderspier blijft? Het korte antwoord: Absoluut niet! En dat is zeer verontrustend. Het spike-eiwit komt in het bloed terecht en circuleert nog enkele dagen na de vaccinatie in het bloed. Zodra het in het bloed terechtkomt, hoopt het zich op in een aantal weefsels, zoals de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren, en, wat mij in het bijzonder verontrust, het hoopt zich in vrij hoge concentraties op in de eierstokken.

Bridle had, samen met andere collega’s in Japan, een Freedom of Information Act-verzoek ingediend bij de regelgevende instantie aldaar – en informatie ontvangen over de gegevens van dierproeven met het mRNA-vaccin van Pfizer en Biontech, die tot dan toe niet openbaar waren gemaakt.

Uit de gegevens, met name de farmacokinetische overzichtstabellen, blijkt duidelijk dat de mRNA-nanopartikels niet, zoals door de fabrikanten wordt beweerd, lokaal op de injectieplaats in het spierweefsel blijven, maar in soms dramatische concentraties in de organen terechtkomen, waar zij geleidelijk door de cellen aldaar worden opgenomen. Deze bevindingen uit de dierproeven kunnen volgens Bridle verklaren waarom ernstige complicaties (waaronder hartspierontsteking en trombose) en sterfgevallen door bloedstolsels ook bij mensen zijn opgetreden nadat mensen waren gevaccineerd.

Het is hieronder gedocumenteerd als een transcriptie van de bewoordingen:

Alex Pierson: We praten veel over wetenschap deze dagen. Het wordt in een snel tempo gepubliceerd. En een heleboel mensen stellen een heleboel goede vragen.
Vraag als deze: zijn vaccins veilig voor kinderen? Er wordt veel op aangedrongen om kinderen vanaf 12 jaar zo snel mogelijk te vaccineren, maar niet iedereen is daarvan overtuigd. Zelfs als je geen anti-vaccin persoon bent, er zijn veel ouders die een beetje nerveus zijn om hun kinderen iets in te laten injecteren. En toen las ik dat er tientallen gevallen zijn geweest van hartproblemen bij tieners en jonge volwassenen die nu door Israël worden onderzocht. Waarom vooral mannen, niet uitsluitend, rond de 22 jaar en jonger, hartspierontsteking krijgen. Dus, 1 tot 4 dagen nadat ze de prik hebben gekregen, krijgen ze kortademigheid en vermoeidheid, en een zeer specifieke pijn op de borst. Het is mild. Dus, niemand werd echt ziek of stierf, maar je wilt weten wat er aan de hand is als je je kinderen met iets injecteert.

Israël bedenkt zich: annuleert bestelling COVID-19 vaccin van AstraZeneca

 

Dokter, u bent heel openhartig geweest over dit onderwerp, en u bent zeker niet anti-vaccin, maar wat denkt u over deze ontsteking van het hart? Hoe erg is dat?

Dr. Byram Bridle: Heel erg bedankt dat u me heeft uitgenodigd, Alex. Zoals u al zei, ben ik een groot voorstander van vaccinatie, maar ik wil er altijd zeker van zijn dat de wetenschap op de juiste wijze wordt toegepast en dat we het onderzoek zorgvuldig doorlopen voordat we vaccins aan het publiek beginnen te verstrekken. Ik hoop dat u me hier een beetje over laat uitweiden, Alex. Ik ga u en uw luisteraars een waarschuwing geven. Het verhaal dat ik ga vertellen is een beetje eng.

Maar het is geavanceerde wetenschap. Er is een aantal zeer belangrijke wetenschappelijke informatie die pas de afgelopen dagen naar voren is gekomen en die eindelijk de link heeft gelegd. We begrijpen nu, ikzelf en enkele vooraanstaande collega’s op internationaal niveau, we begrijpen nu precies waarom deze problemen zich voordoen en vele andere die verband houden met deze vaccins. En het verhaal is eigenlijk een beetje eng.

Ik neem je daarom even bij de hand om je hierop voor te bereiden. Ik ga het hebben over de wetenschap, ik heb hier niet de tijd om in te gaan op de wetenschappelijke details, maar ik verzeker u dat alles wat ik hier ga presenteren volledig wordt ondersteund door wetenschappelijke publicaties in bekende en gerespecteerde wetenschappelijke tijdschriften. Ik heb al deze informatie bij de hand. Ik ben bezig ze allemaal in een document te gieten dat ik op grote schaal hoop te verspreiden. Dus uw luisteraars zullen de eersten zijn die deze conclusie publiekelijk kennen. Ik kan ze allemaal staven met wetenschappelijke feiten.

Het gaat om het volgende. Het SARS coronavirus 2 heeft een spike-eiwit op zijn oppervlak. Door dit spike-eiwit kan het ons lichaam infecteren. Daarom gebruiken we het spike-eiwit in onze vaccins. De vaccins worden gebruikt om de cellen in ons lichaam dit eiwit te laten maken. Als we een immuunrespons tegen dit eiwit kunnen opwekken, voorkomen we theoretisch dat dit virus het lichaam infecteert. Dat is de theorie achter het vaccin.

Maar als je de ziekte bestudeert, ernstige covid-19, alles wat je net beschreef, hartproblemen, veel problemen met het cardiovasculaire systeem, bloedingen en bloedstolsels, worden allemaal geassocieerd met ernstige covid-19. De wetenschap heeft ontdekt dat het spike-eiwit zelf, wanneer het in de bloedbaan terechtkomt, de schade aan het hart- en vaatstelsel bijna geheel op zichzelf veroorzaakt. Wanneer het gezuiverde spike-eiwit in het bloed van proefdieren wordt gespoten, ontstaat er allerlei schade aan het hart- en vaatstelsel en kan het de bloed-hersenbarrière passeren en schade toebrengen aan de hersenen.

Knut Wittkowski, epidemioloog: we hadden op natuurlijke wijze binnen 6 weken kudde-immuniteit kunnen bereiken

 

Op het eerste gezicht lijkt dat geen probleem te zijn, omdat we deze vaccins in de schouderspier injecteren. Tot nu toe werd aangenomen dat deze vaccins zich gedroegen als al onze conventionele vaccins, dat zij alleen op de plaats van injectie terechtkwamen. Dus in de schouder blijft. Een deel van het eiwit zal naar de plaatselijke lymfeklieren gaan om het immuunsysteem te activeren.

Maar dat is waar de laatste wetenschap om de hoek komt kijken. En hier wordt het eng: door een onderzoek bij het Japanse regelgevende agentschap, konden ik en enkele internationale collega’s toegang krijgen tot wat een biodistributiestudie wordt genoemd. Het is de allereerste keer dat wetenschappers inzicht hebben gekregen in de verblijfplaats van deze boodschapper-RNA-vaccins na vaccinatie.

Dus is het waarschijnlijk dat de vaccinatie toediening in de schouderspier blijft? Het korte antwoord: absoluut niet!

En dat is zeer verontrustend. Het spike-eiwit komt in het bloed terecht en circuleert nog enkele dagen na de vaccinatie in het bloed. Zodra het in het bloed terechtkomt, hoopt het zich op in een aantal weefsels, zoals de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren, en, wat mij in het bijzonder verontrust, het hoopt zich in vrij hoge concentraties op in de eierstokken.

Een zojuist geaccepteerd wetenschappelijk artikel bevestigt dit. Zij bestudeerden 13 jonge gezondheidswerkers die het Moderna-vaccin hadden gekregen, het andere op boodschapper-RNA gebaseerde vaccin dat wij in Canada gebruiken, en zij bevestigen dit. Zij vonden het spike-eiwit in de circulatie, dus in het bloed van 11 van deze 13 gezondheidswerkers die het vaccin hadden gekregen. Wat dat betekent is: dus we weten al lang dat het spike-eiwit een pathogeen eiwit is, het is een gifstof. Het kan schade aanrichten in ons lichaam als het in de bloedcirculatie komt.

Nu hebben we duidelijk bewijs dat de vaccins die zijn ontworpen om ons lichaam, de spieren of de cellen in onze deltaspieren, te stimuleren dit eiwit te maken, dat dit eiwit in de bloedbaan terechtkomt. Wanneer het in de bloedbaan terechtkomt, kan het spike-eiwit zich binden aan de receptoren op onze bloedplaatjes en de cellen die onze bloedvaten bekleden. Als dit gebeurt, kan het een van de twee dingen doen. Het kan ervoor zorgen dat de bloedplaatjes samenklonteren en dat kan leiden tot bloedstolsels. Dat is precies waarom we stollingsproblemen hebben gezien in verband met deze vaccins. Het kan ook tot bloedingen leiden. En natuurlijk, het hart is erbij betrokken. Het is een belangrijk onderdeel van het cardiovasculaire systeem. Dat is waarom we hartproblemen zien. Het eiwit kan ook de bloed-hersenbarrière passeren en neurologische schade veroorzaken. Daarom wordt het vaak gezien in de hersenen in fatale gevallen van bloedstolsels.

President Rode Kruis eist van regeringen en media degenen die veiligheid Covid-19-vaccin in twijfel trekken het zwijgen op te leggen

Ook verontrustend is het bewijs uit een studie die nog niet voor publicatie is aanvaard.
Daarin werd een poging ondernomen om aan te tonen dat de antilichamen van het vaccin via de moedermelk worden overgedragen. De gedachte was dat dit een goede zaak zou zijn omdat het de baby passieve bescherming zou geven. Wat zij echter onbedoeld ontdekten was dat de vaccins, de boodschapper-RNA-vaccins, in feite via de moedermelk worden overgedragen om de vaccinvector zelf af te geven aan zuigelingen die borstvoeding krijgen.

Dus, wat betekent dat? Wel, we weten dat het spike-eiwit in de bloedstroom komt. Alle eiwitten in het bloed worden geconcentreerd in de moedermelk. Als we kijken naar de ongewenste bijwerkingen database in de Verenigde Staten, vinden we bewijs dat borstgevoede zuigelingen bloedingen in het maagdarmkanaal hebben …

Alex Pierson: Oke, laat me u onderbreken. We hebben nog maar 45 seconden over, ik bedoel, dat is beangstigend.

Oh ja, dat heeft gevolgen voor de bloedbank. Op dit moment zegt de Canadese bloedbank dat mensen die gevaccineerd zijn bloed kunnen doneren. Maar we kunnen niet toestaan dat deze pathogene spike-eiwitten worden overgedragen op vatbare patiënten die met dat bloed getransfundeerd worden. Het heeft ook gevolgen voor zuigelingen die borstvoeding krijgen. En het heeft ernstige gevolgen voor mensen voor wie SARS coronavirus 2 geen hoog-risico pathogeen is, en dat zijn al onze kinderen.

Kortom, de conclusie is dat we een grote fout hebben gemaakt. We beseften het niet tot nu, we dachten dat het spike-eiwit een geweldig doel antigen was. We wisten niet dat het spike-eiwit zelf een toxine is en een pathogeen eiwit is. Dus als we mensen vaccineren, vaccineren we ze onbedoeld met een gifstof. Bij sommige mensen komt dit in de bloedbaan terecht, en als dat gebeurt, kan het schade veroorzaken, vooral aan het hart- en vaatstelsel. En ik heb nog vele andere zorgen, ik heb geen tijd, maar vele andere legitieme vragen over de veiligheid op lange termijn van dit vaccin. Bijvoorbeeld, als het zich ophoopt in de eierstokken, is een van mijn vragen, gaan we jonge mensen onvruchtbaar maken? …

Alex Pierson: Dus, ik ga het interview hier stoppen. Ik zou uren met u kunnen praten omdat u zoveel informatie hebt. Natuurlijk, uw mening is één uit vele. Maar weet u, het is interessant omdat u er een andere kijk op heeft… de tijd zal het leren. Maar we zullen u weer uitnodigen omdat we altijd een interessante en andere invalshoek van u krijgen, dokter. Dank u. Het was me een genoegen!

Dr. Byram Bridle: Het was een genoegen. Wees voorzichtig.

Front Nieuws

 

Loading